Lezení po čtyřech =/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4123
26.6.11 19:58

Nám pomohlo položit malého do trávy :mrgreen: ,nešlo mu tam pořádně se plazit,tak šel na kolínka. Doma se zase plazil,ale asi po týdnu trénování v trávě se rozlezl i doma :lol: . Jinak lození je opravdu důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.6.11 20:02

Taky doporučuju trávu :palec:
Jinak syn se rozlezl až v roce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.6.11 20:02
Luca01 píše:
Nám pomohlo položit malého do trávy :mrgreen: ,nešlo mu tam pořádně se plazit,tak šel na kolínka. Doma se zase plazil,ale asi po týdnu trénování v trávě se rozlezl i doma :lol: . Jinak lození je opravdu důležité.

Nám ani tráva nepomohla. Zvedne ruky, nohy a leží jen na bříšku a tváří se, že je to ee. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.6.11 20:05
Mijunkaa píše:
Luca01 píše:
Nám ani tráva nepomohla. Zvedne ruky, nohy a leží jen na bříšku a tváří se, že je to ee. :roll:

Ani když tam položíš hračky nebo něco po čem by šel? Náš šel po svých botách :-D hračky nic, ale jakmile jsem dala na zem jeho botičky, tak se snažil k nim dostat…a tím že tráva byla éé, tak se snažil jít na ty kolena a dotýkat se co nejmíň…teď to vychytal a chodí jako pavouk, už ani kolenama se trávy nechce dotýkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.6.11 20:06
donaga píše:
Na RHB mi na podporu lezení doporučili toto: vzít nějaký válec (třeba ten nafukovací nebo normální smotaná deka) a ten dát pod bříško mimča, tak aby jako byla na čtyřech v kleku, ale bříško bylo tím válcem podpíráno. No a na tom válci ho houpat dopředu a dozadu. Vlastně to napodobuje pérování na kolínkách a cvičí to přenášení váhy na ruce a na nohy.

Tohle mi radila paní, ke které chodíme cvičit, akorát doporučovala overbal. Ale na Marušku neplatilo nic. Tyhle rady jsou pro děti, které se neplazí jen proto, že z nějakého důvodu nechtějí. U nás byl problém v těch nedostatečně posílených svalech na nohách, a to laik asi nepozná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.6.11 20:25
RyBANA píše:
Mijunkaa píše:
Luca01 píše:
Nám ani tráva nepomohla. Zvedne ruky, nohy a leží jen na bříšku a tváří se, že je to ee. :roll:
Ani když tam položíš hračky nebo něco po čem by šel? Náš šel po svých botách :-D hračky nic, ale jakmile jsem dala na zem jeho botičky, tak se snažil k nim dostat…a tím že tráva byla éé, tak se snažil jít na ty kolena a dotýkat se co nejmíň…teď to vychytal a chodí jako pavouk, už ani kolenama se trávy nechce dotýkat :lol:

Musím to testnout, na něco ho navnadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
26.6.11 21:01

Ahoj, důležité je mít neklouzavý povrch pro optimální rozvoj svalů a nechat věcem volný průběh. V tomhle věku je to normální vývoj, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.6.11 08:17

my chodíme i na kontroly na neurologii ale zatim mi vždycky dr řekl že je v pořádku že rhb nepotřebujeme, ted deme na kontrolu zase za 3 tejdny tak sem zvědavá, co nám řekne pan doktor ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.9.12 20:48

Já jsem malou položila na gauč, tak aby se nožičkami opírala o operaci stěnu gauče a bingo nejdříve se opřela nožkama a pak šla na čtyři.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.9.12 13:21

perovani:)

Ahoj holky… Moje málá má dnes 5měsícu, už asi mesic se plazi. tak pred tydnem si klekla poprve na ctyri a peruje. vubec nechce lezet..porad jen peruje:) je to normální takhle brzo?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí