Leoš, nebo Miloš?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
18.8.15 08:04
@Quinn7 píše:
Hele už to nebudeme řešit, stejně to nemá cenu. Děti se velmi rádi posmívají různým jménům. Obyčejné jméno Nela a u nás ve třídě na základce to byla Nelina pulina. :nevim:. Pokud chce dát zakladatelka taková jména, musí počítat i s negativníma reakcema. Už končím dobrou.

na každé jméno jde něco vymyslet. Třeba u nás Vašek - Šašek a Vítek - Kvítek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.15 18:00

Dala bych obojí

Leo Miloš „Lev slavný milostí“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
20.9.15 15:24

Co říkáte jménu Leon?

@danahof Projížděla jsem si pro inspiraci titulky otázek o jménech. Vím, že je to měsíc staré, ale přesto chci reagovat, třeba ještě miminko není ;). Moc se mi nelíbí jména končící na š všeobecně a tyto dvě tedy obzvlášť. Dala bych buď namísto Leoše Leona, nebo místo Miloše třeba Milana :dance:, každopádně záleží na příjmení.

Tím mě napadla otázka: Co říkáte jménu Leon?

Příspěvek upraven 14.02.16 v 22:43

• Citovat
  • Upravit
21.9.15 18:05
@Flenka píše:
@danahof Projížděla jsem si pro inspiraci titulky otázek o jménech. Vím, že je to měsíc staré, ale přesto chci reagovat, třeba ještě miminko není ;). Moc se mi nelíbí jména končící na š všeobecně a tyto dvě tedy obzvlášť. Dala bych buď namísto Leoše Leona, nebo místo Miloše třeba Milana :dance:, každopádně záleží na příjmení.Tím mě napadla otázka: Co říkáte jménu Leon? Mě se zalíbilo v Paní Bovaryové :kytka:.

Leon je krásný :pankac: Já ho slyšela v britském seriálu Hex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.5.16 12:49

Děkuji všem,
už je to vyřešené. Máme 4měsíčního Petříka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...