Lifting očních víček Plasma Pen / Thermage

92
18.12.23 22:43

Lifting očních víček Plasma Pen / Thermage

Řeším povislá vrchní oční víčka, není to ještě žádná velká tragédie, ale nelíbí se mi to. Přidává mi to několik let. Pod skalpel se mi nechce, hledám neivazivní metodu a narazila na Thermage, která slibuje vypnutí vrchních víček. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Funguje to?

Zároveň jsem narazila na techniku Plasma pen - taky neinvazivní metoda, která vypadá zajímavě.

Řešila jste některá lifting očních víček neinvazivní metodou? Je něco, co se vám ne/osvědčilo?

Díky za zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
71
23.12.23 17:46

@KokiLokii
Ano, měla jsem dost povislá víčka i ptozu obočí. Absolvovala jsem všemi vychvalovanou neinvazivku a výsledek byl ten, že jsem dva dny měla pekelně oteklé oči a byla o skoro 6 litrů lehčí. O rok později jsem šla klasicky pod kudlu a díkybohu za to. Stálo mě to sice dvakrát tolik, ale výsledek je znát. Moje zkušenost s touto neinvazivní metodou - nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KarolinaJanik
26.2.24 07:32

Přístroje na domácí použití

Nezkoušela si použít nějaký přístroj na domácí ošetření? Je mi pětačtyřicet a používám kvalitní kosmetiku společně s přístrojem BeautyRelax Rflift Premium BR-2530. Stojí něco kolem pěti tisíc a mají ho i na Notinu. Za mě je jednodušší vyzkoušet co nejvíce věcí než jít zkrátka někam pod kudlu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková