Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
21.2.09 18:22

Jinak u nás se pochodníku taky nedá kočárkem. Já mám trojkolku, tak to bych se nadřela. Tak si jezdím pěkně po silnici a auta se mi vyhnou :wink: To je děs ta zima. Už je na muj vkus docela dlouhá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
23.2.09 10:28

Ahojky,
tak u nás už nesněží, ale padá sníh s deštěm. Na komunikacích je pěkná břečka, tak dneska zase nepůjdeme ven.
Holky, kdybyste chtěli nějaké pěkné značkové oblečení pro mimča, tak tady posílám odkaz www.znackydetem.cz Jsou tam moc pěkné a kvalitní oblečky a při nákupu nad 600,–Kč je poštovné zdarma :) Už jsem tam pár bodýček koupila a jsem s nimi moooc spokojená. Za skouknutí to určitě stojí :wink:
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.09 14:50

Ahoj holky,
Deniso to máme počásko co? Taky nejdem ven. Tak jsem prcka přesvědčila po dlouhým přemlouvání na odpolední spánek v postýlce. Jo jinak to řvaní v kočáru: tchýně říkala, že manžel byl to samý. Prej tak hodinku a hrr domů na hračky, asi se v kočáru nudil. No zatím Matík dědí jen to „lepší“ :twisted: .
Jo a díky za odkaz. Bude se hodit. Zrovna v neděli jsme lovila dupačky na mimibazaru a hurá sehnala jsem sametový nový velikost 80 za 80,– Kč jedny. tak jsem na ně zvědavá. Snad Máťovi aspoň měsíc vydrží. Všechno je mu už zase malý :roll: . A taky gratuluju ke kontrole, hned se člověk cítí líp co? Je to holka šikovná!!! :wink:
Deimosko no konečně si na Vás vzpomněli, ale taky by to nemuseli dělat v noci chytráci :evil: !
Kykoušku a krká Dominik dobře? Nebo už ho to přešlo?
Zdenko s předáním prcka manželovi závidím. ten můj vstává v pět ráno do práce, tak se dycky modlim aby nevzbudil malýho. No vyjde to jen občas. Většinou vstáváme jen se za manžou zabouchnou dveře :lol: , ale dneska jsme spali AŽ do 7 hodin, hurááááá!!!!
Lostritis gratulace k oddudlení. u nás to asi bude boj, nedá dudana ani za svět. Jak se Ti to povedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.09 14:51

Denis ten odkaz bohužel nefunguje. zkusim kouknout později.
Páá Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
23.2.09 15:26
broskvicka6791 píše:
Denis ten odkaz bohužel nefunguje. zkusim kouknout později.
Páá Monika

Broskvicko, ten odkaz je takhle:
www.znackydetem.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
23.2.09 17:13

Ahojky,
omlouvám se za ten odkaz, jak jsem dala za větou tečku, tak se to prolnulo do toho odkazu a pak to nešlo :oops:
Zdenko, děkuji za opravu :) a taky závidím předání malého manželovi. U nás to tak nefunguje, jelikož manžel studuje a letos dělá bakaláře, tak toho má až nad hlavu :roll: Je z toho pěkně nervozní.
Broskvicko, mysliím si, že u nás je to řvaní v kočárku momentální náladou. Jednou spinká a je hodňoučká a jindy pláče hned když vyjedeme.
 pááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.09 20:02

Ježiš já su blbáááááá… Sem si tý tečky vůbec nevšimla. Asi už mateřská demence v pokročilém stádiu :? :lol: .
Hele taky máte občas pocit, že musíte někam mezi lidi jinak Vám hrábne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.2.09 20:51

Ahoj, broskvičko , tak to je moje řeč!!! Já ač jsem velmi klidný typ a něco mě jen tak nerozhází, tak u vnitř sebe uplne zuřim chutí jít někam posedět a poklábosit o všem kolem (mimo přebalování, krmeni apod. :lol: ). Ale byla jsem před 2 týdny a opravdu krásný věčer s kamarádkami. Balzám na nervy.
Jinak to počasí strašný. My jsme už museli vyjet ven, naše zásoby jídla se po vikendu vytratily :lol: . No a opravdu jsem si teda dala po těch chodnikách. Jěště jsem si dnes jsem si vyzvedla fotky od fotografky a docela pěkné. Zítra si je přidám na rajče, tak mrkněte, jak jsme velcí :wink: Já tam ale vypadám fakt strašně :roll: :oops: V sobotu jdeme na vítání občanku města Vrchlabí, tak snad tam děti nestropí ostudu. Už jste byli, nebo ještě čekáte? Mě to přijde už docela dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
23.2.09 21:50

Nazdárek holky,
dnes se mi podařilo mít OBĚ !! děti spící už ve 21h, takže už mám i poklizeno. 8O To si ten volný večer užiju, většinou mám čas až kolem jedenácté. :roll: Škoda, že je Filip v práci. 8) :lol:

Kykoušku : s tím odstříkáváním máš můj nehynoucí obdiv. :) Já mám v mrazáku pár skleniček pro „strýčka příhodu“, ale to jsem nasyslila ještě v šestinedělí. Teď už neodstříkám ani mililitr. :? Tak musím doufat, že zásoby nebudou potřeba.
Já se taky pořád divím, že oblečení které měla El v půl roce a později, už teď Kubovi vyřazuju. Teda ono to ani není nic divnýho, když měla Eli v půl roce 6 kilo a kousek. :wink:

Deimosko : tak jak to u vás aktuálně vypadá se sněhem? Už by to počasí mohlo „dostat rozum“. :evil: Tady zase celý den pršelo a foukal hnusný vítr a ještě jsem byla u zubařky.BRRR. :roll:

Broskvičku : já jsem se taky oddudlíkování bála, Eli už ho měla jen na spaní, ale vždycky když jsem jí ho „jako“ zapoměla dát, tak si vzpoměla. Nakonec jsem jí obelhala a řekla jsem, že jsme dudýnek ztratili cestou od tety, že vypadl z auta. :oops: První dva večery brečela asi 2 minuty, další večer už jen dělala, jako že btrečí a teď po týdnu už o něm nemluví. Dokonce, když dává dudýnka Kubíkovi, tak hrdě hlásí, že je šikovná a nemá dudu. :wink:

Ad uprchnutí z domu : :lol: já naštěstí moc netoužím „prchat“ mezi lidi, ale je to asi tím, že je Filip dost doma, takže tu nejsem pořád jen sama s dětmi. Po prvním jsem byla až v Eliščině sedmi měsících a stejně jsem mluvila pořád jen o ní. :roll: :lol:

Kykoušku : na fotky se těším, já jsem tak zvědaváááá. :oops:
Já už mám hotový leden…konečně.

1. http://www.eliskavoj.com/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.2.09 22:39

Ahoj holky,
u nás zase sněží, ale přes den byla obleva, tak to dost tálo, padalo ze střech a padaly rampouchy, takže docela nebezpečné. Nicméně jak už většinu sněhu z ulic odvezli, tak to teď lépe taje a na silnicích to je i bez sněhu. Zato chodníky darmo mluvit …

Kykoušku: my jdeme na vítání občánků příští týden. Je to dokonce dřív, než jsem byla s Lukym - s Lukym jsem byla až v 5 a půl měsících.

broskvičko: mám stejný pocit už od narození Lukyho. Když se výjimečně někam dostanu, tak tomu říkám, že jdu do Matrixu - do světa, který jsem už dávno opustila, a když se tam vracím, připadám si, jako že už tam nepatřím, ani ho moc neznám, je to pro mě spíš nostalgie :) (se mi totiž vždycky vybaví scéna z Matrixu, jak Neo jede autem k vědmě a vrací se mu vzpomínky na Matrix :)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.09 08:59

Ahoj holky,
Deimosko přesně! Tenhle pocit mě přepadá mezi regálama v hypermarketu. Konečně vidím něco jinýho než Matíka, byt, kocoury, plenky, špinavý prádlo a kuchyň :P . Jen to prosím neberte tak, že našeho chlapečka nemiluju. Fakt ho zbožňuju, ale prostě ale… :wink:
Kykoušku Tě obdivuju, že jsi takhle večer vyrazila. Já už v devět sotva pletu nohama :? . Sem nějaká málo odolná:-).
Lostritis téda Vy jste krásní, ale tak malincí. No aspoň vím, jak má vypadat miminko ve 3 měsíci :lol: . Ten náš obřík nás za chvíli všechny přeroste. A musim říct, že teda je to síla nosit 8smikilový dítě. Mám ruce jako orangután a o zádech ani nemluvim.
A už se, klacek jeden, nechce chovat v leže, ale musí sedět v náručí, jak nevidí, tak je řev :lol:
Dneska musim na poštu pro balíček. Objednala jsme Máťovi ponožky a capáčky u kikka, do lékárny pro výživu, protože už jedeme na doraz a pro chleba a šunku, abysme měli co kousat my dospěláci, tak jsem zvědavá jestli bude scéna :roll: . Přemejšlela jsem, že ho vezmu v šátku, ale bojim se, že mi tam hodinu nevydrží… Asi ho ale pro jistotu vezmu sebou, kdyby začal vyvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
24.2.09 13:28

holky, mohly byste sem, prosím, napsat váš jídelníček přes celý den? Např. co jste jedly celý den včera … vč. snídaně, svačin apod…
Já nějak nevím co jíst, buď je to jogurt, a to mám podezření, že malému moc nesvědčí, nebo po tom malej prdí… tak třeba načerpám inspiraci.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.2.09 15:50

Ahoj holky,
u nás dnes nějaký den blbec. F přišel ráno z práce děsně unavenej, tak spal až do jedné a stejně tu chodí jako mátoha. :roll:

Elinda ráno strašila už v pět hodin, když jsem kojila Kubíka, za tu půlhodinku, co jsem byla v obýváku, stihla pokojík obrátit naruby, takže jsem uklízela v půl šesté ráno, abychom si zas mohly jít lehnout. :twisted:
Taky ale byla už po obědě pěkně protivná z únavy, takže jsem jí nakonec zahnala spinkat, i když teda tvrdila, že nejde spinkat, když není tma. :roll: :lol:

Broskvičko : jojo, Kubík je oproti Matíkovi prtě a to Eli byla ve třech měsících ještě malinkatější. :wink:
Tady jsem našla srovnání. Eli 2 měsíce http://www.eliskavoj.com/…org00005.jpg a Kubula 2 měsíce http://www.eliskavoj.com/…age00002.htm

Zdeni : já jím skoro všechno, takže ti asi nepomůžu, snídám jogurt + pečivo nebo buchtu, když máme pečeno, dopoledne nesvačím, obědváme brzo, včera byla polévka z červené čočky s vločkami a „zrním“ (pohanka, jáhly) a rajská s těstovinami, odpol si dávám jablko a k večeři většinou pečivo se sýrem, šunkou, někdy zeleninový salát, tousty, včera byla sýrovovajíčková pomazánka.
Jinak mám ráda mlíko, takže dám tak 1/2 a litr denně.
No, fakt se teda neošidím a je to znát. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
24.2.09 15:50

Ahoj,
ráno většinou jogurt, rohlik s máslem a zapiju to meltou.
na oběd často brambory, rýže, těstoviny. Maso kuřecí, hovězí a vepřový na různý způsoby (v páře, v omáčce, na panvičce), přílohy mrkev, paprika, bramboráky, sekanou bez česneku a cibule.
odpoledne nic
večeře rohlik, chleba, polevka(vývar než zahuštěný).
No a to je asi vše :?

Lostritis , krásné fotečky a ta uprava na jedničku :wink: . Deti si jsou tak strašně podobný. moc pěkný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
24.2.09 16:02

Jinak já jím taky vše. Třeba ne nic nadýmavého, pálivého a aromatizovaného. Nemělo by se čerstvé pěčivo, ale rohliky z druhého dne mi nechutnají, tak je baštim i za tepla. Někdo radí jíst jako v těhu a někdo si pěčlivě vybírá, co s ní, někdo radí postupně zavádět ruzná jidla. U dvojčat jsem to přísně dodržovala a u Domina na to trochu kašlu. Zatím žádný veliký břichabol neměl a kaka pravidelně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí