Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hezký den. Marně pro maleho 15 mesicu hledam zubaře a stále nenacházím. Je tu nekdo z okoli Ústí nad Labem, kdo o necem vi? Na VZP jsem se ptala, ale maji zastarale informace, hledam uz od listopadu a stale nic a nic. Pri nejhorsim budu muset jezdit s malym 60 km do Mostu, ale to se mi moc nechce.
Hlavne ne zubare v Moste, to jsou reznici… manzelovi vytrhli „omylem“ zdravi zub. To uz bych si zajela do prahy na detskou stomatologii, myslim, ze jsem slysela v radiu ze je nejaka nova klinika v lounech a ze prijmaji nove pacienty. Ja taky jezdim 80km do prahy
@Anonymní píše:
Hlavne ne zubare v Moste, to jsou reznici… manzelovi vytrhli „omylem“ zdravi zub. To uz bych si zajela do prahy na detskou stomatologii, myslim, ze jsem slysela v radiu ze je nejaka nova klinika v lounech a ze prijmaji nove pacienty. Ja taky jezdim 80km do prahy
Jasně, každý zubař v Mostě je řezník, protože jeden z nich vytrhl manželovi jiný zub než si ukázal
Super názor ![]()
Jinak měl by ti dítě vzít buď tvůj zubař nebo zubař otce dítěte, pokud to není úplný „antitalent na děti“. Nebo pak ta Praha no, tam je zubařů habaděj.
@dickys píše:
Jasně, každý zubař v Mostě je řezník, protože jeden z nich vytrhl manželovi jiný zub než si ukázalSuper názor
Jinak měl by ti dítě vzít buď tvůj zubař nebo zubař otce dítěte, pokud to není úplný „antitalent na děti“. Nebo pak ta Praha no, tam je zubařů habaděj.
Ja sama zubaře nemam, jinak by uz tam byl. A manzel se prave chysta do toho mostu
@dickys ja tam jela na pohotovost, k jinemu a taky ze ten zub vyndame, na jine klinice mi zub zachranili, a staci si na netu precist recenze
Ahoj holky, maminky
nevíte náhodou o zubaři, který nabírá nové klienty? Dneska jsem se dozvěděla, že moje zubařka skončila
![]()