Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1608
28.5.13 20:09

Holky jste některá v té uzamčené skupině?

• načítám...
1054
28.5.13 20:11

@Rostlinka Mno to moc oslava nebude. Spis jsem zvedava, jak dlouho semnou nebude mluvit a jak se k tomu nakonec postavi. Nechce se mi verit, ze by nas nechal samotne ale i to se stat muze :(

• načítám...
788
28.5.13 20:24
@Mad Silence píše:
@Rostlinka Mno to moc oslava nebude. Spis jsem zvedava, jak dlouho semnou nebude mluvit a jak se k tomu nakonec postavi. Nechce se mi verit, ze by nas nechal samotne ale i to se stat muze :(

Ježiš, nevěděla jsem, že máte doma nějaké problémy :hug:. Neušlo mi to někde :oops:??

• načítám...
1054
28.5.13 22:12

Nene neuslo. Jen jsem psala ze jsem tehotna pres depo proveru. Neplanovali jsme ani prvni (byla pres klasickou HA ale mela jsem 14 predtim atb a celkove jsem byla rposte marod tak to bylo spis diky tomu) mno a byl to pro nej dost problem takze se obavam, ze to ted nebude o moc lepsi :?

Ackoliv je ted za dcerku rad porad to neni uplne idealni. Treba v praci odmita komukoliv rict, ze ma dite protoze by to mohlo zpomalit nebo zkazit jeho karieru… :nevim:

• načítám...
1608
28.5.13 23:06

@Mad Silence Tvá situace mě moc mrzí…je to velká škoda, že si těšení na mimi nemůžeš naplno užívat :( Ale třeba Tě překvapí a zareaguje dobře - když dopadnou dobře ty zkoušky :hug: Budu držet palce… :palec: drž se :kytka:

• načítám...
1054
29.5.13 11:11

@geegoun Dekuju :kytka: Fakt to na me zacina padat :( uz aby to bylo zanama.

Do te uzavrene skupinky jsem tusim pred casem psala a reakce zadna. Nicmene jsem psala dotaz adminum o izavreni naseho vlakna a tam take reakce zatim zadna :think:

• načítám...
788
29.5.13 11:16
@Mad Silence píše:
Nene neuslo. Jen jsem psala ze jsem tehotna pres depo proveru. Neplanovali jsme ani prvni (byla pres klasickou HA ale mela jsem 14 predtim atb a celkove jsem byla rposte marod tak to bylo spis diky tomu) mno a byl to pro nej dost problem takze se obavam, ze to ted nebude o moc lepsi :?Ackoliv je ted za dcerku rad porad to neni uplne idealni. Treba v praci odmita komukoliv rict, ze ma dite protoze by to mohlo zpomalit nebo zkazit jeho karieru… :nevim:

Tak to je smutné, že to máš doma takhle komplikované :hug:. Ale snad se vše v dobré obrátí a budete všichni šťastní a spokojení, budete se těšit na miminko a malá na sourozence :kytka:. Moc ti to přeji :kytka:.

• načítám...
1054
29.5.13 12:13

@Rostlinka Dekuju. Vazne moc si vasi podpory vazim.

Holky dostala jsem odpoved od adminu. "Pokud tedy vazne chceme, muzeme skupinu uzavrit ". Jdem teda do toho? :)

• načítám...
478
29.5.13 12:21

@Mad Silence Mě je to asi jedno, já se přizpůsobím… :palec:

• načítám...
788
29.5.13 12:37
@Mad Silence píše:
@Rostlinka Dekuju. Vazne moc si vasi podpory vazim.Holky dostala jsem odpoved od adminu. "Pokud tedy vazne chceme, muzeme skupinu uzavrit ". Jdem teda do toho? :)

Já jsem pro, je pravda, že se člověk časem víc otevře a nebylo by dobré, když by to mohl kdokoliv číst. Myslím, že nám bude v uzavřené skupině lépe :kytka:.

• načítám...
1608
29.5.13 14:41

Já jsem určitě pro uzavření :)

• načítám...
16
29.5.13 17:33

Taky jsem pro uzavreni:-)

• načítám...
659
29.5.13 19:45

Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, jelikož jsem měla hodně práce. Minulý týden jsem byla na uz a už bylo vidět srdíčko, dnes jsem začala špinit, teda trochu, tak jsem šla za doktorkou a na uz viděla hematom 1×1cm. Mám strach, aby to nebylo něco špatnýho, jsem v 8tt

• načítám...
788
29.5.13 20:30
@Market30 píše:
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, jelikož jsem měla hodně práce. Minulý týden jsem byla na uz a už bylo vidět srdíčko, dnes jsem začala špinit, teda trochu, tak jsem šla za doktorkou a na uz viděla hematom 1×1cm. Mám strach, aby to nebylo něco špatnýho, jsem v 8tt

Ahoj, určitě to bude dobré. Já sice s hematomem žádnou zkušenost nemám, ale četla jsem, že se to hodně stává a pak zmizí a vše je v pořádku :kytka:.

• načítám...
478
30.5.13 11:15

Tak vám posílám ty naše dvě bublinky… :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital