Likvidace vozidla bez technické kontroly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101871
14.7.19 16:57
@iiiv píše:
Ano, musi mit pojisteni a jestli stoji na verejne komunikaci, tak musi mit i technickou kontrolu.

Ad technicka, jo, melo by ji to mit, ale tu moc nikdo neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
14.7.19 17:00

Tak jestli je v ruce kupni smlouva, ze auto bylo prodane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 17:06

No teď je kupní smlouva i papir o vrácení zpět. A teď jak to kdo zjisti? Když ho pak da zlikvidovat? Ja mam rada vse v pořádku, ale tato osoba je flink a hlavně neutracet :roll: Bylo mi řečeno, ze je mi to do toho kulovy, což je pravda, ale chci vědět aspon pro sebe zda mam pravdu, ze na te osobe muzou pak zpetne neco vymáhat, ale zase jak by to zjistili ze neplatí pojistku :think:

• Citovat
  • Upravit
101871
14.7.19 17:09

Budou to vymahat po tobe, ne po nem, kdyz je to psané stale na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
14.7.19 17:10
@jita22 píše:
Tak jestli je v ruce kupni smlouva, ze auto bylo prodane…

Povinnosti prodavajiciho je zajistit prepis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
14.7.19 17:11
@Anonymní píše:
No teď je kupní smlouva i papir o vrácení zpět. A teď jak to kdo zjisti? Když ho pak da zlikvidovat? Ja mam rada vse v pořádku, ale tato osoba je flink a hlavně neutracet :roll: Bylo mi řečeno, ze je mi to do toho kulovy, což je pravda, ale chci vědět aspon pro sebe zda mam pravdu, ze na te osobe muzou pak zpetne neco vymáhat, ale zase jak by to zjistili ze neplatí pojistku :think:

Zjisti to normalne podle winu. Pojistku to melo a dalsi udelana nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
14.7.19 17:13
@j.a.n.i1 píše:
Povinnosti prodavajiciho je zajistit prepis…

Aha, to me nenapadlo, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
14.7.19 18:46

Já davala auto do depozita a pak az likvidovala, ale už si nepamatuji zda mělo technickou :think:1

Edit dramatická chyba

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 10:26

Tak shodou okolnosti se včera resilo vrácení preplatku na pojisteni toho auta, vrátili 1500 preplatek. Tak jsem toho vyuzila a te osobě jsem řekla, že by si měla dát pozor, ze může platit pokutu za to, ze to auto ma nepojistene ted, tak mi bylo řečeno at se nestaram ze ji to taky nezajímá a neřeší kraviny, prostě auto prodala a pojistku zrušila, ze auto am ted zpatky tu osobu nezajímá, prý není důvod platit pojistku na auto bez technické, a jestli mi snad to auto překáží ci co ze se staram :roll: no tak to mám za svoji dobrotu, ze nechci aby zbytečně platili pokuty, je to fakt co se staram ze. Akorát začínám být vnitřně zlá, fakt bych ted jim přála aby se ti nějak zjistilo a tu pokutu platili :roll: :oops:

• Citovat
  • Upravit
101871
15.7.19 12:29
@Anonymní píše:
Tak shodou okolnosti se včera resilo vrácení preplatku na pojisteni toho auta, vrátili 1500 preplatek. Tak jsem toho vyuzila a te osobě jsem řekla, že by si měla dát pozor, ze může platit pokutu za to, ze to auto ma nepojistene ted, tak mi bylo řečeno at se nestaram ze ji to taky nezajímá a neřeší kraviny, prostě auto prodala a pojistku zrušila, ze auto am ted zpatky tu osobu nezajímá, prý není důvod platit pojistku na auto bez technické, a jestli mi snad to auto překáží ci co ze se staram :roll: no tak to mám za svoji dobrotu, ze nechci aby zbytečně platili pokuty, je to fakt co se staram ze. Akorát začínám být vnitřně zlá, fakt bych ted jim přála aby se ti nějak zjistilo a tu pokutu platili :roll: :oops:

A to nebylo tvoje auto, tys ho neprodávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.19 20:18

@j.a.n.i1 Nene proto anonym, jde o blízkou osobu, já bych v životě nechtela mit něco vědomě v nepořádku

• Citovat
  • Upravit
101871
15.7.19 20:20

Pak e do toho nemichej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
15.7.19 20:30
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 Nene proto anonym, jde o blízkou osobu, já bych v životě nechtela mit něco vědomě v nepořádku

Ahoj…Českou kancelář pojistitelů nezajímá, jestli má auto STK nebo ne…pokud není trvale zrušeno nebo dočasně v depozitu, musí být řádně pojištěno. Jsou za to celkem velké sankce…ČKP jde nejdříve po pojistníkovi, pak po vlastníkovi vozidla…Bohužel upomínku zasílají až za nějaký čas, takže částka pěkně naskáče :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová