Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
11.2.09 18:23

Deimy, tak to je asi tím. To by mě teda nenapadlo. A já to svádim na něj, chudáček.
Lostritis , tak at nemáte žádnou reakci a je to v pohodě. My ještě nebyli na žádným očkování. Jen tbc v porodce a to zítra jdu na kontrolu. Ten boláček mu vylezl a zhnisal. A dnes mu to prasklo a krvácelo. No tak nevím, zda to tak má být. U dvojčat se to zacelilo hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.2.09 23:31

Kykoušku : díky, zatím vypadá Kubulka v pohodě, dr. doporučila dát 1/2 Paralenovýho čípku v poledne a večer, kvůli tomu, jak byl teď nastydlý. Tak snad to bude dobrý. Ten boláček po TBC teda nevím, El i Kubovi se udělal jen takový stroupek, mě doktorka říkala, že to může hnisat a nemá se s tím nic dělat, ale s tím krvácením nevím. Snad to bude v pořádku, uvidíš zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.09 09:06

Ahoj holky,
srdečně Vás zdravím:-). Náš upírek právě usnul, tak se na Vás jdu kouknout:-). Kyne mi vánočka, meje se nádobí, ještě musím vyžehlit a zašít Matíkovi nějaký věcičky a taky pracovat. No aspoň se nenudim.
Můj manža spí s náma v ložnici a na jeho půlce s ním vegetí naši dva kocouři, takže dycky ráno nadává, že se zase nevyspal. Jenže on je měkota, než aby odsunul kočku na stranu, tak radši bude spát na zemi :lol: .
Dycky se mu směju :P . Jinak s tím sexuálním životem to ani u nás není valný. Jednak proto, že pořád krvácím a kdyžř už ne, tak jsem ztahaná jako pes, nebo je utahanej manža anebo není nálada a když už je příhodná konstelace hvězd, tak se nám do toho budí Matík nebo nám asistujou kocouři. To znamená, že bych možná ani tu antiko nemusela brát :twisted: :lol:.
Kykoušku jak vypadá to očkování? Vytekl z toho nějaký hnis? Nám na kontrole řekla mudra, že by se to mělo vyloupnout, možná to se zrovna Vám stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
12.2.09 13:06

Ahoj holky, Broskvičko , tak s tím sexíkem jsme na tom stejně, navíc manža usíná s prvním tak v osm hodin a já ho zase v jedenáct budím ať si jde lehnout i se synem do své postele.
Deimy s tím oblečením to máme podobně, ale možná je to tím, že už jsme zkušené matky a míma nám tak neblinkají :D . Jak to máš s Lukym? Matěj má opět hooodně vzteklé období, asi se mu vátila žárlivost, jak byl nemocný, tak je teď zase nějaký ukňouraný, navíc se naučil simulovat, což mě leckdy spíš rozesmívá, ale leze to na nervy.
Lostritis , my máme výšku stejnou, ale s váhou jsme pozadu asi 4900, ale malému jsou teprv dva a půl, ale stejně doktorka prohlásila, že je hubeňour, no oproti prvnímu je, ale třeba pak bude líp jíst. Jinak se doktorce zdál i bledý, tak mu měřila železo v krvi a toho má až až, prostě jsme oba s manželem bledule a s počtem dětí mám pocit, že čím dál tím větší, jen ty kruhy pod očima jsou výraznější. Jinak ekzém u prvního už také neřeším, spíš se zaměřím na sennou rýmu, kterou měl minulé jaro až podzim a doktorka to řešila Zirtexem, letos budu trvat na alergologii, ale kdybych měla mít takové problémy i s druhým, tak by mě to asi ničilo, užili jsme si své a čím o tom člověk víc ví, tím je to horší. Kykoušku , nám v porodnici říkali, že z té jizvičky může i něco vytékat, mělo by se to snad jen dezinfikovat. Zdravím všechny Valík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.2.09 17:49

Ahojky, tak jsem otrávená, ráno jsem dostala MS. :evil: No jo, to je daň za to, že Kubula vydrží v noci 8 hodin bez kojení. :roll:

Valíku : já myslím, že malý váhu dožene, jinak taky soukromě doufám, že Kubík bude jíst o poznání líp než Elda. :wink: Je fajn, že má malý železo v pořádku,Eliška měla po porodu deficit a zatí bere Aktiferin pořád. :?

Broskvičko : nám teda taky manželský život nijak zvlášť nekvete. :oops: A to nám to ani nikdo nekazí :lol: , jen mi to připadá, že jsme teď tak nějak „jen“ rodiče. :roll: No, snad se to vylepší, přece jen snad nejsme tak staří. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
12.2.09 20:37

Ahoj, tak se to stává. Přesně jak jste psali, že to vyhnisá. No našli mu malou uzlinku, ale prej to nic není. Jen se ted očkovat ještě nemá.
Tak jak koukám, tak s tím sexuálním životem to máme všichni stejný :roll: . Jé, já byla včera večer venku. Mlika mám v mražáku mraky, tak mě tatínek poslal at si taky odpočinu a pokecám. Ale ta unava a nevyspání dnes mě provází celý den a tři děti do toho. No nevim, jestli jsem si odpočinula :lol: A strašně se chválí, že dokázal hlidat tři děti a že to je brnkačka. No to je, když všechny tři maminka uspí, než jde ven, že :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
12.2.09 20:44

Lostritis , to je děs ta MS. Tak to já už budu taky očekávat brzy. Malej mi spí i 12 hodin bez kojo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
12.2.09 21:34

valíku: S přibíráním je na tom Monika taky celkem bídně. Ze začátku přibírala nadprůměrně a pak najednou přestala pořádně jíst, dělá u toho blbiny a prostě jí málo. Asi si hlídá linii. Spokojená nebyla nikdy, ani když přibírala 400 g týdně, ani teď, kdy přibírá jen 100 g, takže podle toho stejně nic nepoznám.
Luky zatím nežárlí. Jenom strašně zlobí - využívá chvíle, kdy kojím, a dělá zakázané věci :evil: Ale na Moniku je hodný, dokonce jí přinesl nějaké svoje hračky, aby si s nimi Monika hrála.
Dost mi vadí, že ho musím stále krmit a navíc je děsný nejedlík a jídlo mu trvá dlouho. Na nočník naštěstí chodí asi od 22 měsíců a teprv asi měsíc si na něj umí sednout sám (tzn. svlíct gatě a po:,–(it se, ale zvedat ho z něj musím já, aby to pak nevylil). Plíny na noc se hned tak nezbavíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
13.2.09 19:35

ahoj maminky, tak si říkám, že budu určitě dočítat několik příspěvků a přibyl jen jeden :lol: . Jinak s přbíráním jsme na tom dobře. Tipuji, že Dominik má kolem 7- 7,5 kg. Do poradny nevim, kdy mám ted jít. Doktorka nic neřikala. Deimy a ty jen kojíš, nebo už dokrmuješ? Nebo vlastně jsi řikala, že ti malá nechce moc papat, vid? Tak bude drobnější, však to nevadí. Já mám dvojčata taky jak proutek. Za to Domisek se cpe od rána do noci :roll: . Lostritis , jak to děláš přes noc, když nekojíš? Já jsem ráno skoro vždy promočená od mlika a už mě nebaví každý druhý den povlíkat a prát :evil: :evil: . Mám vložky do podprdy hodně kvalitní, ale ty mi jsou taky k ničemu. Dávala jsem plinu do podprdy a taky žádný zázrak. Hlavně ta plnost a bolest. No hrozný, a to mě všichni utěšovali, že si tělo navykne a je to snad horší!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.09 21:00

Ahoj holky,
herdet já Vám normál závidím, že kojíte :? . My flaškový přibíráme o sto šest. Už jsem najeli na ovocný šťávy a zkouším ho tím trochu šidit. naštěstí mu moc chutnaj a zažívání taky v pořádku ťuk ťuk. Prcek mi přibírá 200 g týdně, no prej je to v normě jak jsem četla, ale to zas budou řeči až půjdeme za 14 dní pro hexu :P .
Kykoušku myslím, že k mudře ve 4 měsících na hexu, ještě jí nemáte ne?
Lostiritis nooo náš prcek se neošidí. Ale tlustej fakt není, přísahám, on je hrozně dloouhej a takovej svalnatej. Dycky se musím smát, když pase koníky. Opře se o pěstičky a vzepře na celých ručičkách - připadá mi jako býk :lol: :wink: . A taky hlavně že je zdravej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
13.2.09 22:44

Broskvičko , tak vy už takhle pěkně bumbáte ovocný štávičky. No tak to je dobře, že mu chutnají. Tak já už to taky zkusím místo čaje. A jaké dáváš? Já jsem u dvojčat používala značku Hipp na štávy. Myslím, že zkusím nejdřiv fenyklovou s heřmánkem. Nebo už mužu přimo ovocnou? No ale aby chtěl potom kojit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
14.2.09 13:18

Ahoj holky,
ve čvrtek jsem byla u dětské doktorky. Anetka už váží 6kg a měří 60cm :) Jinak se mě doktorka ptala, jestli už se Anetka otáčí a já jsem jí říkala, že ještě ne. Ona mi na to odpověděla, že mám přijít za 14 dní a jestli se nebude otáčet, tak nás pošle na neurologii, kde budeme pak jezdit na rehabilitace :? Připadá mi, že doktorka je na Anetku moc hrrr, vždyť ji ještě nejsou ani 4 měsíce a donedávna jsme dělali široké balení. Nedovedu si představit, že bych měla jezdit zase k nějakému doktorovi. Jak je to u vás? Anetka už se dokáže sama obrátit na pravý bok. A taky si myslím, že by se neměla zatím do přetáčení nutit, když se jí ještě nechce a pak si myslím, že má na to ještě nějakou dobu čas a že to příjde samo. No pěkně mě ta doktorka vynervovala :roll:
Deimy , jak se hojily ouška Moničky?
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.09 19:47

Ahojky,
zdravím.
D|eniso teda co ta mudra šílí? Proč už by se měla přetáčet do 14 dní přetáčet? To mi přijde fakt hrrr a docela hloupý. Vždyť se každý dítě vyvíjí úplně jinak. Náš Matul se taky ještě moc nepřetáčí. Spíš je to náhoda a myslím ,že je to tím, že ho zajímá co vidí když pase koníky. Když leží na zádech je to nudááááá:-D.
Kykoušku zatím mu mačkám mrkvovou šťávičku a přidávám třeba petrželovou, celerovou nebo trochu z jablíčka. Jiný se zatím bojim zkusit. Ale máti říkala, ať zkusim i kapku pomeranče nebo kiwi. Ta šťáva je fákt vyborná. Jen jsem olízla. Je to teda pěkná fuška nastrouhat vymačkat přecedit, ale prckovi to chutná moc :lol:. Myslím ale že se nemusíš bát, že by mu přestalo chutnat mlíko.
No ale představte si co mi teď u flašky dělá. Kope nohama, rozhlíží se, protahuje se, no má co dělat abych ho udržela. Už aby začal lézt a všechno soi sám prohlídl.
Kdy tak je šance, že by mohl začít lézt? Zatím se plazí a to jen v noci ve spánku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.2.09 21:42

Ahoj holky, tak hlásím, že už máme nemocné oba, straší má teda už jen kašel, ale Krýša chytil od včerejška horečky, volala jsem na pohotovost co mu mám dát, ještě mu nejsou tři měsíce a většina čípků teda všechny jsou až od třech, tak půlím nurofen nebo paralen a jsem zvědavá, co mi na to řekne v pondělí naše doktorka. Kykoušku , teda ty máš mlíka, já se k odstříkání a zamražení ani nedostala, mám pocit, že mám jen tak tak a to ještě jen v jednom prsu, v tom druhým je to bída. Někdy to ze mě taky teče v noci, ale takové to bolestivé nalití, co si pamatuji u prvního co dvě hodiny už se nekoná, jinak u nás se doporučuje jen kojit šest měsíců bez šťáv nebo čajů. Deniso , naše mudra taky šílí, ale každý mimís je jiný a hlavně doženou to většinou všechny, tyhle pokroky dle tabulek mě štvou a akorát se docílí toho, že se vždy děsím, co nám řekne. Deimy , Matěj je s jídlem to samý, navíc se teď zase začal strašně vztekat, kňourat a simulovat, což mi leze na nervy, od té doby, co byl nemocný a já ho víc chovala, atk to vyžaduje, začal na Krýšu zase žárlit, tak snad ho to zase přejde.
Lostritis už MS, to teda nééé, to je snad jediná výhoda, že to po porodu člověk dlouho nemá, u prvního jsem to dostala asi až po půl roce, ale je fakt, že jsem kojila každé dvě hodiny ve dne v noci, teď jen jednou za noc, ale jsem za to ráda, už bych to asi nepřežila. Zdravím Valík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
14.2.09 23:58

broskvičko: pro mě je nezvyklé, když mimi pije do 6 měsíců i něco jiného než mléko. Luky ještě nikdy žádnou ovocnou, zeleninovou šťávu nebo čaj neměl, a to mu je 2 a půl roku, pije jenom vodu. Citrusy neměl ještě vůbec - jenom v roce a půl začal s pomerančovým džusem, který pije jen výjimečně. I u nás se nedoporučuje dávat dětem jiné tekutiny než mléko (mateřské nebo umělé) do 6 měsíců. Maximálně čistou vodu, jsou-li v létě vedra.
Já zase obdivuju matky, co nekojí a musí ve dne i v noci připravovat UM, mýt lahvičky, sterilizovat … to by se mi nechtělo.

Kykoušku: Monča má skoro o 2 kg míň, s broskvičkou máte teda pořádné obříky. Monča nechce moc papat, asi si hlídá linii :wink: Zatím jenom kojím.

Deniso: to je úplný nesmysl, aby se 3měsíční mimi muselo přetáčet. Bych dr. řekla, že toto řešit až v 6 měsících. Anetka krásně roste. Monče se ouška ještě nezahojily :( Jí to hnisá. Co jsem tu četla různé diskuse, tak se to při hnisání hojí strašně dlouho, i měsíc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí