Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak u nás se pochodníku taky nedá kočárkem. Já mám trojkolku, tak to bych se nadřela. Tak si jezdím pěkně po silnici a auta se mi vyhnou
To je děs ta zima. Už je na muj vkus docela dlouhá ![]()
Ahojky,
tak u nás už nesněží, ale padá sníh s deštěm. Na komunikacích je pěkná břečka, tak dneska zase nepůjdeme ven.
Holky, kdybyste chtěli nějaké pěkné značkové oblečení pro mimča, tak tady posílám odkaz www.znackydetem.cz Jsou tam moc pěkné a kvalitní oblečky a při nákupu nad 600,–Kč je poštovné zdarma
Už jsem tam pár bodýček koupila a jsem s nimi moooc spokojená. Za skouknutí to určitě stojí ![]()
papa
Ahoj holky,
Deniso to máme počásko co? Taky nejdem ven. Tak jsem prcka přesvědčila po dlouhým přemlouvání na odpolední spánek v postýlce. Jo jinak to řvaní v kočáru: tchýně říkala, že manžel byl to samý. Prej tak hodinku a hrr domů na hračky, asi se v kočáru nudil. No zatím Matík dědí jen to „lepší“
.
Jo a díky za odkaz. Bude se hodit. Zrovna v neděli jsme lovila dupačky na mimibazaru a hurá sehnala jsem sametový nový velikost 80 za 80,– Kč jedny. tak jsem na ně zvědavá. Snad Máťovi aspoň měsíc vydrží. Všechno je mu už zase malý
. A taky gratuluju ke kontrole, hned se člověk cítí líp co? Je to holka šikovná!!! ![]()
Deimosko no konečně si na Vás vzpomněli, ale taky by to nemuseli dělat v noci chytráci
!
Kykoušku a krká Dominik dobře? Nebo už ho to přešlo?
Zdenko s předáním prcka manželovi závidím. ten můj vstává v pět ráno do práce, tak se dycky modlim aby nevzbudil malýho. No vyjde to jen občas. Většinou vstáváme jen se za manžou zabouchnou dveře
, ale dneska jsme spali AŽ do 7 hodin, hurááááá!!!!
Lostritis gratulace k oddudlení. u nás to asi bude boj, nedá dudana ani za svět. Jak se Ti to povedlo?
Denis ten odkaz bohužel nefunguje. zkusim kouknout později.
Páá Monika
broskvicka6791 píše:
Denis ten odkaz bohužel nefunguje. zkusim kouknout později.
Páá Monika
Broskvicko, ten odkaz je takhle:
www.znackydetem.cz
Ahojky,
omlouvám se za ten odkaz, jak jsem dala za větou tečku, tak se to prolnulo do toho odkazu a pak to nešlo ![]()
Zdenko, děkuji za opravu
a taky závidím předání malého manželovi. U nás to tak nefunguje, jelikož manžel studuje a letos dělá bakaláře, tak toho má až nad hlavu
Je z toho pěkně nervozní.
Broskvicko, mysliím si, že u nás je to řvaní v kočárku momentální náladou. Jednou spinká a je hodňoučká a jindy pláče hned když vyjedeme.
pááááá
Ježiš já su blbáááááá… Sem si tý tečky vůbec nevšimla. Asi už mateřská demence v pokročilém stádiu
.
Hele taky máte občas pocit, že musíte někam mezi lidi jinak Vám hrábne?
Ahoj, broskvičko , tak to je moje řeč!!! Já ač jsem velmi klidný typ a něco mě jen tak nerozhází, tak u vnitř sebe uplne zuřim chutí jít někam posedět a poklábosit o všem kolem (mimo přebalování, krmeni apod.
). Ale byla jsem před 2 týdny a opravdu krásný věčer s kamarádkami. Balzám na nervy.
Jinak to počasí strašný. My jsme už museli vyjet ven, naše zásoby jídla se po vikendu vytratily
. No a opravdu jsem si teda dala po těch chodnikách. Jěště jsem si dnes jsem si vyzvedla fotky od fotografky a docela pěkné. Zítra si je přidám na rajče, tak mrkněte, jak jsme velcí
Já tam ale vypadám fakt strašně
V sobotu jdeme na vítání občanku města Vrchlabí, tak snad tam děti nestropí ostudu. Už jste byli, nebo ještě čekáte? Mě to přijde už docela dlouho…
Nazdárek holky,
dnes se mi podařilo mít OBĚ !! děti spící už ve 21h, takže už mám i poklizeno.
To si ten volný večer užiju, většinou mám čas až kolem jedenácté.
Škoda, že je Filip v práci.
![]()
Kykoušku : s tím odstříkáváním máš můj nehynoucí obdiv.
Já mám v mrazáku pár skleniček pro „strýčka příhodu“, ale to jsem nasyslila ještě v šestinedělí. Teď už neodstříkám ani mililitr.
Tak musím doufat, že zásoby nebudou potřeba.
Já se taky pořád divím, že oblečení které měla El v půl roce a později, už teď Kubovi vyřazuju. Teda ono to ani není nic divnýho, když měla Eli v půl roce 6 kilo a kousek. ![]()
Deimosko : tak jak to u vás aktuálně vypadá se sněhem? Už by to počasí mohlo „dostat rozum“.
Tady zase celý den pršelo a foukal hnusný vítr a ještě jsem byla u zubařky.BRRR. ![]()
Broskvičku : já jsem se taky oddudlíkování bála, Eli už ho měla jen na spaní, ale vždycky když jsem jí ho „jako“ zapoměla dát, tak si vzpoměla. Nakonec jsem jí obelhala a řekla jsem, že jsme dudýnek ztratili cestou od tety, že vypadl z auta.
První dva večery brečela asi 2 minuty, další večer už jen dělala, jako že btrečí a teď po týdnu už o něm nemluví. Dokonce, když dává dudýnka Kubíkovi, tak hrdě hlásí, že je šikovná a nemá dudu. ![]()
Ad uprchnutí z domu :
já naštěstí moc netoužím „prchat“ mezi lidi, ale je to asi tím, že je Filip dost doma, takže tu nejsem pořád jen sama s dětmi. Po prvním jsem byla až v Eliščině sedmi měsících a stejně jsem mluvila pořád jen o ní.
![]()
Kykoušku : na fotky se těším, já jsem tak zvědaváááá. ![]()
Já už mám hotový leden…konečně.
Ahoj holky,
u nás zase sněží, ale přes den byla obleva, tak to dost tálo, padalo ze střech a padaly rampouchy, takže docela nebezpečné. Nicméně jak už většinu sněhu z ulic odvezli, tak to teď lépe taje a na silnicích to je i bez sněhu. Zato chodníky darmo mluvit …
Kykoušku: my jdeme na vítání občánků příští týden. Je to dokonce dřív, než jsem byla s Lukym - s Lukym jsem byla až v 5 a půl měsících.
broskvičko: mám stejný pocit už od narození Lukyho. Když se výjimečně někam dostanu, tak tomu říkám, že jdu do Matrixu - do světa, který jsem už dávno opustila, a když se tam vracím, připadám si, jako že už tam nepatřím, ani ho moc neznám, je to pro mě spíš nostalgie
(se mi totiž vždycky vybaví scéna z Matrixu, jak Neo jede autem k vědmě a vrací se mu vzpomínky na Matrix
.
Ahoj holky,
Deimosko přesně! Tenhle pocit mě přepadá mezi regálama v hypermarketu. Konečně vidím něco jinýho než Matíka, byt, kocoury, plenky, špinavý prádlo a kuchyň
. Jen to prosím neberte tak, že našeho chlapečka nemiluju. Fakt ho zbožňuju, ale prostě ale… ![]()
Kykoušku Tě obdivuju, že jsi takhle večer vyrazila. Já už v devět sotva pletu nohama
. Sem nějaká málo odolná:-).
Lostritis téda Vy jste krásní, ale tak malincí. No aspoň vím, jak má vypadat miminko ve 3 měsíci
. Ten náš obřík nás za chvíli všechny přeroste. A musim říct, že teda je to síla nosit 8smikilový dítě. Mám ruce jako orangután a o zádech ani nemluvim.
A už se, klacek jeden, nechce chovat v leže, ale musí sedět v náručí, jak nevidí, tak je řev ![]()
Dneska musim na poštu pro balíček. Objednala jsme Máťovi ponožky a capáčky u kikka, do lékárny pro výživu, protože už jedeme na doraz a pro chleba a šunku, abysme měli co kousat my dospěláci, tak jsem zvědavá jestli bude scéna
. Přemejšlela jsem, že ho vezmu v šátku, ale bojim se, že mi tam hodinu nevydrží… Asi ho ale pro jistotu vezmu sebou, kdyby začal vyvádět.
holky, mohly byste sem, prosím, napsat váš jídelníček přes celý den? Např. co jste jedly celý den včera … vč. snídaně, svačin apod…
Já nějak nevím co jíst, buď je to jogurt, a to mám podezření, že malému moc nesvědčí, nebo po tom malej prdí… tak třeba načerpám inspiraci.....
Ahoj holky,
u nás dnes nějaký den blbec. F přišel ráno z práce děsně unavenej, tak spal až do jedné a stejně tu chodí jako mátoha. ![]()
Elinda ráno strašila už v pět hodin, když jsem kojila Kubíka, za tu půlhodinku, co jsem byla v obýváku, stihla pokojík obrátit naruby, takže jsem uklízela v půl šesté ráno, abychom si zas mohly jít lehnout. ![]()
Taky ale byla už po obědě pěkně protivná z únavy, takže jsem jí nakonec zahnala spinkat, i když teda tvrdila, že nejde spinkat, když není tma.
![]()
Broskvičko : jojo, Kubík je oproti Matíkovi prtě a to Eli byla ve třech měsících ještě malinkatější. ![]()
Tady jsem našla srovnání. Eli 2 měsíce http://www.eliskavoj.com/…org00005.jpg a Kubula 2 měsíce http://www.eliskavoj.com/…age00002.htm
Zdeni : já jím skoro všechno, takže ti asi nepomůžu, snídám jogurt + pečivo nebo buchtu, když máme pečeno, dopoledne nesvačím, obědváme brzo, včera byla polévka z červené čočky s vločkami a „zrním“ (pohanka, jáhly) a rajská s těstovinami, odpol si dávám jablko a k večeři většinou pečivo se sýrem, šunkou, někdy zeleninový salát, tousty, včera byla sýrovovajíčková pomazánka.
Jinak mám ráda mlíko, takže dám tak 1/2 a litr denně.
No, fakt se teda neošidím a je to znát.
![]()
Ahoj,
ráno většinou jogurt, rohlik s máslem a zapiju to meltou.
na oběd často brambory, rýže, těstoviny. Maso kuřecí, hovězí a vepřový na různý způsoby (v páře, v omáčce, na panvičce), přílohy mrkev, paprika, bramboráky, sekanou bez česneku a cibule.
odpoledne nic
večeře rohlik, chleba, polevka(vývar než zahuštěný).
No a to je asi vše ![]()
Lostritis , krásné fotečky a ta uprava na jedničku
. Deti si jsou tak strašně podobný. moc pěkný!!!
Jinak já jím taky vše. Třeba ne nic nadýmavého, pálivého a aromatizovaného. Nemělo by se čerstvé pěčivo, ale rohliky z druhého dne mi nechutnají, tak je baštim i za tepla. Někdo radí jíst jako v těhu a někdo si pěčlivě vybírá, co s ní, někdo radí postupně zavádět ruzná jidla. U dvojčat jsem to přísně dodržovala a u Domina na to trochu kašlu. Zatím žádný veliký břichabol neměl a kaka pravidelně ![]()