Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o radu maminky co mají toto lehátko http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Koupila jsem ho v bazaru a nemám u toho návod.Zatím to mám pro batole než se druhé narodí,ale nevím jak to mám dát do polohy na sed.Přijde mi, že jsou tam jen dvě polohy.Malej kouká z toho na pohádky,ale musím mu u toho vypodložit záda,protože u toho leží.Jak se to předělává na křesílko pro batolata.Prosím někoho, kdo by mi asi mohl oskenovat návod a poslat mi ho emailem.Email bych poslala do SZ. Díky moc.
Ahoj, ve skutečnosti tam můžeš nastavit jen 2 polohy(pomocí těch koleček na bocích) a další poloha je vlastně ta jak si měníš tu modrou tyčku dole-takže buď jako lehátko(tyčka venku) nebo sedátko(tyčka pod lehátkem)
Návod u toho žádný nebyl, jen obrázky na krabici. Tu máš?
Ale neporadím, my měli jen lehátko pro dítě a pak jsme ho uklidili.
Tu už právě nemám.Přišlo to v jiný krabici.Ještě přesně nevím, jak tam zandat tu hrazdu.A potah radši vyprat v ruce co?
Nemusíš, já ho prala normálně v pračce. Myslím na 30 nebo na 40, byla tam cedulka
taqm jsou jen dve polohy…pak se da dole otocit jedna ta kovova tycka dozadu nebo dopredu a tim ziskas dalsi dve polohy…jako prvni houpaci druhou pevnou. ale vylozene do sedu to lehatko nejde..
hurvínek píše:
Tu už právě nemám.Přišlo to v jiný krabici.Ještě přesně nevím, jak tam zandat tu hrazdu.A potah radši vyprat v ruce co?
Ta hrazda je tam jenom nacvakne
Děkuji Vám mnohokrát za rady.Jen ještě jeden dotaz.Když to dám do pračky tak můžu tam dát aviváž a na kolik otáček na zdímání.Mám pračku na 1200 ot.A to mi přijde na to asi moc nebo to nevadí?
Já jsem prala v dětským prášku SA8, bez aviváže a pračku máme na 700 otáček.
Jo tak jo.Zkoušela jsem tu hrazdu a moc mi to tam nejde nasadit.Jsou tam takový zobáčky a ty dávám jakoby k opěrátku,ale jde to ztuha.Tak nevím.Jinak díky za rady.Asi si myslíte,že jsem antitalent.Ale nikdy jsem to neměla a ani neviděla.
To nevím jestli to tam nedávám obráceně.Teď to peru a pak uvidím.Jak patřej ty zobáčky?