LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
17.8.08 22:03

OLIVERKU vse nej nej nejlepsejsi k uzasnym 1 narozeninam, jsi uz opravdu velky chlap… prejeme at te zivotem provazi uz jen to krasne a dobre…Viktorka posila velikanskou pusinku

Pane jo uz je to opravdu tady prvni svicka na dortiku 8O …mmch dortik a fotecky uzasny :wink:

Snazila jsem se docist, ale nejak nejsem schopna reagovat :oops:
tatka nam zitra na cely tyden odjizdi :( a mozna tak bude delat 2 mesice :( tak snad na Vas budu mit vic casu pokud mne to nase cislo neznici…

ve ct jsme na plavcu potkaly Zuzanku s mamkou…je to fakt velka slecna a s pusinkou od ucha k uchu…to Vikous usmevama porad setri :(
ale naucila se ted delat hepci…je u toho uzasna :lol: :lol: a nove taky varila mysicka :lol:

A dekuji za pranicka :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
17.8.08 22:37

Ahojte!

Ani se mi tomu nechce věřit, ale už tu opravdu máme prvního člobrdínka, který slaví skutečné narozeniny, takže: Milý Oliverku, s Matýskem Ti přejeme, ať neztratíš své báječné tempo, nadále děláš radost svému okolí a zdraví ať se Tě drží pevně jako klíště. To ostatní dobré se pak přidá… Tak všechno nejlepší!!! :srdce: (mimochodem, pro Olívka jsem zvolila olivovou barvu :lol: )

Jinak my jsme na skok doma, ale zítra se vracíme zase na chatičku. Jen si počkám, až mi přivezou kočárek (to loolu :wink: ) a pak hurá do světa. :wink:

Helmitko, „zralé“ názory mě pobavily. :lol: Ale díky :wink:

Ewiku, má sestry… :lol: Ale možná mi písni své dívčí jméno, třeba bude vědět. Stejně jsem dostala vynadáno, že jsem se nezeptala… :roll: :wink:

Jo a máte všichni parádní fotečky!

Jdu drobet popracovat a chrnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
17.8.08 23:04

Ahojky,
Miiri,krásné fotečky jak z dovolené tak narozeninové oslavy :D

Adel,kojím už jen večer :? A do svatby už ani to nebude…ty 3roky v kuse těhotná kojící se začínají podepisovat.....pomalu přemýšlím jaké vitamíny na:,–(it,abych se dala trošku do kupy?Takže konečně po dvou svatbach v sukni a halence půjdu v šatech :lol: 8)
A co odstříkat? Nemají šaty velký výstřih,pak by to šlo horem :wink: :lol:

Hildo,skvělé fotečky…na skále Vás fotila Anička??Povedla se jí skoro umělecká fotka :wink:

Havo,užij si nového kočárku :D Teda to je trapas,potom Ty máš staršího bráchu?Nebo kde jsem k němu přišla??? :oops: :lol: Máš SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
17.8.08 23:14

Ewiku, neříkala ti to Berinka? :lol: Já mám totiž mladší sestru. :lol: :lol: :lol:
Zítra se poptám a dám vědět, jaká byla reakce. :wink:

Jo a ještě vám musím napsat, jak jsem se dneska nasmála. Jeli jsme metrem a s námi nějací mladí zahraniční cestovatelé s krosnami. No a ten jeden, jemuž jsem stála za zády do mě trochu žďuchal tou krosnou a můj muž mu řekl: „To nedělejte, ničíte mi ženu!“ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Chudák mu nerozumněl, ale já se můžu smíchy potrhat ještě teď. :lol:

Tak dobrou! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
17.8.08 23:17

Tak na to se dá jen říct:syndrom vykojeného mozku :oops: :roll: nebo přicházím o krátkodobou paměť 8O

Skvělá hláška,to se mu povedlo :lol:

Dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
18.8.08 08:39

Dobré ráno!

Gratulujeme Oliverkovi k jeho 1. narozeninám!!!!! A oslava neměla chybu.

A vše nej… přejeme i Raveně a Petuli k jejich svátku!

Raveno, Viktorka se taky umí krásně smát. Asi bude pěkná rozumbrada, že? A moc vám to slušelo!

Havo, dobrá hláška!

Jinak u nás nic nového. Pořád máme jen 2 zuby a v noci skoro nespíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.8.08 10:51

Ahoj holky, opozdene ale predsa:

OLIVERKOVI VSETKO NAJLEPSIE K PRVEMU ROCIKU. PRAJEME MU VELA ZDRAVICKA, LASKY, HLAVNE VELA SIL A RADOSTI Z OBJAVOVANIA NOVYCH VECI. NECH RASTIE DO KRASY A SILY A NECH MATE Z NEHO VSETCI VELKU RADOST

Praje Luli, Jakubko a Milos

http://www.sirmi.ic.cz/kytka/4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.8.08 11:08

LEN PRE MALICKU SPOMIENKU NA DROBATKO OLIVERKA:

http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.8.08 11:39

Ahoj babuši!

I my hlásíme návrat z dovči - měli jsme se jako prasata v žitě :lol:

Až bude čas,napíšu více a přidám fotodokumentaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
18.8.08 11:59

Luli, to video je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
18.8.08 19:13

Dodatečně přeji Oliverkovi k jeho narozeninám vše nejlepší, hodně zdravíčka a štěstíčka.
všem dalším oslavencům bujaře to oslavte…

a já jsem na mrtvici… přivezli nám konečně vnitřní dveře a obložky = po celém domě bordel jak v tanku, do toho můj mamánek vyžaduje abych s ním celou noc spala v posteli jinak prostě nespí, když ho nechám jen s tuleněm tak je mu to málo a padá z postele… ve dne ho už nemohu pustit z dohledu.. kdyby si stoupal jen u nábytku, ale on to zkouší i uprostřed místnosti… to by mě zajímalo kdy to uklidím… postýlku vzal na 5 minut na milost, zkouší v ní pochodovat… a já trnu že se majzne o šprušle do hlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
18.8.08 20:34

OLIVERKU, K TVÝM PRVNÍM NAROZENINÁM TI PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ, AŤ JSI V ŽIVOTĚ MOC A MOC ŠŤASTNÝ!!!!!!! ZA TEN STATEČNÝ A VÍTĚZNÝ BOJ SI TO MOOOOC ZASLOUŽÍŠ!!!! PETRA, LADIK A MAXÍK 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.8.08 21:26

Oliverku, všechno nejlepší k Tvým prvním narozeninkám, hlavně hodně zdraví, to ostatní už příjde samo. Deniska posílám pusinku 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.8.08 21:29

Holky moc moc děkujeme za přáníčka

Luli - zase jsi mě rozplakala. To video co udělala (teď nechutně zazobaná pracantka)Napoly, mě vždycky dostane :)

Peťulky - obě - opožděně všechno nejlepší :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
19.8.08 21:15

Čauky,

:srdce: :srdce: :srdce: Petule - opožděně vše nej k svátečku :oops:

Jinak nemám moc čas na net,malej mě pěkně prohání,nemůžu ho na chvilku nechat bez dozoru.A když spí,tak jsem ráda že uvařím a trochu uklidím.Takže tak.

Paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital