Letani miminek???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13503
5.5.10 13:15

Letani miminek???

Ahoj maminky/tatinkove
pro cteni a zhlednuti tohoto clanku a hlavne videa ZDE by me zajimalo zda byste chodili(zamerne pisi mekke i kdyby zde napsal i tatinek-treba Jura :wink: )se svym miminkem ci batoletem do neceho takoveho.
To co dela na videu tatinek s miminem me celkem sokuje. :nevim:

Jeste doplnim..

Pro ty kterym tak desne vadi ze to tady znovu je.

OMLOUVAM SE ALE V UNORU JSEM BYLA NA DOVOLENE,ASI ZROVNA V TU DOBU TADY TOHLE BYLO,NEDOCITALA JSEM A NESEDIM CELY DEN U PC ABYCH SE DIVALA ZDA UZ TO TADY JE NEBO NENI.
JEN JSEM SI TO PRECETLA JAKO NOVINKU A PREKVAPILO ME TO TAK JSEM SE NA TO CHTELA ZEPTAT.

Příspěvek upraven 05.05.10 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10679
5.5.10 13:22

Ja to i videla v televizi, a i rozhovor s tou zenskou co to provozuje. Ja osobne bych to svemu miminku neudelala,nechapu ze to nekomu prijde normalni,ale jejich vec. Jen lituji ty deti. Mam doma mesicni holcicku a vidim jak ji pada hlavicka musim ji porad podepirat. A oni s takovyma detma delaji salta a buhvi co jeste. NEPOCHOPITELNE!!!!! :zed: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
5.5.10 13:24

A pry ze ty miminka placou protoze to neznaji.A ty co to provozuji dele se smeji a maji to radi. To urcite,bych tu pani vzala za nohu a hazela s ni. Bych chtela videt jak by se u toho smala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.5.10 13:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
5.5.10 13:25

je to masakr a priklanela bych se k postoji, ze je to tyrani deti a ne cviceni s detmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
5.5.10 13:27
blechonik píše:
je to masakr a priklanela bych se k postoji, ze je to tyrani deti a ne cviceni s detmi…

PRESNE!!!Taky se priklanim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.5.10 13:33

Uz zde nekde probehla obsahla diskuze.Ale nechce se mi to hledat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.5.10 13:36

jj Niki uz hodila odkaz,jenze ja bohuzel nemam cas sedet u pc a hledat co uz probehlo ci neprobehlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
5.5.10 13:41

Ježiši.. (vlastně byla moje reakce po shlédnutí trochu jiná : ty kr.vo 8-o )
U přehazování z ruky do ruky jsem to musela vypnout, vztávaly mi chlupy na hlavě :cert: :cert: :cert:
Mám z toho dost divný pocit .. jak můžou být některý lidi takhle praštěný…já to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.5.10 13:43

Anette jj taky jsem dosla pouze do toho okamziku kdy si dite prehazoval z ruky do ruky a pak jsem to vypla bo mi malem vyskocily oci z dulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
5.5.10 13:47

Diskuse uz tady byly a ten rusak na tomhle videu je magor. Ono to litani prislo udajne z Ruska. Asi tak oddelujou ty slabsi jedince :nevim: Asi kdo vydrzi tohle v mladi, vydrzi i vodku v dospelosti.
Ja za sebe bych to mimcu neudelala, co ja vim jak mu je a co mu to udela? Ze se po case zacne smat neni znamka toho, jak moc je to prospesny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
5.5.10 13:48

já bych chtěla vidět obličeje těch rodičů, až jim ty děti poděkují za to že mají problémy s klouby a páteří :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.5.10 13:51

je Tami:omlouvam se jsem to nejak prehlidla. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
5.5.10 13:57

Holky, naozaj nestačia 4 nadávajúce diskusie o lietaní? Je treba zakladať ešte piatu?

• Citovat
  • Upravit
17180
5.5.10 14:00

TAky jsem to nedokoukala celé. Jen by mězajímalo proč je pod videem asi hudba :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová