Lehká mozková dysfunkce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
7.2.11 08:15

anulka-to věřn s tou pubertou :lol: nás to čeká až za dlouho ale podle jeho chování to taky žádný uťáplec nebude :think: nám se za chvilku narodí další mimi akže doma budu ale nevím jak se popere s tím že tu bude další.Sice se moooc těší ale to jen ted když je v bříšku.Pak netuším jak pobere,jestli bude žárlit nebo naopak bude jiný než ostatní děti a bude to fajn. :nevim: je pravda že mu dám puzzle a nevím o něm,stajně tak si vezme i knížku a vypráví si příběhy o tom co tam vidí ale jsou to totální motanice,ani hlava ani pata.Nejde ho naučit ani správným způsobům,třaba jako když kašle at si dává ruku před pusu,nebo pořád někomu skáče do řeči a pořád mu to opakujem že to se nedělá a pak stejně jako kdyby na to zapoměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.2.11 22:15

určitě vybíjet sportem, pravidelný režim - učení, jídlo, odpočine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.3.11 09:01

ahojky.Tak to máte asi těžší formu ADHD.my jsme teprve objednaný poprvý k té jeho specializovaný psycholožce tak uvidíme co a jak.včera jsem mluvila se známou,také má kluka ADHD a říkala že s tím nedělá nic,což mi příde špatně.
Kubík je taky citlivý,hned se vzteká a pofnukává,chlap pak říká,že zase brečí.já ale vím že je to v něm a prostě za to nemůžě,rád se i mazlí,bude mu 6 a přesto mi řekne jak mě milujue i před dětma ve školce :srdce:
a co na těch kroužkách?řekla si učiteli,že malý má ADHD?aby mi pak učitel karate neřekl že zlobí tak ho tam nechce.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.3.11 11:55

to právě jeho pravý tata není,i možná v tom je ten problém.když jsem neveděli co mu je,tak si myslel že je Kubík rozmazlený a i ted vidím že přístup není o moc lepší,oni ty chlapi si to špatně přeberou v tý hlavě :cert: já má tedy taky někdy pocit že mi bouchnu vzteky ale tak nějak se snažím držet se na uzdě.není to jeho vinu tak proč mu říkat jak je neschopný.my ted čekáme druhý a snad to nějak zmákneme i s tím miminkem.jsem zvědavá jak k němu bude Kubík přistupovat,ted se moc těší ale pak :think: zkusím tedy to karate,když to hold nevyjde ´tak se svět nezboří ale zkusit to musí,moc ho to baví.taky to nemáš jednoduché a je dobře že už máte klid,oni tihle děti podle mě moc dobře poznají když není doma vše v pořádku..jsou takový citlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.3.11 16:17

jj,tak stou výchovou to přesně znám.taky se pořád dohadujem s manželem.Na prdel mu dá opravdu málokdy-to už musí být-ale třeba má takový ty poznámky typu jako že zase brečí atd.takže ho chci vzít sebou k té psycholožce aby opravdu slyšel,že to není rozmazlenost ale prostě je takový a jiný asi nebude.a s tím,že dát mu na prdel nemá vubec cenu máš úplnou pravdu.Stejně pak jdou a udělají to znovu třeba za pár minut.Kubík ted začel být nějaký drzý,má takové přihlouplé připomínky a narážky a prostě mu nemůžu vysvětlit že takhle ne.je drzej i dost na manžela,to je ale naše vina,protože když manžel na něj něco řekl,já samozřejmě malýho branila a on to slyšel,tak ted toho asi pěkně zneužívá.dost ho tedy za to okřikuju tak je fakt že trošičku se to zlepšilo ale žádná slava to není.Jinak je v celku hodný doma,dokáže si hrát sám a nepotřebuje mě mít pořád za zadkem.ale venku je opravdu na zabití..lítá jak chce a kde chce a když na něj volám tak mi příde že vůbec neslyší a nevnímá.úplně vypne okolí a dělá si to svoje.dřív jsem na něj nadávala a dostal na zadek,ted tam proste musím dojít,chytnout ho za ruku a říct mu že už jdeme dál.to potom jde i bez keců..takže opravdu kolikrát je lepší v klidu než na ně zbytečně řvát.a tvé sestřenici se nedivím.pro mě je malej taky nejvíc na světe at je jaký je a kolikrát jsme s manželem řešili odchod.není to sice jako u ní,máme to doma o dost lepší ale taky chyby tam jsou.Chlapi už tak špatně přijímají cizí dítě a natož s takovým nějakým problémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.3.11 17:15

no ale u nás je to právě asi už drzost..dám příklad:manžel třeba řekne proč ničí ty hračky a on mu na to odpoví že on mu je nekupoval.nebo mu řekne at trošku uhne že nevidí na televizi a on se tam začne vrnit a neodejde a úplně vidím ten pohled jak to dělá shválně.já věřím že nám to vratí s větží láskou ńež děti,které tohle nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erosec
11.5.12 08:37

moje selhání

Ahoj ,tak si projíždím Vaše příspěvky.Důslednost nevím vždy u nás tento pojem vygraduje do děsnejch scén. :nevim: a to stačí zopakovat jednu věc dvakrát…Mám 9vítiletého syna s ADHD chodíme k psych již tři roky bereme léky ale já už to nedávám neumím se sama ovládnout když ho to chytne.Je hádka v celé rodině. ,Mám sama napsané uklidnující léky protože když má syn období mega scén jsem z toho v depresích…někdy mám v sobě tolik vzteku na něj ,že se bojím abych mu fyzicky neublížila :cert: pak když má období klidu neumím se na něj už upřímě usmát :( …protože mám strach že mě opět někde zostudí.Lidi si na mě ukazují prstem.rodinné vztahy se taky bortí no děs.

• Citovat
  • Upravit
441
11.5.12 17:20

erosec-no taky kolikrát mám pocit že bych ho musela přetrhnout.mám nekdy fakt dost.ale ovladat se musim.posledni dobou kuli všemu brečí ale jeste nejsme tak daleko abych i já brala leky na uklidneni.
asi tvuj syn má uplně jinou povahu než tvuj ale kolikrát se taky na nas dívají.on spíš zachvaty vzteku nema,vetsinou jde do pokoje a tak trucuje ale my ted mame doma skoro rocniho Adámka takže od te doby co je na svete tak se hold Jakub musi hoodner osamostatnit ale dari se mu to.
tohle sama asi nevyresis.jedine když ho to chytne dotahnout ho do pokoje a at je tam.on se tam uklidni a pride.myslim že v nekterých připadech nema smysl mu domlouvat.jedine opravdu ten pokoj a pokud bude vylejzat tak se ho zeptat jestli se uklidnil a pokud ne tak ho tam zase poslat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
11.5.12 17:21

a na lidi se asi vyprnem ne at si rikaji co chteji.. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie