LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
4.4.07 09:22

Kitty ,
11+3 znamená jedenáct týdnů + tři dny těhu, takže dvanáctý týden :) .

Holky ,
závidím, jak se tady bavíte o jídle a dobrůtkách, co uděláte na Velikonoce. Mně je stále zle, jen cítím jakékoli jídlo, takže o pečení a mňamkách si můžu nechat jen zdát. Otevřu lednici a zvedne se mi žaludek. Naštěstí už nezvracím - díky mému zlatému homeopatovi a léku, který mi dal, ale špatně mi je pořád a nechutenství také trvá. Utěšuju se tím, že aspoň nebudu zbytečně brzo tloustnout :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.4.07 09:23

NT-vaginální UTZ genetické vyšetření tzv. nuchální translucence (měření šíjového projasneni) no a norma je tusim do 2, ale nejsem si jista......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.4.07 09:25

Siamino, no ja neblila, a zhubla jsem 1,5 kila................no ale vychozi vaha je 67 kilo, achich jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
4.4.07 09:32

Kat-ko ,
buď v klidu, ta moje 71,5 kg :oops: :D . Ale mám 172 cm, tak to zase není až tak hrozná tragédie :D :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
4.4.07 09:33

Ahoj holky zdravím, hlásím že kontrola na výbornou, mám průkazku, je nová a docela hezká, a už po mě nechtěj prohlídku u praktika a u zubáka, to mě vždycky štvalo lítat po dr, když to neni potřeba. A ještě jsem dostala prenatální balíček no super, jsem spokojená a štastná. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
4.4.07 09:35

a zapoměla jsem pogratulovat Kačce ke kontrole, se máš že vidíš prtíška pokaždý já jdu na další KO a ultrazvuk za 4 týdny.
A vítam novou těhulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.4.07 09:36

No ja jsem zakrsly kralicek 164cm :-(

JAni, prenatalni balicek, co to je???? Kokso, to jsou vymozenosti :-D
No ja tam kolonku na obvodaka a zubaka mam porad..... rikam, stara prukazka, i ten obal na ni mam stejny jako u Jendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
4.4.07 09:36

Čau holky,
tak jsem se právě vrátila z ledvinovýho vyšetření na který pravidelně chodim a mam kamínek :( Před dvěma měsíci mi ho měli v nemocnici drtit, ale nemohli ho najít, tak si mysleli, že už tam neni. Dnes se ale ukázalo, že je tam pořád. Žádný problémy nemam, tak doufám, že ani žádný nebudou dokud neporodim, to se s tim totiž nedá nic dělat. Pan doktor mi tam dělal sono ledvin a kouk se i na miminko :D Viděla jsem jak mu bije srdíčko :D Teď si jdu na chvilku zdřímnout, než se malá vrátí ze školky. Tak zatim pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
4.4.07 12:01

Kačko to je krabice a tam jsou vzorečky krémů a plína, vložky a časopisy. Docela to potěšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
4.4.07 17:25

Ahoj holčiny,

zdravím mezi námi novou mamimu.

Gratuluji Katce a Janě k průkazkám, Hildě ke kamínku fakt ne :? - to je pech,že to tenkrát neviděli.

Dnes mě objednali na Klinice Sv.Klimenta v Praze na nějaké nové screening.vyšetření dvou markerů - dělá se již v 10.t. odběr krve a odhaluje různé vady (např.Downa). A byli velice příjemný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
4.4.07 17:30

ahoj Míno děkuju za gratulaci, jsem strašně ráda, a tobě že jdeš na něco extra to já vůbec neznám, ale jsem relativně v klidu že mě budou hlídat v ústí na genetice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
4.4.07 21:00

Ahojky!

Katko - ghratuluju k průkazce! Taky bych radši k obvoďákovi a zubákovi nešla - teda kvůli potvrzení.
A 164 cm neni málo, já mám teda 165 :D , ale přijde mi to normální.

Kitty - vítej a neboj, za chvíli budeš zběhlá ve všech těch zkratkách a číslech (já taky občas tápu)

Já teda nevim - ale poprvý mi triple testy buď nedělali nebo mi neřekli, že je to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.4.07 08:16

Jani víš oni mi řekli že po 35 letech je riziko Downa 1:100. To je příšerný,tak jsem fakt ráda,že je možný mít co nejdřív jasno.

A to opravdu nedudeš muset k zubaři a OL? Těhotenství dává zubům zabrat,tak je dobrý mít zuby v pořádku :wink:

Dneska budu v práci až do nevidím a vypadá to na tak krásný den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.4.07 08:20

Jo - Katko a Baboon - jasně že naše míry jsou normální (mám taky 164),to jen ty čahounky co maj dlouhý štíhlý nohy si myslí že jsou in. Omyl.Není nad pěkný krátký kejty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
5.4.07 08:27

K zubaři chodím stejně ted každý 4 měsíce takže v tom nevidím problém, a k praktickýmu no nevim nikdo mi neřekl že tam mám jít a sama tam určo nepůjdu, zase tak aktivní být nemusím.
Dneska už jsem zvracela dvakrát a to ještě musím do města snad se mi venku udělá líp. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí