Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, do popisu jsem doplnila odkaz na tabulku.
A vítám nováčka:-)
@DanielaD
Mám první úlovek - Břicháček v úzkých, přečteno s dcerou.
Kniha do 200 stran.
Mám přečtenou knihu:
Jan Svěrák - Povídky a jedna báseň
Kniha do 200 stran
Kniha má 96 stran, jemný humor, některé povídky jsou k zamyšlení. Je to oddechovka, kterou zvládnete přečíst jedním dechem.
@Fazulina Pěkný večer,
prosím o zapsání prvního úlovku a sice do kategorie:
kniha od autora ze sousedícího státu (Slovensko)
Karin Krausová - Vesmír je ženatý
Odpočinkové čtení, přečteno za jeden den.
@Fazulina Dobré ráno,
prosím zapsat knihu do tématu: kniha, která má méně než 200 stran
Pekáč buchet - Kateřina Petrusová
Příjemné, odpočinkové čtení. Jen ten závěr mohl být trochu více rozpracovaný, ale třeba se v budoucnu dočkám pokračování… ![]()
@Fazulina Tak zase já
prosím zapsat knihu do kategorie:
kniha s názvem do 3 slabik
Gigolo - Jiří Štědroň
Kniha obsahuje 2 povídky, první byla docela dobře čitelná a měla pointu, druhá povídka mi přišla skoro o ničem. Znovu číst určitě nebudu…
Ahojky, další knihy (od Saffiraa:-)) jsem zapsala. Já jsem přečtla knihu Pekárna s vůní skořice, taková odpočinková romantika, ne úplně bezduchá, prolínají se dvě časové roviny, moc hezký příběh. Hezky se to četlo. Dám si to jako žolík, nevyhovuje tomu žádná kategorie.
@Fazulina poprosím o zapsání prvního úlovku do čísla 6 - Lucinda Riley: Půlnoční růže, líčí proplétání osudů indické dívky a britské aristokraticke rodiny, konec mě docela překvapil. Četlo se to pěkně.
Prosím o zapsání Kniha mého oblíbeného žánru Ostřejší než hadí zub od S. R. Green
A kniha pod 200 stran - Případ lidumilné levačky od Nancy Springer. Knihu mi na části předčítá dcera, ale narozdíl od ní mě to chytlo, tak jsem si ji přečetla celou napřed ![]()
Prosím o zapsání knihy začínající na L
Láska na splátky od Maxime Sullivan
@Fazulina hlásím na zapsání knihu o cestování. Je to druhý díl série od Tanyi Stewnerová: Alea, dívka moře - Barevné vody. Hlavní hrdinka s partou pluje Lamanšským průlivem do Edinburghu a pak autobusem, vlakem a pěšky putuje k jezeru Loch Ness, aby zjistila informace o svém původu. Je to série pro teenagery, ale mě dost baví a pěkně se čte, už se těším na další díl.