Léto, postava a plavky...

26
22.6.21 19:27

Léto - postava

Ahojky, když už se blíží to léto (vlastně už je), tak s ním se blíží i koupaliště, plavky apod…je mi 17, vždycky jsem se styděla za svoji postavu, a nemám ji ráda..nejsem vyloženě „tlustá“, ale mám hroznej tvar postavy po mamce a v plavkách vypadá ještě hůř..už cvičím 3 měsíce, a ten tvar je sice malinko lepší, ale furt je mi to nepříjemné. Nedokážu si představit se „promenádovat“ někde v plavkách. Vím, že si asi myslíte, že řeším kraviny, a jsou daleko důležitější věci (ano, jsou), ale snad to některá pochopíte..chci si užít léto, ale nedokážu si ho užít naplno, když je mi nepříjemná má postava a fakt, že se na mě někdo podívá.
Vlastně ani nevím, co po vás chci :), možná nějaké to „moudro“, a asi jen jestli to má některá stejně, a vím, že určitě má, protože nikdo není 100% spoko se svojí postavou, jenže berte asi aji ohled na to, že mi je 17 a všechny holky v mém věku mají krásné postavy v plavkách a já nic..prosím odpusťte si nepříjemné komentáře, děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
22.6.21 19:29

3 mesice nejsou “uz” ale “jen/teprve”, to je na vysledky jeste brzy.

Kup si plavky, ktere sedi tve postave, nebo pres ne nos mimo deku tuniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
22.6.21 19:37

Přesně jak pises, nikdo se sebou není 100% spokojený ;)) A ani ty holky co se ti zdají na první pohled dokonalé. V pubertě je tohle jedna z nejdůležitějších věci na světě, chápu, taky jsem to tak měla, ale kdo ne. Časem třeba dojdes k tomu, ze na tom co si mysli ostatní vlastně vůbec nezáleží :D A ze každý se stejně soustředí primárně na sebe a to ze mas pocit, ze na tebe všichni zrovna koukaj je skutečně jen tvuj pocit. Nebo koukaj a neresej.
Neuzit si kvůli tomu léto, nechodit s kamarády k vodě a pařit se někde navlecena, jen aby nahodou někdo neviděl něco co vidět nemá, je blbost.
Na YT je spousta videí, jak najít idealni plavky pro každý typ postavy, mrkni na to, bez si koupit nějaké nové co se ti budou líbit a hned jak to půjde je bez vyzkoušet ven :D
A to nejdůležitější, nesrovnavej se s ostatními!
Hezký prázdniny :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
22.6.21 19:38

Já nevím… Sama se svou postavou jsem začala být spokojená až tehdy, kdy jsem přestala řešit kdejaký špíček, chloupek a pupínek. Jsi mladá holčina, co si zaslouží promenádovat se v plavkách po koupališti, opalovat se a užívat si - a neohlížet se za postavou (pokud to není zdravotně nepřijatelné, samozřejmě). Pro každého je ideální postava něco jiného. Na vysněnou postavu můžeš makat klidně dva roky, a je to dlouhá cesta, ale musíš chápat své tělo, mít se ráda a nekritizovat se. V tvém věku jsem také chtěla vosí pas, mezeru mezi stehny, boky, a krásné ploché břicho - ale ne každý na to ty proporce má, a každý je holt krásný jinak a jinde.

A neboj se, lidé jsou různých postav, a dokážou si života užít, jednou bys mohla litovat, že jsi nešla na pláž, koupaliště a seděla v létě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.21 19:39

Sedmnáct je ošemetnej věk. Vnímat vlastní postavu pozitivně je v téhle společnosti extrémně náročné. Já jsem byla tlustá od jedenácti let, a i když jsem potom zhubla, bylo těžký vidět svoje tělo nějak racionálně.

Pravda je, že pokud jsi zdravá, máš spoustu důvodů být svýmu tělu vděčná. Že nemáš žádné omezení, že ti cyklus funguje, jak má. Já jsem dřív neměla ráda svoje prsa a břicho, ale teď, když jsem otěhotněla, jsem za ně ráda a už si nepřipadám tak hnusná. Skoro mi to přijde hezký.

Získat pozitivní vztah ke svému tělu je běh na dlouhou trať, ale stojí to za to. Sportuj, ale ne abys primárně zhubla, ale abys viděla, čeho úžasného je tvoje tělo schopné: neustále se zlepšovat, být rychlejší, silnější a tak. Stůj vzpřímeně, obzvlášť, když jdeš v plavkách, protože když budeš vyzařovat sebevědomí, budeš automaticky sexy. Je obrovský rozdíl mezi schlíplými rameny a vypouleným břichem a ženskou, která se krásně nese, vědoma vlastní ceny.

I kdybys byla fakt extrémně ošklivá, musíš si uvědomit, že si pořád zasloužíš stejnou úctu a respekt ostatních, jako Victoria's angels. Pokud tuhle úctu budeš mít sama k sobě, budou se tak chovat automaticky i ostatní.

Moc ti držím palce. Byla jsem přesně tam, kde jsi teď. Zlepší se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.6.21 19:44

http://www.annafolio.com/…o-toning.jpg

a nebo se prostě užírej - ale ono tu užírání se není o konkrétní postavě, ale malé sebedůvěře a sebepřijetí.

A teda stejně je daleko klíčovější jak postavu „vyneseš“ - tedy na postoji, způsobu chůze, nonverbální složce komunikace, než na konkrétním tvaru. Protože do toho postoje se promítá i ona pohoda a sebedůvěra, které jsou docela klíčovou složkou sexappealu.

Takže trénuj ignorování vnitřního kritika a užívání si toho co je tady a teď.

Ty myšlenky co se objevují v tvé hlavě a říkají ti jak si špatná a všichni okolo jsou lepší totiž lžou. A nemusíš jim věnovat pozornost. Čím dřív se to naučíš, tím dřív ti přestanou ničit léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
22.6.21 19:52

Kdyz prislo jaro rikam si, to nemuzu nosit ani triko, ten muj spek pekne vyleze.. a nedavno jsem si vsimla ze nad tim absolutne nepremyslim, ten prechod ze zimy kdy jsme zahaleny je proste sok :lol: a podivej se kolem sebe, zadna neni dokonala, a kazda zena by ti rekla co na sobe nesnasi. Nereknu kdyz je zena co sedi doma u Ulice, ji dortiky a breci nad svoji nadvahou, tam neco spatne je, ale pokud se stravujes normalne, pises ze i cvicis tak muzes mit dobrej pocit, ze casem se ti ta postava zmeni, ale my jsme hodne kriticke, i kdyz dosahneme sveho stejne nebudeme nikdy spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
22.6.21 19:55

Jednou přijdeš na to, že mladí je krásné samo o sobě, ale to ti bude už přes 30, budeš držet fotky z letošního léta a říkat si: „do háje, vždyť jsem byla krásná, proč jsem to neviděla? Proč jsem si to neužila? Proč jsem chodila s hlavou skloněnou?“
Ses zdravá, mladá, tak se netyrej dokonalosti a užij si léto! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
22.6.21 19:59

Kup si pareo a važ si ho kolem boků.

A věř mi, že ať kluci machrují, jak chtějí, mají úplně ty stejné mindráky, jako holky. Jo a věř, že široké boky se jim většinou líbí. Mají to evolučně zakódováno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
22.6.21 20:34
@Nikhs24 píše:
Ahojky, když už se blíží to léto (vlastně už je), tak s ním se blíží i koupaliště, plavky apod…je mi 17, vždycky jsem se styděla za svoji postavu, a nemám ji ráda..nejsem vyloženě „tlustá“, ale mám hroznej tvar postavy po mamce a v plavkách vypadá ještě hůř..už cvičím 3 měsíce, a ten tvar je sice malinko lepší, ale furt je mi to nepříjemné. Nedokážu si představit se „promenádovat“ někde v plavkách. Vím, že si asi myslíte, že řeším kraviny, a jsou daleko důležitější věci (ano, jsou), ale snad to některá pochopíte..chci si užít léto, ale nedokážu si ho užít naplno, když je mi nepříjemná má postava a fakt, že se na mě někdo podívá.
Vlastně ani nevím, co po vás chci :), možná nějaké to „moudro“, a asi jen jestli to má některá stejně, a vím, že určitě má, protože nikdo není 100% spoko se svojí postavou, jenže berte asi aji ohled na to, že mi je 17 a všechny holky v mém věku mají krásné postavy v plavkách a já nic..prosím odpusťte si nepříjemné komentáře, děkuju :srdce:

Asi ti to nepomuze, ale ja si v 17 pripadala nemozne tlusta s šílenou postavou, mela jsem velky zadek a stehna, ale nad tim stihle bricho a pas. Ted mam o 15 kilo vic, pas nikde, a na fotky koukam se zpetnym zalibenim a nechapu :lol:

Proste, udelej vsechno pro to, abys vyzvedla sve prednosti, ted je postava krev a mliko vcelku v kurzu, porid si co nejhezci plavky, hlavne se nezahaluj, to nech duchodkynim a zakomplexovanym chudinkam :jazyk:

Hezky si upravuj vlasy, namaluj si nehty na nohou a usmivej se na svet a budes jak ruzicka k nakousnuti. Mladi je krasne, tak si ho uzij :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
22.6.21 20:37

Byla jsem minulý víkend v kempu a ne, holky v tvém věku rozhodně hezké postavy neměly, bohužel… Cvic dal a vysledky se dostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5985
22.6.21 22:28

Já mám extrémně široký boky… jako fakt moc. Vždycky jsem se za to styděla a na koupališti se koupala v šortkách, který jsem vytáhla jakoby do pasu a ta guma ty boky skryla.
Až v mých 22letech mi kluci řekli, že široké boky jsou sexy a muže to přitahuje, protože je nějaká studie, že široké boky jsou známkou plodnosti a kdysi dávno, si muži vybírali ženy právě kvůli bokům.

Pokud nemáš pneumatiky po kolena, tak se nestyď. Hele on každý 17letý kluk nemá rád postavu modelky ani vosí pasy. Někomu se líbí už od mala statnější postavy, lépe tvarované, krev a mlíko….
Akorát jsou ještě nuly na to, aby to holce řekli.
Vyzdvihni své přednosti, kup si plavky, co sedí na tvou postavu a nauč se je nosit a chodit v nich se zdviženou hlavou!

Držím palce, protože ženu nedělají krásnou prsa a úzký pas, ale sebevědomí a láska sama k sobě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
22.6.21 23:01
@Oli.Lyon píše:
Byla jsem minulý víkend v kempu a ne, holky v tvém věku rozhodně hezké postavy neměly, bohužel… Cvic dal a vysledky se dostaví.

Tak tomu říkám citlivý přístup a morální podpora.  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
23.6.21 08:46
@SAJ píše:
Tak tomu říkám citlivý přístup a morální podpora. :roll:

Aby ti ty oci nevypadly :lol: pise, ze ostatni holky maji super postavy a ja pisu ze ne, nemaji. Kouka se na cizí jinyma ocima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
23.6.21 09:52

Every body is a beach body!
Nemáš povinnost se líbit všem ostatním. Navíc nikdo není dokonalý, a i ti, co se dokonalosti přibližují, se tak dost často necítí a taky mají strach, že na ně ostatní budou divně koukat.
Pokud se necítíš dobře, kup si třeba jednodílné plavky, nebo nějaké kraťáskové a tak. Ale myslím, že se prostě jen vidíš moc kriticky a ve skutečnosti žádný hrozný tvar postavy nemáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková