Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhulky,
to se nám to počasí skazilo co? jinak ani mi to neva malej jak má ty antibiotika tak stejně nesmíme na sluníčko.
PPETRO: jasně jen pod dál těšíme se na tebe ![]()
RONNIE: už jsi viděla pludek tak to gratuluju já mam zatim pouze bublinku.
když vás tady čtu jaký máte sny, tak jsem se musela smát péct mamku ![]()
holky spinily jste nektera? ja uz slaboulince treti den
tak mam strach se radovat ![]()
Ahoj, gratuluju všem po kontrole! Já jsem se sem včera vůbec nedostala, až do oběda mi bylo stračně zle, odpoledne jsem byla na té gyndě, pak v angličtině, tak jsem okoupala a nakrmila děti a byla jsem mrtvá.
Tak já jsem na kontrole dopadla jak říkal doktor „s otazníkem“, ještě se nemám radovat, i když byl vidět váček s plodem i srdíčkem, ale byl tam ještě jeden váček, ale prázdný a poškozený, takže to za 14 dní musíme zkontrolovat. Ale v předchozím těhu jsem měla to samé, a dopadlo to dobře - asi mám sklon na dvojčata ![]()
Já jsem od minulého těhu změnila gyndaře, moje bývalá dr. nic neřešila, a i když jsem měla pozitivní těhu cukrovku, tak to zazdila. Tak mě mamka a kámošky přesvědčily ať jdu jinam. A jelikož bych nerada něco zazdila - přece jen už jsem starší a třetí těhu - tak jsem šla k dr. který má snad nejlepší vybavení v kraji, UTZ 3 a 4D přímo v ordinaci, tak snad jsem udělala dobře. Je fakt, že srdíčko bylo vidět červeně s pravidelnou akcí a to u bývalé dr. nešlo.
Petro: špinění jsem sice nezažila, ale jednou jsem měla ranný potrat, tak vím že špinění by nemuselo vadit, známá měla dokonce i slabou menses, která prostě jen nebyla ještě hormonami úplně potlačená, hlavně by krev neměla být jasně červená a ve větším množství + případně silnější bolesti
ahoj PEŤO-prosim tě,tak už se konečně rozhodni,co vlastně chceš
Si dáváš teda pořádně na čas
A co,dělala sis test?
MISHI-gratuluju k srdíčku a věřím,že vše bude v pořádku,když říkáš,žes minule to měla taky tak
Je dobrý,že má dr.tak supr vybavení ![]()
Tak já si dnes zatopila
to počasí je fakt na pytel ![]()
Přeju krásné ráno ,
všechny tady moc zdravím. Už pád dní čtu vaše diskuze,protože čekám,jestli jsem těhotná,nebo ne. Mám několik příznaků těhotenství ( svědění dvorců,lehké nevolnosti,pobolívání v podbřišku,časté močení,už asi týden teploty mezi 37,1-37,6…),45 dní po poslední MS ,byla jsem u Dr.,viděla zvýšenou sliznici,ale testy jsou stále negativní…
V pondělí jsem dostala vyvolávačku a teď jenom čekám…je to šílený…pořád běhám na toaletu ,abych zjistila ,jestli jsem to dostala ,nebo ne..... Máte někdo zkušenost s tím,že jste měli negativní tetsty,ale přesto už jste byli těhotné?
Děkuju ![]()
S pozdravem Paťa
Gav díky, o počasí mi ani nemluv už 3 den trčíme doma, holky jsou z toho pěkně protivné hlavně ta mladší
protože jsou zvyklé chodit 2× denně ven.
Ahoj PAŤO-s tímhle bohužel zkušenost nemám
ale především ti u dr.měli vzít krev na hcg.
MISHI-to ti věřím,s mrňatama je to hrůza,když nemůžou ven
a to na dnes hlásili lepší počasí ![]()
gav kdybys koukla do snažilek tak všechno víš
Jojo, test je pozitivní - slabounce ale je
Jediný co mě děsí, tak už třetí den špiním - ale uplně nepatrně - ale stejně mám obrovskej strach ![]()
Ahoj všem!
Ppetra - gratulace ! Sledovala jsem tě ve snažilkách, tak mám radost s tebou.
Zuzli - druhá gratulace! Krásný hcg!
Macík - třetí gratulace! Máš super doktora, jako z televizního seriálu.
jsem zvědavá na zprávy z utz, dlouho nás nenapínej!
Paťo - já měla pozitivní test až 20. den po ovulaci (33. den cyklu)! Ale pak čárka sílila každým dnem. Nejlepší je nechat udělat test hcg z krve - výsledky máš do druhého dne a je to.
Všechny ostatní moc zdravím a těm, co je špatně, přeju ať se to co nejdřív zlepší.
Máme dost dobrý sny. Mně se na dnešek zdálo, že mě sexuálně obtěžoval Jan Kraus a pořád se vtíral a vtipkoval a já jsem měla zábrany s ním do toho jít, protože jsem neměla oholený nohy a vůbec nic.
Nebojte, nic nebylo..... ![]()
Linda díky
Jooo a se ti nedivim žes měla zábrany kvůli neoholenejm nohou
pak by to vykládal v uvolněte se prosím a měla bys celonárodní ostudu žejo
![]()
holky ja ted jako totalne nezkusena vas budu zasobovat stupidnima dotazama jo?
tak se na me nezlobte.
Jak jste to meli na zacatku s bolenim (pod)briska ? Me boli uz aspon tejden, zrovna dneska silne asi jako pri MS, boli me vsude na stranach, dole uprostred no ale nejvic a nejintenzivneji me picha na leve strane, tak mam zas strach jestli to nebude mimodelozni ![]()