Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Rostlinka Mno to moc oslava nebude. Spis jsem zvedava, jak dlouho semnou nebude mluvit a jak se k tomu nakonec postavi. Nechce se mi verit, ze by nas nechal samotne ale i to se stat muze ![]()
@Mad Silence píše:
@Rostlinka Mno to moc oslava nebude. Spis jsem zvedava, jak dlouho semnou nebude mluvit a jak se k tomu nakonec postavi. Nechce se mi verit, ze by nas nechal samotne ale i to se stat muze
Ježiš, nevěděla jsem, že máte doma nějaké problémy
. Neušlo mi to někde
??
Nene neuslo. Jen jsem psala ze jsem tehotna pres depo proveru. Neplanovali jsme ani prvni (byla pres klasickou HA ale mela jsem 14 predtim atb a celkove jsem byla rposte marod tak to bylo spis diky tomu) mno a byl to pro nej dost problem takze se obavam, ze to ted nebude o moc lepsi ![]()
Ackoliv je ted za dcerku rad porad to neni uplne idealni. Treba v praci odmita komukoliv rict, ze ma dite protoze by to mohlo zpomalit nebo zkazit jeho karieru… ![]()
@Mad Silence Tvá situace mě moc mrzí…je to velká škoda, že si těšení na mimi nemůžeš naplno užívat
Ale třeba Tě překvapí a zareaguje dobře - když dopadnou dobře ty zkoušky
Budu držet palce…
drž se ![]()
@geegoun Dekuju
Fakt to na me zacina padat
uz aby to bylo zanama.
Do te uzavrene skupinky jsem tusim pred casem psala a reakce zadna. Nicmene jsem psala dotaz adminum o izavreni naseho vlakna a tam take reakce zatim zadna ![]()
@Mad Silence píše:
Nene neuslo. Jen jsem psala ze jsem tehotna pres depo proveru. Neplanovali jsme ani prvni (byla pres klasickou HA ale mela jsem 14 predtim atb a celkove jsem byla rposte marod tak to bylo spis diky tomu) mno a byl to pro nej dost problem takze se obavam, ze to ted nebude o moc lepsiAckoliv je ted za dcerku rad porad to neni uplne idealni. Treba v praci odmita komukoliv rict, ze ma dite protoze by to mohlo zpomalit nebo zkazit jeho karieru…
Tak to je smutné, že to máš doma takhle komplikované
. Ale snad se vše v dobré obrátí a budete všichni šťastní a spokojení, budete se těšit na miminko a malá na sourozence
. Moc ti to přeji
.
@Rostlinka Dekuju. Vazne moc si vasi podpory vazim.
Holky dostala jsem odpoved od adminu. "Pokud tedy vazne chceme, muzeme skupinu uzavrit ". Jdem teda do toho? ![]()
@Mad Silence píše:
@Rostlinka Dekuju. Vazne moc si vasi podpory vazim.Holky dostala jsem odpoved od adminu. "Pokud tedy vazne chceme, muzeme skupinu uzavrit ". Jdem teda do toho?
Já jsem pro, je pravda, že se člověk časem víc otevře a nebylo by dobré, když by to mohl kdokoliv číst. Myslím, že nám bude v uzavřené skupině lépe
.
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, jelikož jsem měla hodně práce. Minulý týden jsem byla na uz a už bylo vidět srdíčko, dnes jsem začala špinit, teda trochu, tak jsem šla za doktorkou a na uz viděla hematom 1×1cm. Mám strach, aby to nebylo něco špatnýho, jsem v 8tt
@Market30 píše:
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, jelikož jsem měla hodně práce. Minulý týden jsem byla na uz a už bylo vidět srdíčko, dnes jsem začala špinit, teda trochu, tak jsem šla za doktorkou a na uz viděla hematom 1×1cm. Mám strach, aby to nebylo něco špatnýho, jsem v 8tt
Ahoj, určitě to bude dobré. Já sice s hematomem žádnou zkušenost nemám, ale četla jsem, že se to hodně stává a pak zmizí a vše je v pořádku
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat