Zubař Ústí nad Labem

204
9.3.20 13:45

Zubař Ústí nad Labem

Hezký den. Marně pro maleho 15 mesicu hledam zubaře a stále nenacházím. Je tu nekdo z okoli Ústí nad Labem, kdo o necem vi? Na VZP jsem se ptala, ale maji zastarale informace, hledam uz od listopadu a stale nic a nic. Pri nejhorsim budu muset jezdit s malym 60 km do Mostu, ale to se mi moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.3.20 14:05

Hlavne ne zubare v Moste, to jsou reznici… manzelovi vytrhli „omylem“ zdravi zub. To uz bych si zajela do prahy na detskou stomatologii, myslim, ze jsem slysela v radiu ze je nejaka nova klinika v lounech a ze prijmaji nove pacienty. Ja taky jezdim 80km do prahy

• Citovat
  • Upravit
2236
9.3.20 14:56
@Anonymní píše:
Hlavne ne zubare v Moste, to jsou reznici… manzelovi vytrhli „omylem“ zdravi zub. To uz bych si zajela do prahy na detskou stomatologii, myslim, ze jsem slysela v radiu ze je nejaka nova klinika v lounech a ze prijmaji nove pacienty. Ja taky jezdim 80km do prahy

Jasně, každý zubař v Mostě je řezník, protože jeden z nich vytrhl manželovi jiný zub než si ukázal :potlesk: Super názor :lol:

Jinak měl by ti dítě vzít buď tvůj zubař nebo zubař otce dítěte, pokud to není úplný „antitalent na děti“. Nebo pak ta Praha no, tam je zubařů habaděj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
9.3.20 15:13
@dickys píše:
Jasně, každý zubař v Mostě je řezník, protože jeden z nich vytrhl manželovi jiný zub než si ukázal :potlesk: Super názor :lol:Jinak měl by ti dítě vzít buď tvůj zubař nebo zubař otce dítěte, pokud to není úplný „antitalent na děti“. Nebo pak ta Praha no, tam je zubařů habaděj.

Ja sama zubaře nemam, jinak by uz tam byl. A manzel se prave chysta do toho mostu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.20 15:26

@dickys ja tam jela na pohotovost, k jinemu a taky ze ten zub vyndame, na jine klinice mi zub zachranili, a staci si na netu precist recenze

• Citovat
  • Upravit
880
17.9.20 18:15

Ozivuji

Ahoj holky, maminky :kytka: nevíte náhodou o zubaři, který nabírá nové klienty? Dneska jsem se dozvěděla, že moje zubařka skončila :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.