Lesbické rodičovství - co a jak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
4.11.17 17:49
@Yasminee píše:
Když si projdeš zpět, tak jsem obvykle radila to oplodnění od známého stříkačkou. Kvůli nemocem, kvůli jeho partnerce, pokud to je otec od rodiny a s někým žije. Případně i kvůli tvojí partnerce, jak jsi psala. Zas pokud by sis někdy chtěla sex s mužem zkusit, čistě ze zvědavosti, tak mi to přijde přirozené. Jako třináctiletá holka jsem byla taky zvědavá, takže jsem si nechala od kluků ukázat, jak to dělají, přitom o sex s nima jsem nestála. A naopak jsem si později zkusila i lesbický sex, spíš ze zvědavosti. Pro lepší početí je, když tu byl orgasmus nebo aspoň styk. Nicméně to jde nasimulovat masturbací.

to vím, s tím počítám. Četla jsem že s orgasmem to jde lépe. To nebude problém.. Stejně až to ten kluk dodělá, tak nejspíš někam odejde, aby jsme mohly.. dát genetický materiál, kam potřebujeme :D S mužem sex nechci. Umím si to představit. Není to nic co by mě děsilo nebo se mi extrémně hnusilo, ale nijak mě to neláká. Navíc jak by mi to přišlo divný a možná i směšný, když si to představím tak věřím, že bych just neotěhotněla jak bych byla v křeči :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.11.17 17:51
@KKataa píše:
to vím, s tím počítám. Četla jsem že s orgasmem to jde lépe. To nebude problém.. Stejně až to ten kluk dodělá, tak nejspíš někam odejde, aby jsme mohly.. dát genetický materiál, kam potřebujeme :D S mužem sex nechci. Umím si to představit. Není to nic co by mě děsilo nebo se mi extrémně hnusilo, ale nijak mě to neláká. Navíc jak by mi to přišlo divný a možná i směšný, když si to představím tak věřím, že bych just neotěhotněla jak bych byla v křeči :D

a proč myslíš, že se stříkačkou je to co se týče nemocí lepší? to mě nenapadlo nikdy. Není to jedno jak se to do mě dostane, pokud to je domácí cestou bez lékařů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
4.11.17 17:51
@KKataa píše:
Ty jo, to je pekny :) ja jako mala jsem furt mamku premlouvala, aby jsme si vzali mimco z kojenaku. I jsme chteli ale pak to nejak nedopadlo…jak to funguje, kdyz jste dve holky spolu? Adoptuje ho jedna z vas jako jedinec, predpokladam. Jak dlouho jste cekaly a tak? Tohle me vzdycky zajimalo

My máme děťátko v dlouhodobé pěstounské péči. Napsané je na jednu, ale prověřené musíme být obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.11.17 17:52
@Enmamma píše:
My máme děťátko v dlouhodobé pěstounské péči. Napsané je na jednu, ale prověřené musíme být obě.

a když je jen v pěstounské péči, nemůže se stát, že vám ho biologičtí rodiče vezmou? Nebo o něj vůbec nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
4.11.17 17:57
@KKataa píše:
Hezky napsane, dekuju :)
Jak to mate vyresene mi prijde super.
Taky jsem tuhle moznost s kamaradem brala v uvahu, bohuzel od tech, od kterych bych to chtela to nechteji. Neciti se na to.. A ti ostatni uz by byli jen znami, a tam se bojim aby se neco nezvrtlo, chlap si nevymahal prava a tak podobne po case..
ty kliniky co by to udelali zni fajn, ale i pres to, ze se vazne bojim, jestli ten dotycny anonym z internetu nebude blazen, co ma nemoc nebo tak.. Furt doufam, ze bych narazila na nejakyho normalniho chlapa, co fakt chce nezistne pomoct, popripade si tim privydelat.. Protoze u ty kliniky se mi proste nelibi predstava, ze toho chlapa ani neuvidim. Nebudu vedet vubec kdo to je.
Mozna k tomu dojdu, ale ted se mi to proste nejak prici… :?

Ano, mě ten dlouhý příspěvek taky přijde velmi hezký, věcný a obsahově správný. Přijde mi, že to potvrzuje dost z toho, co jsem dřív psala. Lišila bych se možná v nějakých detailech, v hlavních věcech tu vidím shodu.

Rozhodně nesháněj chlapa přes internet. Leda nějakou jinou lesbickou ženu, co má s někým zkušenost. Tu ženy by chtělo taky trošku znát, lidi na drátě jsou schopni lecos zahrát, takže by ti moh psát chlap.

Já bych neměla problém s tím někomu za to zaplatit, rozumnou částku, ale až po oěhotnění. Zas pokud by někdo dojížděl, tak je hloupé, aby si sám platil cestu. I tam mi přijdou ty inzeráty z internetu strašně nebezpečné. Asi ta zahraniční klinika, když nechceš někoho ze známých. Známé by šlo i sehnat, nevím třeba nějaká kamarádka dělá vš, zná tam slušné spolužáky. Přes dárcovství krve nebo plazmy si ho otestovat a zkusit jeho. Studenta z vyššího ročníku, co už pár let zná, ne v prváku, kdy ho pořádně nezná. To jen takový tip.

Právní ujednání, že nebudeš chtít alimenty a on se nebude domáhat otcovství, to je jen o čestném slovu. Jak tu píše, zákon to stanoví jinak a dohoda co je s ním v rozporu je zcela neplatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.11.17 18:00

Zkusím teda narazit na někoho, kdo s nějakým dárcem má zkušenost, zkusím zjistit ty kliniky v čr, které by to provedli i svobodné ženě.. A uvidím. Třeba budu mít štěstí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
4.11.17 18:05
@KKataa píše:
a proč myslíš, že se stříkačkou je to co se týče nemocí lepší? to mě nenapadlo nikdy. Není to jedno jak se to do mě dostane, pokud to je domácí cestou bez lékařů?

Při sexu dochází k malým oděrkám, nejrizikovější je, když se jeho krev smíchá s tvojí, i když jde o malinké smísení, tak z hlediska virů, co by byly v krvi, tak to je nejnebezpečněšjí. Asi i žloutenka by se takto snáz nakazila než přes sperma. Při masturbaci by tam krev být neměla, pokud by tam byla, tak není zdravý! Spíš z hlediska urologických potíží, ale zdravý muž tam krev nemá. Ti lékaři s tím spermatem zas divy neudělají, nějak možná to zahustí, že odstraní tekutinu a nechají tam spermie, to je vše. Spermie samotné by infikovat neměly. Teda, jak se člověk narodí s HIV přesně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
4.11.17 18:11
@KKataa píše:
to vím, s tím počítám. Četla jsem že s orgasmem to jde lépe. To nebude problém.. Stejně až to ten kluk dodělá, tak nejspíš někam odejde, aby jsme mohly.. dát genetický materiál, kam potřebujeme :D S mužem sex nechci. Umím si to představit. Není to nic co by mě děsilo nebo se mi extrémně hnusilo, ale nijak mě to neláká. Navíc jak by mi to přišlo divný a možná i směšný, když si to představím tak věřím, že bych just neotěhotněla jak bych byla v křeči :D

Teda, to jako počítáš, že to bude dělat před váma a pak ho pošlete pryč? Já myslela, že ty se budeš hladit na pohovce a jeho pošleš do koupelny, aby měl soukromí! Ale jestli to chceš, aby to dělal před váma (a měla jistotu, že to bude sperma a ne plivance), tak ho klidně to nech udělat před váma. Když se před ním svlíkneš do naha, tak toho semene asi bude víc. Jinak na tu aplikaci bych ho tam nesnesla, honění by mi v zásadě nevadilo, ale před cizím chlapem bych teda nemasturbovala, to až by vypadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.11.17 18:15
@Yasminee píše:
Teda, to jako počítáš, že to bude dělat před váma a pak ho pošlete pryč? Já myslela, že ty se budeš hladit na pohovce a jeho pošleš do koupelny, aby měl soukromí! Ale jestli to chceš, aby to dělal před váma (a měla jistotu, že to bude sperma a ne plivance), tak ho klidně to nech udělat před váma. Když se před ním svlíkneš do naha, tak toho semene asi bude víc. Jinak na tu aplikaci bych ho tam nesnesla, honění by mi v zásadě nevadilo, ale před cizím chlapem bych teda nemasturbovala, to až by vypadl.

NE to jsem asi spatne rekla :D samozrejme ze mu dopreju soukromi… myslela jsem to tak, ze to dodela… da mi to do ruky, a asi nekam pujde, a my pujdeme delat tu druhou cast, ktera uz se zvladne bez nej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.11.17 18:18
@Yasminee píše:
Při sexu dochází k malým oděrkám, nejrizikovější je, když se jeho krev smíchá s tvojí, i když jde o malinké smísení, tak z hlediska virů, co by byly v krvi, tak to je nejnebezpečněšjí. Asi i žloutenka by se takto snáz nakazila než přes sperma. Při masturbaci by tam krev být neměla, pokud by tam byla, tak není zdravý! Spíš z hlediska urologických potíží, ale zdravý muž tam krev nemá. Ti lékaři s tím spermatem zas divy neudělají, nějak možná to zahustí, že odstraní tekutinu a nechají tam spermie, to je vše. Spermie samotné by infikovat neměly. Teda, jak se člověk narodí s HIV přesně nevím.

To jo, asi to rizikovejsi bude.. ale bohuzel napriklad HIV se da prenest i spermatem, bez oderek. Ale myslim, ze v CR ho zas tolik nemame… tak snad bych nebyla takova smolarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
4.11.17 18:20
@Yasminee píše:

V zásadě se to dá udělat úplně jednoduše: pán ejakuluje v koupelně, nejlépe přímo do injekční stříkačky, dámy „se připravují“ v ložnici. Pán zaklepe na dveře ložnice, předá materiál, zase odejde. Mezi ejakulací a zavedením by měla být co možná nejmenší časová prodleva.

Známé si k tomuto účelu zaplatily jednu noc v hotelu, aby bylo anonymní i to prostředí.

Jinak ten orgasmus u ženy může k oplodnění pomoci, ale není to nezbytnost a jistota. Nám postačil menstruační kalíšek zavedený po styku, nohy nahoře a pak večeře, u které jsme si společně připili na to, aby tato sklenka vína byla pro mě na devět měsíců tou poslední ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.11.17 18:25
@SlečnaDahlia píše:
V zásadě se to dá udělat úplně jednoduše: pán ejakuluje v koupelně, nejlépe přímo do injekční stříkačky, dámy „se připravují“ v ložnici. Pán zaklepe na dveře ložnice, předá materiál, zase odejde. Mezi ejakulací a zavedením by měla být co možná nejmenší časová prodleva.

Známé si k tomuto účelu zaplatily jednu noc v hotelu, aby bylo anonymní i to prostředí.

Jinak ten orgasmus u ženy může k oplodnění pomoci, ale není to nezbytnost a jistota. Nám postačil menstruační kalíšek zavedený po styku, nohy nahoře a pak večeře, u které jsme si společně připili na to, aby tato sklenka vína byla pro mě na devět měsíců tou poslední ;)

a to vam vyšlo na poprve? Jestli jo tak to jste šikuly :D :palec:
Takhle jsem to chtela samozrejme rict, takovyhle postup… S tim pocitam, zadna masturbace pred sebou ani nic. To mi prijde dost zvrhly s cizim chlapem..staci, ze mi da svoje sperma.. kalisek jsem si planovala koupit i na menstruaci, ale nejak se k tomu nemam.. to by me nenapadlo pouzit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
4.11.17 18:28
@SlečnaDahlia píše:

Jinak ten orgasmus u ženy může k oplodnění pomoci, ale není to nezbytnost a jistota. Nám postačil menstruační kalíšek zavedený po styku, nohy nahoře a pak večeře, u které jsme si společně připili na to, aby tato sklenka vína byla pro mě na devět měsíců tou poslední ;)

Hezky popsané i vymyšlené, asi šlo anonymní variantu z obou stran. Jak jsem psala, já bych preferovala někoho otestovaného, třeba partner známé či příbuzné, co má děti, je zdravý a věrný partnerce. Nebo někdo jiný slušný, kdo třeba chodí darovat pravidelně plazmu, krev ap. Jen si říkám, aby ten hotel nevyšel dárž než nějaká zahraniční klinika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.11.17 18:30
@Yasminee píše:
Hezky popsané i vymyšlené, asi šlo anonymní variantu z obou stran. Jak jsem psala, já bych preferovala někoho otestovaného, třeba partner známé či příbuzné, co má děti, je zdravý a věrný partnerce. Nebo někdo jiný slušný, kdo třeba chodí darovat pravidelně plazmu, krev ap. Jen si říkám, aby ten hotel nevyšel dárž než nějaká zahraniční klinika.

ja vubec nemam predstavu jak to funguje na tech zahranicnich klinikach, popravde.. vim ze to tam jde, ale to je tak cely. myslela jsem, ze to bude docela palka, kdyz to nebude platit stat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
4.11.17 18:35
@KKataa píše:
a to vam vyšlo na poprve? Jestli jo tak to jste šikuly :D :palec:
Takhle jsem to chtela samozrejme rict, takovyhle postup… S tim pocitam, zadna masturbace pred sebou ani nic. To mi prijde dost zvrhly s cizim chlapem..staci, ze mi da svoje sperma.. kalisek jsem si planovala koupit i na menstruaci, ale nejak se k tomu nemam.. to by me nenapadlo pouzit. :)

Já to psala s nemalou nadsázkou, když by byl dárce známý, tak by ho honit před dvěma ženama ani nechtěl. Ale jestli budete to dělat každý zvlášť, tak když se svíkneš ještě předtím, tj. když tam bude a chvíli ho potěšíš svou nahou přítomností, tak mu s tím trošku pomůžeš. Muži jsou nadržení, ale samozřejmě, dělaj, aby ses cítila přirozeně. Ideální by bylo darování aplikovat několikrát, což bych dělala, kdyby to byl nějaký známý, který to má blízko, darovat mu nevadí.

Pokud by dárce byl gay, navíc co třeba taky chce dítě, tak to pak může být i o otcovství. Tady by nebyl problém vícenásobné aplikace, provést za naprostého soukromí pro obě strany. Ale tady bych určitě chtěla ty krevní testy na pohlavní nemoce, optimálně jak mají ti dárci krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí