Lempl na zuby

1
10.3.20 07:20

Lempl na zuby

Dobrý den,

mám panický strach ze zubařů ze základky, naposledy jsem byl u zubaře asi před 14 lety a moje zuby o tom svědčí (možné je genové, mamka je na tom podobně), některé se mě zlomily a některé vypadly. nyní mě od pátku 6.3.2020 ničí spodní zub díky kterému mám otok na pravé čelisti, většinou si je čistím pravidelně ale asi špatně a potřeboval by jsem prohlédnout a zjistit situaci zda by s tím šlo něco udělat, poradíte prosím kam se obrátit.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
309
10.3.20 07:22

Kam se obratit??? No prece na zubare!! Nebo myslis, ze ti s tvymi zuby pomuze treba gynekolog?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
10.3.20 07:25

Zubař!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
10.3.20 07:28

Tak asi nejprve na pojišťovnu, aby ti zjistili, který zubař bere nové pacienty, protože nepředpokládám, že jsi někde registrovaný. No a pak tedy ten zubař, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
10.3.20 07:29

:lol: jej, volila bych zubaře :lol: a tedy 14 let si nedovedu představit… překonejte strach a vyrazte.. další problémy nestojí za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
10.3.20 07:35

Otok? Bala bych se zanetu okostice a mazala na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
10.3.20 08:00

@blbec001 nejdříve večer na pohotovost, tam vyřeší ten zánět.
Poté si najít dobrou zubní kliniku a nebát se. Ono to totiž nebolí, je rok 2020 a zuby se úmrtví, takže nic necítíte. Horší je to když je tam zánět a otok, to už ani nepomáhá ta injekce.
Takže to vás vytrestalo za to že jste lempl a je na čase se o zuby starat!!!
Za 14 let je velká pravděpodobnost, že bude hromada práce a bude to tučné.
Ale zuby máte již jen jedny a tak buď teď to opravit a nebo klapačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.20 08:01

Já sem taky lempl, nebyla sem 5 let… u me to prameni i se strachem, ale hlavne studem. Bojim se pomalu zasmat, ale uz se chystam jit zaregistrovat a vyresit to, v hlave jsem si to uz zpracovala a moje zuby je muj „kostlivec ve skrini“…
ale bojim se, mam spatne zkusenosti :(

• Citovat
  • Upravit
9148
10.3.20 08:11
@Anonymní píše:
Já sem taky lempl, nebyla sem 5 let… u me to prameni i se strachem, ale hlavne studem. Bojim se pomalu zasmat, ale uz se chystam jit zaregistrovat a vyresit to, v hlave jsem si to uz zpracovala a moje zuby je muj „kostlivec ve skrini“…
ale bojim se, mam spatne zkusenosti :(

No ja si nasla zubare podle recenzi, mladej kluk, Ukrajinec, je hrozne hodnej, vsechno mi umrtvi, pred injekci potre dasen znecitlivujici vodickou, jsem nadsena. Taky jsem zacala po peti letech zase chodit a bala jsem se silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.20 08:16

@Tarjei dekuju za jeste vetsi uklidneni moji silene hlavy :roll:
U nas ve meste je taky cizinec, ktery pribira nove pacienty a zbytek rodiny si ho velmi chvali… ja bych byla nejradsi, abych pod narkozou mela udelanou celou pusu, samozrejme i s financni zatezi :roll:

• Citovat
  • Upravit
9148
10.3.20 08:57
@Anonymní píše:
U nas ve meste je taky cizinec, ktery pribira nove pacienty a zbytek rodiny si ho velmi chvali… ja bych byla nejradsi, abych pod narkozou mela udelanou celou pusu, samozrejme i s financni zatezi :roll:

Hele strach ma velky oci, neboj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
10.3.20 09:06
@Anonymní píše:
U nas ve meste je taky cizinec, ktery pribira nove pacienty a zbytek rodiny si ho velmi chvali… ja bych byla nejradsi, abych pod narkozou mela udelanou celou pusu, samozrejme i s financni zatezi :roll:

Fakt není čeho se bát..zrovna jsem byla na vysekávání osmiček, měla jsem je v pačené do 7ček a než je dostal ven, tak tahal, vyklal a pak je musel ty zuby prostě rozbít na kousky.
Nic, prostě nic jsem necítila..je to jak když otevřete pusu a nikdo vám jen do pusy šahá.. :mrgreen:
Zákrok je to nejlepší, po vysekávání nejhorší byl pak otok a bolest, ale tu jsem tlumila…
Když se nepřekonate, tak teprve bude bolest roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.