Leoš, nebo Miloš?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
17.8.15 11:02

Leoš, Miloš je strašný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
17.8.15 11:03

Petr dobry- ani neurazi ani nenadchne :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
17.8.15 11:05

Leosovi budou deti rikat ve skolce LeVosi, ptz jim to nepujde vyslovit. A Leos je maximalne neohebne jmeno. Max rikat Leo nebo Leosku. V cizine mu rikali dokonce Las :-), takze za me radeji i Jonas nebo Jidas, nez Leos :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
17.8.15 11:08
@danahof píše:
Poradíte? přemýšlím mezi Leošem a Milošem. Miloš je po dědovi, Leoš mi příjde víc nadčasový. Líbí se mi ale oboje :D, tak prosím nějaký názor? :nevim:

jména jsou hezká, rozhodla bych se dle příjmení nebo jména sourozence (pokud má)

• Citovat
  • Upravit
20767
@danahof píše:
Holky, není to definitivní :D Jak tak koukám, ještě si to asi rozmyslím :lol: je fajn slyšet názor jiných. O čem bych vůbec nepřemýšlela opravdu chtěla je Tomáš, jenže manžel nechce ani slyšet, je totiž taky a po sobě nechce :,( Jinak jména s koncovkou š nám jdou právě krásně příjmení…Ještě by krásně šel Petr! CO? :roll:

Petr, prosím tě, Pert! Je to hezké jméno, když řeknu Miloš nebo Leoš, tak se mi ježí chlupy :oops: Ale je to samozřejmě vaše dítě a vaše rozhodnutí, vy musíte být spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
@elimili píše:
A ani manžel ani dítě, o dědovi nemluvim.. Nejsou chudáci.. Je to klasické české jméno.. Nechapu proc ho tak vsichni hani.. V dnešní době neni asi dost moderní..

spíš není znělý… stejně jako u Adolfa mi příjde, že výmluva na fýru je jen zástupná… prostě to jméno zní divně…ale třeba u Zemana nebo jeho generace mi nevadí, stejně jako u seniorky Růža, u vrstevice by mi to zarazilo… ikdyž jako malá jsem litovala bratránka Vojtíška, že má po mým tátovi tak zastaralý jméno a dneska ho slyším po školkách a na hřištích ve velkým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
17.8.15 11:09

Jména mi příjdou strašný obě a na tuto dobu už dosti zastaralý :nevim: Hele můj strejda byl Miloš a protože s tím měl problémy (když se stal dejme tomu slavnějším v autokrosu) protože v cizině to byl peklo av u nás není Miloš také žádné zvučné jméno tak se raděj nechal přejmenovat na Maxe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.8.15 11:11
@elimili píše:
A ani manžel ani dítě, o dědovi nemluvim.. Nejsou chudáci.. Je to klasické české jméno.. Nechapu proc ho tak vsichni hani.. V dnešní době neni asi dost moderní..

Třeba já bych dítěti nikdy nedala dnešní moderní hity, jsem za česká jména, ale Miloš by to určitě nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21

@elimili Taky právě chceme české jméno a na Milošovi nevidím nic špatného. Naopak, pár jich znám a všechno v pohodě a hezký mužský…Tohle mě napadlo, že by to bylo po tchánovi a muž říkal, že by mu to udělalo radost…Ale sposty let jsem chtěla toho Petra. Já třeba nesnáším ty dnešní moderní paskviloviny :D To mi příjdou děti jako chudáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292

@danahof Miloš je příšerné jméno a Leoš taky nic moc… určitě se najdou lepší jména :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730

@klarushka Tak to si moc nepomohl. :mrgreen: Promiň, to už raději ten Miloš. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.15 11:12

@danahof jo, Petr je fajn :-) my bychom ho nedali, protože jich v našem okolí je habaděj a manžel je Pavel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.15 11:13

Když už to musí být, tak Leoš.
Miloš nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
17.8.15 11:14
@malinika píše:
@klarushka Tak to si moc nepomohl. :mrgreen: Promiň, to už raději ten Miloš. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale jo celkem pomohl on má příjmení též na M a tohle mu k tomu sedí víc kór když jede na závody mimo Čr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.8.15 11:14
@danahof píše:
@elimili Taky právě chceme české jméno a na Milošovi nevidím nic špatného. Naopak, pár jich znám a všechno v pohodě a hezký mužský…Tohle mě napadlo, že by to bylo po tchánovi a muž říkal, že by mu to udělalo radost…Ale sposty let jsem chtěla toho Petra. Já třeba nesnáším ty dnešní moderní paskviloviny :D To mi příjdou děti jako chudáci.

Pokud se vám líbí, tak ho dejte, je to vaše věc, žádné jméno se nebude líbit všem. Je to rozhodně lepší, než miliontý Matyáš, Honzík nebo Nikolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze