Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Řeším povislá vrchní oční víčka, není to ještě žádná velká tragédie, ale nelíbí se mi to. Přidává mi to několik let. Pod skalpel se mi nechce, hledám neivazivní metodu a narazila na Thermage, která slibuje vypnutí vrchních víček. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Funguje to?
Zároveň jsem narazila na techniku Plasma pen - taky neinvazivní metoda, která vypadá zajímavě.
Řešila jste některá lifting očních víček neinvazivní metodou? Je něco, co se vám ne/osvědčilo?
Díky za zkušenosti ![]()
@KokiLokii
Ano, měla jsem dost povislá víčka i ptozu obočí. Absolvovala jsem všemi vychvalovanou neinvazivku a výsledek byl ten, že jsem dva dny měla pekelně oteklé oči a byla o skoro 6 litrů lehčí. O rok později jsem šla klasicky pod kudlu a díkybohu za to. Stálo mě to sice dvakrát tolik, ale výsledek je znát. Moje zkušenost s touto neinvazivní metodou - nedoporučuji.
Nezkoušela si použít nějaký přístroj na domácí ošetření? Je mi pětačtyřicet a používám kvalitní kosmetiku společně s přístrojem BeautyRelax Rflift Premium BR-2530. Stojí něco kolem pěti tisíc a mají ho i na Notinu. Za mě je jednodušší vyzkoušet co nejvíce věcí než jít zkrátka někam pod kudlu..