Letní obuv k podpurným punčochám
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Koupit si pořádné baleríny se širokou špičkou a páskem přes nárt? Tyto 2 maličkosti udělají z naprosto nevhodné boty bačkůrky.
Jen se bohužel sakra blbě shání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pak zajdi do zdravotni obuvi, budou mit i neco na styl balerin, ale treba s vyssi podrazkou, malym klinkem, ortopedickou vlozkou, paskem pres nart…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KSŠO Ale v pantoflich jsou puncochy kazdy den spinave, ne? Nedovedu si predstavit jet v pantoflich na kontrolu k lekari, a pak prijet domu a natahnout se do podstele
Kdyz ty puncochy musi vydrzet navlecene az do vecera.
- Citovat
- Upravit
A co nějaké mokasíny nebo na něco na ten způsob? V létě mívají i takové lehounké, plátěné, myslím, že by mohly být jakž takž prodyšné a mohly by se dát sehnat i nějaké z obstojnou podrážkou. Podporu klenby bych počas těhotenství vyřešila ortopedickou vložkou.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@KSŠO Ale v pantoflich jsou puncochy kazdy den spinave, ne? Nedovedu si predstavit jet v pantoflich na kontrolu k lekari, a pak prijet domu a natahnout se do podsteleKdyz ty puncochy musi vydrzet navlecene az do vecera.
no tak si těch punčoch pořiď víc a střídej je v průběhu dne. Ono přijít v létě domů, vyzout se z plných bot, tak v těch punčochách také do postele nelehneš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty punčochy tak ci tak budou na chodidle „spinave“ k lekari si snad berete ciste ponožky ne?
Ja mam puncochy uz 2 roky kazdy den, a v lete byt v balerynach nebo mokasynach tak mi asi umrou nohy.. pantofle mi prisli jako nejlepsi moznost a tak to delam uz 2 leto ![]()
A mam doma asi 3 pary puncoch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Holkam Tady nekdo potrebuje napsat par prispevku, ale nevi o cem, ze, trolle ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, nevim, zda nekdo z vas toto resi. Termin mam v lete a podle vseho musim nosit podpurne puncochy. Potrebovala bych k nim nejakou obuv, aby se dala nosit k satum, takze tenisky ne, nehlede na to, ze bych se v nich uvarila. Sandaly take ne, protoze puncochy by se hodne spinily. Minule tehotenstvi jsem nosila baleriny, ale znicila jsem si chodidla, jak mely tenouckou podrazku, navic baleriny se pry nedoporucuji kvuli pateri, coz v tehotenstvi plati dvojnasobne. Jak to vyresit? Anonym kvuli zacatku tehotenstvi- 10tt. Dekuji.