LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10016
9.5.09 21:52

Cau babuchy,tak navstevy odjely,ani nic extra neprivezly :evil: DUANT-tchan je odpurce vsech zvirat :D ,ale je to bejvalej tchan,soucasna tchyne tchana nema a ta prvni tchyne uz taky ne,takze ja vzdycky trpela na nedostatek tchanu :wink: MAJO-to muselo bejt krasny,kdyz Emicka rekla Kubikovi ,,pinkej,, uplne me to rozneznilo :oops: SAMOTKO-prosim te,a jak provozujete sexualni orgie kdyz mate oddeleny loznice :? Teda LADUCHO ten zahradni kohoutek je brutalni :( :D A uz vim zase prd,kdo co psal,jdete se bodnout,kdo si to ma vsechno pamatovat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026

jdu taky zalehnout dobrou noc štěbetalky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

duant jsem ostuda! ale nestííííííháááám! ten můj chce pořád huškat!!! sem s nimi!!!!!! dám je tam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.5.09 21:55

všechno jde chrnět a já nemůžu!!!!
ach jo! tu budu nakonec sama!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.5.09 22:00

hele holky já taky mizím… je tu návštěva.. tak jdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.5.09 22:00

Maci , jsou ale pro větší děti :wink:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
9.5.09 22:06

Tak to ste mohly rict rovnou,ze se se mnou nechcete bavit :evil: tak si vsechny bezte,no :evil: ja jdu na mimiaukce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
9.5.09 22:07

já se z vás fakt po.eru :evil: :evil: :evil:

Od půlky Káji dočítám co jste naštěbetaly od včerejšího večera a jediný co jsem si asi zapamatovala je ta sprostá básnička 8)

Takže teď jsem dočetla a jsem tady joo? Hned jdu psát dál…to jen, že už tady jsem :-D (abyste se mnou počítaly:-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
9.5.09 22:08

No jistě…jedna v deset večer návštěvu, druhá jde mrkat a utrácet na jiné stránky…a zbytek chrní nebo šmíruje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.5.09 22:08
GAVOTTKA píše:
Tak to ste mohly rict rovnou,ze se se mnou nechcete bavit :evil: tak si vsechny bezte,no :evil: ja jdu na mimiaukce!

Ty vole a já jsem jako nikdo?! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
9.5.09 22:16

Já tu už jsem taky! :D
Naše mládě spalo tchánovcům v kočáru skoro celé odpoledne, tak jsem měla strach, že budeme mít veselý večer, ale před chvílí vytuhnul. Snad mu to vydrží… :?

Holky a co je vlastně s Aramis? Nejde jí net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
9.5.09 22:20

Tak kóčy Toník spal na dnešek od 20:00 - 4:00, po páté usnul a chrněli jsme „až“ do 8:30. Do Hradce jsem se vypravili až někdy v 10:15 a domů jsme dorazili v 18:00…totálně uplácaná a utahaná, bylo vedro. Zase jsme utratili peněz :roll: A v Tescu sbíráme bodíky, dneska nám jich utrhnul 26, i když jsme měli nárok na 6. Takže si myslím, že v létě to bude na nákup cestovních tašek Kappa za nejvíc bodů…

Ale teda manduca…vzala jsem si tam Toníka, v Ascu to vydržel a pak chvíli i v Tescu.....ale pak se začal vztekat :twisted: :twisted: takže jsem ho z ní vzala a nosila jen tak …uffff, já mám pořád strach, jestli tam nesedí nějak blbě nebo co…dáváme bez tý novorozenecký vložky a ven tak moc nevidí, spíš kouká přímo do toho pásu co mi jde od krku :roll: Holky co máte manducu, nemáte fotku??

Vítám nováčky - Laducho (ty woe - ten ledový kohoutek, úplně mi naskakuje husina), Makam, Jitulo, Neboro…(nebo jsem už někoho vítala? :nevim: )

Chtěla jsem dnes psát Aramis, ale nedostala jsem se k tomu, snad zítra…

.....okovej mi obě, zaplatím já Tobě.....

Kočička
Naše malá kočička
má veselá očička.
Když se na svět kouká,
tiše při tom mňouká.

A přitom se z ruky udělá kočička - malíček a ukazováček jsou napnuté a vytvoří se tak ouška kočy, prostředníček, prsteníček a palec přiložíme k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
9.5.09 22:21
Lendik píše:
A v Tescu sbíráme bodíky, dneska nám jich utrhnul 26, i když jsme měli nárok na 6. Takže si myslím, že v létě to bude na nákup cestovních tašek Kappa za nejvíc bodů…

na 8 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
9.5.09 22:31

Lendiku a odkud ty vlastně jsi, že jezdíte po nákupech do Hradce? Teda jestli to není tajný. :wink: Taky tam občas vyrazíme, hlavně do Futura, tam to máme čtvrt hodiny.
A taky jsme byli v Hradci v porodnici! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
9.5.09 22:33
GAVOTTKA píše:
SAMOTKO-prosim te,a jak provozujete sexualni orgie kdyz mate oddeleny loznice :?

No přeci v obýváku, na půl cesty pro každého. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital