Lis na pokrm The wean machine - zkušenosti

144
22.5.12 21:09

Lis na pokrm The wean machine - zkušenosti

Ahoj, chtěla jsem se vás zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s tímto lisem na pokrmy?
Stojí ale docela dost ( cca 570,– Kč) a možná, že stejnou službu udělá obyčejný lis na česnek…

http://www.malvik.cz/…Wean-Machine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
22.5.12 21:34

no jo, vypadá to jako lis na česnek, jenom žlutej plastovej a drahej! :palec: :lol:
presovat jídlo lisem na česnek mě nikdy nenapadlo, když jsme s příkrmy začínali, tak jsem ty dva plátky mrkve a brambor přepasírovala přes cedník, potom když už bylo větší množství, tak mixovala. Takovéhle udělátko mi nikdy nechybělo :-)

Příspěvek upraven 22.05.12 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
22.5.12 21:35

Jéé, to je ale roztomilá hovadina :lol:
Zkušenost nemám, připadá mi to jako nesmysl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.5.12 22:03

Já malýmu mačkala první příkrmy lisem na česnek, mixovat jsem nechtěla, tohle bylo fajn řešení. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.5.12 22:53

je to trochu zbytecne draha sranda, ale uz jsem odkaz poslala kamaradce, na cesty mi to neprijde tak marna zalezitost. Me se tam libi, ze to zustane vevnitr a da se to jist z toho. Otazka je, jestli ten plast je dostatecne tvrdej na to aby to promackl. Lis na cesnek zvladne vlastne tvrdej cesnek - pisou tam ze by se to treba nemelo pouzit na rajce nebo hrozny, jako by to bylo neco extra tvrdyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
23.5.12 09:21

@suik , ono to spis spatne zvlada tu slupku. my ho mame, taky mi to prislo super na cesty , ze to v tom zustane atd., ale nakonec jsem ho nejak ani nepouzila :oops:
kdyby nekdo chtel , tak prodam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko