Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
28.2.09 13:26

A co dávat spinkat na bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.2.09 13:28

jo taky jsme si tím prošli u Patrička. Já už měla hruzu, když se přiblížila 22 hodina. To začal a pak chudák usnul o pulnoci celej znavenej. Taky jsem nemohla nijak pomoci. Vyzkoušeli jsme vše, co šlo. Kočárek na houpání atd..... Nic nezabíralo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
28.2.09 13:39

no on nám usíná celkem v pohodě, max. je tak půl hodiny řev … navíc dost často usíná při kojení, tak to je potom úplně bez řevu … v tom to není …
ale občas se už při kojení děsně vzteká, pak řve půl hodiny, usne, no a pak se budí celkem často … to fakt vypadá na bříško. Spí většinou na zádech, když ho dám na bok, tak to dost často pomůže (ale také to není stoprocentní). Z toho usuzuju na to bříško.
Jinak po tom nočním řevu, když dám prso, tak za chvíli u toho prsa usne, tak aby se z toho nestal nějaký zlozvyk :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.2.09 13:55

Já to špatně napsala jako, že nám nemohl usnout. Ne on se vzbudil a bolelo ho bříško. S usínáním nebyl taky problém, ale nešlo mu nijak pomoci, tak už jsem ho houpala v kočárku. To je hrozný období. Uvidíš, co ti holky poradí. Hlavně at je lépe a broučka bříško nezlobí. Koukni se do ruzných dizkusí, tam třeba bude nějaký tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.2.09 18:31

Ahoj holky,
tak k tomu vítání občánků si musím postěžovat, chtěli jsme tam jít, ale bohužel přítel nakonec kvůli práci nemohl a mě bylo blbý jít tam sama. Pak mi to bylo líto, ale bohužel s tím už nemůžu nic dělat :( :(
Deimosko: to Tě lituju, to sis s tím odhazováním sněhu pěkně zavařila, co? Držím palce, ať to brzy přejde. Já jsem asi před 14 dny nemohla pořádně hýbat s pravou rukou, jak na ní pořádat Ondru tahám a trvalo to asi tři dny, pak jsem to překvapivě asi rozhýbala při žehlení :D
Kykoušku: S tím kočárkem a autosedačkou to je fakt k vzteku. Já mám trojkombinaci od Maxi-Cosi a jsem strašně spokojená. Stál kolem 20 tis., ale zatím vyhovuje. Nevím ale, jak dlouho se tam ten náš tlouštík vejde ve fusaku, abychom nemuseli jít ještě v zimě do sporťáku :)
S tím poutáním autosedačky ve Favoritu jsem zažila podobnou zkušenost. Táta nás vezl na ty kyčle a málem jsme nejeli, ty pás byly jen taktak. My máme v našem autě tu základnu, na kterou jen nacvakneme autosedačku, to je pohodička :)
Lostritis: Že Ondra tak přibývá, na tom nemám žádnou zásluhu, prostě je to žrout, jí 8× denně :)
Zdenko: Ondra taky mívá noci, kdy jí po 2 hoďkách a to jsem pak vždycky úplně vyřízená. Naštěstí, to nedělá moc často. Tak snad to Matýska přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.2.09 18:33

Jéé, ještě jsem zapomněla. Kykoušku, koukala jsem na fotky a jsou fakt nádherný a Domísek mi tlustej teda nepřipadá, je krásnej :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.2.09 19:18

Zoano , ted jsem jukla na Ondráška a ten je hezočkej a ty jsi taky hubenour a moc ti to sluší :potlesk: Koukám, že má taky jeden doliček. Domik má taky jeden a Kikinka taky, ale na dtruhé straně tváře a Patriček nemá žádný. Tak to je kombinace :lol: . A moc se mi líbí ten pultík s vaničkou. T o jste si nechávali dělat?
Jo a z toho vítáním si z nic nedělej. Me to tam přišlo jak na bežeckém pásu (šup sednout, bla, bla bla, pryč a další maminky… bla bla bla pryč a další a dalši.) a navíc ta, co přednášela, tak mluvila: VÁŽENÍ SVATEBČANÉ… no trapas. Ale co mylit se je lidské a už toho asi měla dost za ten den. Takový fádní mi to přišlo. Hlavně ta fotografka, která mě pořád přemlouvla, at se nechám vyfotit. Ale už ji nenaletim, u dvojčat pár fotek a 3500 tisíc :-( :-) Já myslím, že jsi o nic nepřišla. Co jsem slyšela, tak na těch menších městech to mají opravdu pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
28.2.09 22:23

zdenko: snad budou noci lepší. Jen připomínám, že v 3 měsících mají mimča růstový spurt, takže to může být opravdu z hladu. Monika se standardně budí v noci každé 2 hodiny (až asi od půlnoci), ale na jídlo a pak hned usne. Manžela závidím, ten můj se vyhrabe z pelechu až před obědem, pokud ho nedonutím vstát dřív.

Kykoušku: Dominik mi tlustý nepřipadá. Fotky z vítání občánků máte nějaké předražené :( U Lukyho mě fotky přišly asi na 360 Kč (tehdy se to fotilo na film a nemohla jsem si vybrat). Teď u Moniky budou fotit na digitál, každému udělají něco kolem 20-30 fotek a pak dají na internet náhledy, podle kterých si vyberu ty, které budu chtít na papír. Za 200 pak můžu mít i video z vítání občánků. Z malého města nejsem, máme skoro 100 tisíc obyvatel. Ale taky je to u nás jak na běžícím pásu, protože ten den budou asi 4 skupiny po zhruba 10-12 dětech.

zoyano: Taky jsem koukla na Ondráškovy fotky a je to moc krásný chlap! :) Hlavička se mu už hezky srovnala. Jaké má oči? Podle fotek mi připadá, že stále šedé. Nebo se mu už začínají zabarvovat? Monika se pořád němůže rozmyslet, jakou barvu očí bude mít, má stále šedé a náznak nějaké barvy tam nevidím :?

Lostritis: nakonec jsem se nepřekonala a Tramal si nevzala :? Bojím se, aby to na mě nemělo vedlejší účinky, které by mi znemožnily se starat o děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.3.09 11:30

Ahoj při neděli,
už jsme zase v plném počtu a je to sakra znát. :lol: Taťka odkvačil do práce, Kubulku jsem musela odstěhovat vedle, jinak by neusnul a Eli je se mnou v obýváku. Teď vaří panenkám, tak je hodná. Ale tomu předcházela výroba sporáku z krabice od mixeru, hledání různých prázdných obalů, aby to měla reálné a ještě jsem jí to musela předvést, protože místo toho, aby si donesla panenky a starala se o ně, tak naložila krabičky od čaje na náklaďák. :roll: :lol:

Zdenko : Kubulka teď dvě noci po sobě taky chtěl baštit po dvou hodinách a následně jsem zjistila, že je mu půlka dupaček málá, takže to byl nejspíš ten růstový spurt. :wink:

Kykoušku : mě fakt nepřipadáš na fotkách divná, ale neznám tě a možná jinak vypadáš ještě líp. :wink: 8O
Domísek teda rozhodně tlustej není, je to krásný baculatý miminko. :wink:

Zoyano : to věřím, že to prošvihlé vítání zamrzí, ale tak si to vynahradíte s druhým dítkem, nebo třetím, čtvrtým… :wink:
Taky máte moc hezký fotky, řekla bych, že má Ondra očička modrý, Kuba má modrý a na fotkách vypadají stejně. Komu je malý podobný, mě se zdá že tobě. :?:

Deimy : asi je dobře, že Tramal nebereš, když z něj máš špatný pocit. A jak to zvládáš s bolestmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
1.3.09 14:18

Holky já nějak pořád nemůžu uvěřit tomu, že když jste třeba unavené, tak vám ráno manžel malého nepohlídá - zvlášť v sobotu nebo neděli, když nejde do práce. Myslela jsem, že je to naprosto přirozené, vždyť oba dva přeci mají práci - mamina přes den starost o mimčo a tatínek klasickou práci. Když ale přijde domů a o víkendu, tak by se ta starost přeci měla půlit, ne? Samozřejmě mluvím o klasické městské rodině, kde manžel opravdu nemusí lítat okolo baráku a opravovat kdeco. .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.3.09 18:07

Zdeni : u nás taťka pomáhá moc, pohlídá obě děti, vykoupe, pomáhá El s jídlem, spolupodílí se na úklidu, občas něco malého uvaří. Rozhodně si nemůžu stěžovat, když tady pročítám některé diskuse, tak si říkám, jaký máme štěstí. :wink:
Ale ptala ses na to obstarání po ránu, dokud byla El maličká, tak teda ráno rozhodně nevstal, nevím, jestli jo, kdybych ho požádala. Ale teď už si ho Eli dojde vzbudit sama, nebo jí pošlu a to teda vstane a postará se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
1.3.09 20:36

Ahoj, tak ten náš tatínek se zlepšil, už mi taky pomáhá a je to znát, že mám víc času. Ale na proházku ho dostanu jen někdy a to třeba jen na pul hodky :? , no ale aspon něo. Mě dnes přepadla strášná unava po obeědě, ale takvou jsem dlouho nezažila a to jsem spala 10 hodin 8O , normálně jsem zalomila na gauči o pul 2 a se všema dětma se probudila až v 5 hodin. No to byla dnes ale ryhlá neděle :lol: a už jsem zase nějaká líná. no snad to nebude žádná nemoc. lostritis , tak to je dobře, že už máš celou rodinu doma. Tak to má být. Všude dobře, ale doma nejlépe :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.3.09 08:13

Ahoj holky, Ondra má docela výrazně modré oči a ty už mu asi zůstanou. Stále jsem doufala, že je bude mít hnědé po tatínkovi, ale má je po mě a prý je mi i podobný… :)
Kykoušku: S těmi dolíčky je to fakt sranda, že mají jen jeden, ale je to hrozně roztomilý. Vůbec nevím, jak k němu přišel, protože v rodině ho nikdo nemá :D Ten přebalovací pult jsme koupili přes internet je to tento: http://www.i-kram.cz/…-page-1.html
Je výbornej, ale jak už to u vestavěných vaniček bývá, Ondrovi už začíná být malá. Takže uvažuju, jak ho budeme dál koupat. Máme totiž malou koupelnu a vana je sedací a nedá se do ní položt vanička. Už se nemůžu dočkat, až se přestěhujeme a budu Ondru koupat v normální vaně :) :)
Ale stěhovat se budeme až v červenci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.3.09 11:13

Zoano , děkuji za odkaz, za chvili to pujdu proštudovat. Jinak já už koupu v koupelně, malej se začínal v té vodě mrskat jako kapřík a všechna voda byla venku, než ve vaničce :lol: Malej až bude sedět, tak se ještě do vaničky vejde, uvidiš. Tak to bude akorát do toho července :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.09 13:12

Ahoj holky, člověk tady chvíli není a už jste toho probraly:-)
Deimy: tak to Tě lituju s tou nohou. To bolí jak sviňa. Mě něco podobnýho chytlo před koncem šestinedělí. Vůbec jsem nemohla chodit. Procházky byly utrpení a zvedat Matíka taky. Pak to nějak najednou samo přešlo… Ale bolest děsná. Prosím dávej na sebe pozor a snaž se aspoń neodhazovat ten sníh, aby se to dalo do pořádku.
Kykoušku Vy jste tak krásná rodinka :potlesk: . Moc Vám to sluší a Dominik určo není tlustej, je prostě chlap. Má silný kosti a pevnou stavbu těla 8).
Zoyano moc hezká věcička. My máme vaničku z Ikei a je nám taky malá :roll: . Nemůžem sehnat žádnou větší za rozumnou cenu. Všude chtějí za vaničky od 400 výš… Už jsme i říkali, že koupíme v Ikee úložnej box pod postel a budem ho koupat v tom :lol: .
Zdenko a co teplo na bříško?
Jinak my jsme byli na veletrhu dřevistavby. nesla jsem malýho v šátku a moooc si to chválil, tak jsem byla ráda. Zato dneska mále fňukací :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí