Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@RadkaCh Nevím o tom a doufám že nerušily, páč to bychom už museli začít s nočníkem.
@maminka1987 jo nový tesco plínky taky moooc fajn, jen je nemám ozkoušený na noc, na noc používám ty starý tesco plínky, ty všechno poberou ![]()
@Šalvějka tak my uz dodelaly stare baleni Tesco plen a uz pouzivame na noc ty nove a zatim teda problem nebyl. A to mladsi dcerka umi pkinku taky solidne zaplnit
Starsi uz ma plinky jen na spani, ale ted uz se budi se suchou plinou a rano si hned dojde na nocnik, takze u ni to odzkousene nemame. ![]()
Ahoj ja bydlin nedaleko polskych branic tak kupuji dada vyjdou cca na 3,50 ale jinak v albertu kdyz je akce tak kupuju ty smouli. nebo pempersky. tak holka ma uz jen na noc ale mam 4mesicni kluky tak davam jakekoluv ktere neprotečou ![]()
@Raduczka Já kupuju ted ty intersparový PrettyBaby - jsou jiný, novější a lepší. A pak tam mají nově BabyBaby a ty nám vydrží i přes noc.
Tesco bývaly dobrý, teď po té změně sou horší, ale taky nám noc vydrží.
@maminka1987 tak to brzo prubnu, co když ty starý přestanou dělat ![]()
Zelený pampersky jsou drahý? Já nevím, kde je ta hranice… Ty mi /teda malé/ vyhovujou, společně s bílejma, ale ty jsou teda dražší, ty bílý.
Vsechny pleny jsou bez akce nechutne drahe…
Tak to proste je.
Nakupuju ve velkem v akcich a klidne i pampers.
Naposledy 132 kusu (velikost ctyri) za 549… Coz je za pampersku luxus.)
Super byvaly stare tesco pleny, ty nove jsou krapet horsi a krapet drazsi. Ty stare se daly sehnat za 189 nebo 215, ted minimalne 239…
Docela mam rada smouli albertacke plenky, nedavno jsem kupovala za dve stovky padesat kusu… A casto mivaji v Albertu Bella happy (fialove pleny) za podobne nizkou cenu… Vetsinou 299 Kč za 70 kusu.
@Šalvějka ja jsem slysela, ze ty stare uz se pry nedelaji, ze uz se jen doprodavaji zbyle baliky starych
@maminka1987 no, tak to abych rychle ještě nakoupila, ale je fakt že ty nový jsou lepší hlavně v tom, že jsou tenčí ![]()
@Krkael no bez akce jo, teda aspoň nám to tak přijde, slušná cena za plínku ve velikosti 4 je dle nás kolem čtyř korun, jak to leze k pěti korunám, to už neberem.
My ted používáme taky ty euroshopper z albertu a jsou OK. Za tu cenu. Jsou méně savější, ale celkově poměr cena/kvalita je určitě dobrá ![]()
Už jenom červeno-bílé z Alberta. Naprosto vyhovují
a cena víc než super ![]()