Liposonix

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.5.21 10:58

Liposonix

Ahoj, moje kolegyně přemýšlí nad tím, že na Klinice Swiss Esthetix podstoupí Liposonix celé postavy, ale řekla jsem jí, aby s tím počkala, protože za to chtějí neskutečný peníze. Že se nejdříve zeptám Vás, jestli s tím někdo nemáte zkušenosti, popřípadě, jestli neznáte někoho, kdo to podstoupil. Mají kliniku v centru u ip pavlova.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.5.21 11:14
@Anonymní píše:
Ahoj, moje kolegyně přemýšlí nad tím, že na Klinice Swiss Esthetix podstoupí Liposonix celé postavy, ale řekla jsem jí, aby s tím počkala, protože za to chtějí neskutečný peníze. Že se nejdříve zeptám Vás, jestli s tím někdo nemáte zkušenosti, popřípadě, jestli neznáte někoho, kdo to podstoupil. Mají kliniku v centru u ip pavlova.

Jdi na normální liposukci. Tyhle lipolízy, kryolízy, radiofrekvenční lipo něco atd. nikdy nefungují. Jen to tahá prachy z žen, které se bojí jít na liposukci.

Funguje jen stará dobrá lipka, kde se tuk rozruší a odsaje.

• Citovat
  • Upravit
2.6.21 13:03
@Anonymní píše:

Ahoj
také o ní uvažuji, byla kolegyně spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.23 09:49

Prášky na hubnutí - https://greenbarleyplus.cz Odkedy ho užívam, schudla som 9 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková