Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.3.09 16:27

Ahoj holky,

tak co Kykoušku, jak Ti je? Deimosko a co Tobě?

Kykoušku, ten zábal fakt funguje. Pokud nemáš zápal plic, tak je jedinečnej. Večer se zabalíš a ráno kašleš jako o život, ale hodně se to po vykašlání neřádstva zlepší :wink: . Snad už Vás to brzo pustí. Dominičkovi gratulujeme k přetočení. Je mooooc šikovnej.
Ten páv je Emil od Lamaze. My jsme teda fakt nepoznali, že je to páv, ale věříme výrobci. Takhle vypadá: http://www.caryfuk.cz/…894/pav-emil šustí, píská, je hodně barevnej a malýmu se líbí. Původně jsme pro něj chtěli taky od Lamaze hudební housenku, ale tu neměli. Nakonec jsem jí sehnala od jedný paní na mimibazaru a teď čekám na balíček:-), tak jsem zvědavá. Vůbec hrající, hýkací a pískací hračky jsou u nás v kurzu :lol:

Deimosko, gratuluju k vítání občánků. Musí to být hezký zážitek. Nechtěli se fotit? Tak to máte fota řvoucích uzlíčků? Až budou velký tak jim to budeš ukazovat a říkat, jak u toho ječeli;-)
A k tý vaničce: mno my totiž jako prvorodiče jsme sice vaničku koupili v Ikee, ale je dost malá. Mno chybyma se člověk učí. Nám nějak vůbec nedošlo, že naše dítě poroste :lol: .

Deniso, Matík je veselá kopa. Myslím, že ho pobavilo, když jsem mu vykládala, že se půjdeme koupat a bude dělat cáky, cáky :D. Deniso s těma protilátkama jsem objevila tohle- příspěvek Paraplicka
https://www.emimino.cz/modules.php?… . Asi to bohužel bude i Váš případ, takže se to určo jednou spraví!!!

Holky, taky Vaši drobečkové tolik povídají? Matulík nezavře pusu, pořád něco vykládá :lol: , Ale aby nadzvednul prdelku a otočil se to nééé :lol: , ale na jeho obhajobu musím říct, že se začíná na bříšku docela plazit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.3.09 17:31

ahoj holky,
tak vaničku z IKEA máme taky a už je nám pěkně na prd, je fakt malá :) Malej se tam pořád odráží nohama a pak naráží na druhé straně hlavou, je to docela psina :twisted:
Jinak máme za sebou první návštěvu u babiček, jeli jsme z Prahy do Ústí. První den byl naprosto super, to jsem měla téměř leháro, babička si Matýska užívala, Matýsek byl nadšený. Ale noc byla hrozná. Poprvé jsme měli cestovní postýlku a to pro mně prostě není. Já k Matýskovi potřebuju přímý přístup, abych mohla v polospánku nandavat důdl, chytat ručičky, když ze moc drbe, přikrývat apod. No a to v té cestovní postýlce nejde, takže jsem musela pokaždé úplně vstát, mrknout, co tam vyvádí, pokusit se to napravit a zase jít spát. Takže jsem toho fakt moc nenaspala. Navíc jak se tam mlel, tak rukama škrabal o ty šusťákové stěny, takže to dělalo příšerný rambajs :evil: Jo a taky se mi 3× spustil monitor dechu, protože z se z něj odpinožil, protože je ta postýlka o dost větší než naše kolíbka… Tak jsem ho nakonec vypnula a Matýska si vzala k sobě do postele :wink:
No a druhý den to pokračovalo, byl to mrzout mrzoutská a skoro celý den probrečel. To jsme jeli k druhé babičce. To jste měli vidět, když měl na chvilku 2 světlejší chvilky kdy se křenil, jak hnedka všichni začali horečnatě vytahovat foťáky, aby ho zachytili jinak než řvoucího. No moc času jim teda nedal, pacholek jeden :lol:
Ale dobré je to v tom, že alespoň nám všichni konečně věří, že opravdu Matýsek řve, a není to s ním občas úplně jednoduché......
Ale samo že bych brala, kdyby prostě neřval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.3.09 22:57

Ahoj,
Broskvičko , koukala jsem na fotečky. No to je krásný miminko. Ten se tak krásně usmívá. A vubec není tlustej, je krásnej. Je to prostě chlap. Ty pomněnkový oči nelze přehlédnout. Krásný a veselý fotečky. Jinak ten zábal si jdu opsat a až budeme zase nemocný, tak ho zkusim. Což nebude dlouho trvat s tou nemocností u nás :roll: :evil: . Hračky od Lamaze se mi taky líbí. Asi mu jednu z nich pořídim. Když on má vše poděděné od dvojčat a má plnou postýlku všelijakých rachtlíku . Aspon k něčemu je ta postýlka dobrá, když chce kulihrášek spinkat jen s maminou. Jinak Domik povídal hodně, ale ted se nějak zaseknul a je zabručenej a našpulenej. Asi mu vadí, že jsou jeho sourozenci musí mít poslední slovo :lol:

Zdeni , tak jste měli pěkný výlet za rodinou. S tím brečením se to začně zlepšovat, uvidíš. Za chvili se bude plazit, objevovat okolí a to plačící období bude pryč. S tím usmíváním jsme na tom podobně. Akorát náš lumpik se směje, ale jak spatří foták, tak se o něj začně zajimat a usměv je pryč. No nebo si řiká, že není žádná cvičená opička :lol: :lol:
Chceš koupit ten špendlik a poslat ti ho poštou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
8.3.09 23:48

Koukám, že očíčka vašich miminek se už většinou nějak zabarvují a Monča stále nic. Asi se rozmýšlí, jakou barvu bude mít. Má je stále šedé. Nemám nikde na netu galerii, tak sem vložím fotku, kde jsou její očka vidět:

http://www.baby-cafe.cz/…Monika4m.jpg

Ten Tramal je fakt oblbovák :roll: Na bolest to nemá žádný efekt, ale šíleně se mi po něm točí hlava, připadám si jak opilá, žaludek na vodě … takže jsem si ho vzala poprvé a naposledy. Se budu muset objednat na rehabilitaci, protože se ten můj kloub očividně sám nerozhýbe :(

broskvičko: já mám tuto vaničku: http://www.autosedacky-web.cz/…icka-84cm-1/ Taky není nijak extra velká, ale Lukyho jsem tam koupala do 2 let.

Na vítání občánků děti nebyly uřvané, ale nechtěly se dívat do objektivu. Monika byla kaput a koukala skoro pořád do země, nebo počítala puntíky, co měla na šatičkách, to vypadalo, že tam každou chvíli usne. A Luky házel ksichty.

Monika moc nepovídá - jen občas. Ale aspoň už tolik neřve. Poté, co se začala otáčet na bříško, tak už není tolik uřvaná jako dřív. Posledních pár týdnů má zálibu v prohlížení se v zrcadle - se na sebe usmívá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
9.3.09 10:12
Kykoušek píše:Zdeni , …
Chceš koupit ten špendlik a poslat ti ho poštou?

Kykoušku, já bych ráda, ale nevím jak zrealizovat platbu? Že by na tvůj účet? Nebo bys mi to poslala dobírkou? Jak by to pro tebe bylo nejlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.3.09 19:48

Ahojky,
Deimy , máš krásnou okatou holčičku :potlesk: . Já bych řekla, že barva bude modrozelená. Do hneda nic nevidím. Ale četla jsem, že se zbarvují do roka. Tak má Monča ještě čas. No tak to já bych ten lék taky nebrala, jestli je to takový oblbovák. To ti moc nepomhl dr. Mě se ta moje kyčle rozhýbala sama asi za měsíc, tak třeba ti to taky povolí. No jsou to pořad starosti, že?
Zdeni, to je jen drobnost. Ber to, že to má dárek od jedný tetky :lol:, zítra pro nej zajdu. Už mám chřipajznu pryč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
10.3.09 09:54

Ahojky,
Deimy s tím otáčením se jsi mě uklidnila. Byla bych strašně ráda, kdyby se Anetka začala znova otáčet do 26.března, páč to jdeme na kontrolu k doktrorce. Když se otáčet nebude, tak nás stopro pošle na tu neurologii :roll: Monička je moc pěkná a má pěkné náušničky :)
Taky se hlásím k těm, kteří mají vaničku z Ikei :lol: Zdenkok , Anetka dělá v té vaničce úplně stejné blbosti jako tvůj Matýsek :) Koupání už mi dá docela zabrat :lol:
Broskvicko , děkuji ti za odkaz. S Anetkou jsem to měla podobné, jak psala Paraplicka. Anetka už má krev zcela v pořádku, ale ty jaterní testy se pořád nesnižují. Už jsem i volala na gyndu, jestli to není náhodou i tím, že beru antikoncepci, ale tam mi řekli, že beru jednu z nejlepších. No zkusím se dohodnout s manželem jestli bych ji mohla na měsíc vy:,–(it. Ne, že bychom byli takoví ďábli, na to není čas a ani někdy nálada, ale antikoncepce je alespoň nějaká ochrana před dalším otěhotněním. :wink: Ten páv Emil je super, kde jsi ho koupila? Třeba by Anetku taky zajímal :)
Kykoušku , to je dobře, že už tě chřipajzna opustila. Tak buď na sebe a děti opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.09 11:09

Ahoj holky,
koukám, že vanička z Ikei je problém všude :lol: .
Zdenko přesně jak píšeš, Matul kopal nohama a narážel hlavou a to jsme se báli, aby si něco neudělal s fontanelou (tak nevim jestli jsem to dobře napsala). Proto jsme koupili radši větší :wink: .
Deimosko, Monča je krásná holčička:-). Klidně může mít očička šedý, moc jí slušej:-). Někde jsem četla, že dítě může zdědit znaky i 7 generací zpátky…
Přesně tuhle vaničku co jsi dala odkaz teď máme, akorát nám říkali že je to stovka. No taky byla o 50 kaček dražší, tak snad to stovka je :lol: , jinak je to ta samá:-). S tou kyčlí je to síla, snad Tě to brzo povolí. To mi řekni, proč předepisujou prášky, který nepomůžou :evil: !
Kykoušku, moc děkujeme za chválu Matulíka. Taky na něm přebytečnou váhu nevidím. No jsem zvědavá na mudru. Jak bude mít řeči, tak přísahám, že budu hledat jinýho doktora!!! Zejtra k ní jdeme na očkování. Ale myslím, že ho stejně nedostanem, protože se mi zdá, že to TBC furt pracuje. Není to divný? 8O
Deniso a nemůže mít ty jaterní testy tedy z toho, že nasává protilátky z Tvýho mlíčka? To by znamenalo, že jakmile pak přestaneš kojit, tak se samo zpraví :potlesk: .
S tou antikoncepcí jsi mě pobavila:-). Zrovna tuhle jsme si říkala, že bych jí ani nemusela brát. Naše společné chvilky s manželem bych od porodu spočítala na jedný ruce :P , ale dneska to snad vyjde :wink: .
Hele páva Emila jsme koupili v Hostivicích, což máte taky za rohem. Je tam obchod Malvík. Mají i netový stránky www.malvik.cz My jsme dřív jezdili až na Opatov do jednoho dětskýho obchodu, tak teď budem jezdit sem. Mají tam toho strááášně moc a od Lamaze mraky;-). Tam jsme koupili tu větší vaničku. Díky Bohu za ní. Matulík v ní plave jako o závod. Dokonce začal včera ječet, že už se jde z vany :lol: .
Jo a jinak mi včera zase dal na procházce. Doma si říkám, teď byl 2 hodinky vzhůru, tak v kočáře bude chrnět o stošest. Tak jsme nevzala šátek. Mnooo a milostpán se cca po hodince probudil, hysterák tak strašnej, že jsem ho vytáhla z kočárku, nacpala ho pod budnu a zbytek cesty nesla v náručí :roll: . Naštěstí manža přijel dřív domů, tak mi vyrazil na poslední úsek naproti. No hned mě sprdnul, že se s malým tahám, ale on ho řvát neslyšel. Matík pod bundou spokojenej, jak bleška, vykecával. Asi komentoval krásy okolí :lol: . Takže to vypadá, že kočár máme jen na ozdobu a ven ho budu nosit v šátku :evil:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.3.09 14:25

Ahoj holky, zdravím vás po dlouhé době. Tak máme za sebou tříměsíční prohlídku. S váhou jsme na tom bídně 5270, ale délka 63cm :( .
Broskvičko , hraček od Lamaze máme několik ještě po prvním, právě tu housenku, chobotnici a dráčka, prvního moc nebavily, atk jsem zvědavá, jestli je aspoň Krýša užije. Jinak vaničku neřeším, dala jsem jí své těhotné kamarádce, jelikož koupeme ve velké, nejdřív jednoho, pak druhého, někdy i najednou. Malého nekoupu každý den, kvůli ekzémům a i v pordnici nám říkali, že teď je trend tak 2× týdně
Deimy , s těma očima jsme na tom stejně, také máme šedoočku, ale už druhého, tak předpokládám, že už to tak zůstane, ach jo a to má táta takové krásné hnědé oči, také marně hledám každou hnědou tečku a pořád nic a to my máme ještě okraje tmavě šedé a vnitřky světle, tak jsem zvědavá, co z toho vznikne. Jina první má také šedé, ale má je podle oblohy, když je zataženo tak tmavé, někdy zelenošedé, je to takový chameleon.
Kikoušku teda vy máte smůlu s těma nemocema, to bych se už asi zbláznila, tak snad už je vám líp.
Ahojky Valík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
10.3.09 20:47

Ahojky holky, Zdeni , tak mám ten špendlik. Stál pár kaček, takže to neřeš :lol: . Měla jsem štestí, přede mnou prodali poslední, ale naštestí se jim jeden zatoulal. Takže barva na výběr nebyla. Ale snad se bude malému líbit :wink: . Napiš mi SZ adresu a já ti ho obratem zašlu.

Broskvičko, to je ale rošták v tom kočárku. Ale už bude tepleji, tak se mu bude líbit třeba ve sportáčku. Domin se už určitě těší :wink:

Valíku ahoj, no je to děs. Ještě nás trápí rýma a trochu kašel, ale zítra už pujdeme ven a ze školky A ty kojíš, nebo už dokrmuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
11.3.09 14:06

Tady posílám něco pro pobavení:

Pro budoucí, ale i stávající rodiče

Něco pro rodiče a pro ty, co se chystají mít víc než jedno dítě:
Ano,rodičovství všechno změní. Ale rodičovství se také mění s každým
dítětem.
Zde jsou některé příklady, jak se mění s druhým a třetím dítětem.

VAŠE OBLEČENÍ:
1. dítě - Začínáte nosit těhotenské oblečení, jakmile vám doktor
potvrdí,že jste
těhotná.
2. dítě - Nosíte své normální oblečení tak dlouho, jak je to možné.
3. dítě - Vaše těhotenské šaty jsou vaše normální oblečení.

JMÉNO DÍTĚTE
1. dítě - Studujete knihy se jmény a trénujete vyslovování a psaní
kombinací
všech vašich oblíbených jmen.
2. dítě - Někdo musí pojmenovat své dítě podle pratety Alfonsie. Můžete
to být
klidně i vy.
3. dítě - Otevřete knihu se jmény, zavřete oči a přečtete jméno, do
kterého se
zabodl váš prst.

PŘÍPRAVA NA POROD
1. dítě - Pravidelně trénujete dýchání.
2. dítě - Nezdržujete se trénováním dýchání, protože si pamatujete, že
dýchání
posledně vůbec nepomohlo.
3. dítě - Zažádáte o epidurál již v 8. měsíci.

VÝBAVIČKA
1. dítě - Oblečky na novorozeně předem vyperete, sladíte je podle barev a
srovnané uložíte do skříňky.
2. dítě - Zkontrolujete zda jsou oblečky čisté a vyřadíte pouze ty s
nejtmavšími
skvrnami.
3. dítě - Chlapečci mohou taky nosit růžovou, není-liž pravda ?

STAROSTLIVOST
1. dítě - Při prvním náznaku zafňukání či zamračení zvedáte dítě do
náruče.
2. dítě - Zvedáte dítě v okamžiku, kdy hrozí, že se nářkem vzbudí
prvorozeně.
3. dítě - Naučíte 3-leté dítě jak natáhnout mechanickou houpačku.

AKTIVITY
1. dítě - Berete dítě na cvičení rodičů s dětmi a vyprávění pohádek v
knihovně či divadle.
2. dítě - Berete dítě na cvičení rodičů s dětmi.
3. dítě - Berete dítě do supermarketu a čistírny.

ODCHODY Z DOMOVA
1. dítě - Když poprvé zanecháte dítě doma s někým na hlídání, zavoláte
během
doby 5 krát domů.
2. dítě - Před tím než odejdete nezapomenete zanechat telefonní číslo, na
kterém
je vás možno zastihnout.
3. dítě - Zanecháte následující instrukce: Volat pouze tehdy, když se
objeví
 krev.

DOMA
1. dítě - Strávíte velkou část dne pouze pozorováním dítěte.
2. dítě - Strávíte část dne hlídáním, aby starší sourozenec nezmáčknul,
nestrčil
nebo neuhodil toho mladšího
3. dítě - Strávíte část dne schováváním se před dětmi.

Co se všechno člověk naučí od dětí:
1. Brzdová kapalina smíchaná se Savem vytváří kouř - spousty kouře…
2. Šestileté dítě dokáže křemenem založit oheň i přesto, že dospělý tvrdí, že je
to možné pouze ve filmu.
3. Lupou lze rozdělat oheň dokonce i za zamračeného dne.
4. Dříve než zapneš troubu, podívej se dovnitř.
5. Umělohmotné hračky nemají rády trouby.
6. Hasiči nikdy nepřijedou dříve než za 5 minut.
7. Lego je schopno projít zažívacím traktem čtyřletého dítěte.
8. Duplo toho schopno není.
9. Slova jako modelína a mikrovlnná trouba by nikdy neměly být vysloveny
ve
stejné větě.
10. Videopřehrávač nevyhazuje sendviče s nugetou.
11. Z pytlů do koše nelze vyrobit kvalitní padáky.
12. Kuličky v nádrži auta způsobují za jízdy spoustu hluku..
13. Odstřeďovací režim automatické pračky nezpůsobí žížalám točení hlavy.
14. Avšak kočkám ano.
15. Ticho vždy neznamená - není třeba si dělat starosti.
pozn. ad 14) Kočka, která má závratě, dokáže vyzvracet dvakrát tolik, co
sama
váží.
16. Vodní dvojlůžko obsahuje tolik kapaliny, že stačí na zatopení 60m2
bytu do
hloubky 10cm.
17. Když postříkáte chuchvalce prachu lakem na vlasy a přejíždíte přes ně
na
kolečkových bruslích, můžou se vznítit.
18. Hlas tříletého chlapečka je pronikavější než hlasy dvouset dospělých v
narvané restauraci.
19. Když pověsíte psí vodítko na větrák stropní ventilace, motor neutáhne
dvacetikilového kluka v Batmaním převleku a supermaním plášti. Nicméně,
když na
vodítko přivážete plechovku s barvou, dokáže ji rozstříkat po všech čtyřech
zdech pokoje, který má 6×6 metrů.
20. Není dobrý nápad házet baseballové míčky nahoru, když je zapnutý
větrák.
Pokud používáte větrák jako protihráče, musíte hodit míč nahoru
několikrát,než
se trefí. Větrák umí odpálit míček docela daleko.
21. Okenní sklo (ani to dvojité) nezastaví baseballový míček, odpálený
stropním
větrákem.
22. Když uslyšíte spláchnutí záchodu a slova „a sakra“, už je pozdě.
23. Vteřinové lepidlo drží a nepustí.
24. Ať do bazénu nasypete želatiny doktora Oetkera kolik chcete, stejně se
vám
nepodaří chodit po hladině.
25. Bazénové filtry nemají rády želatinu doktora Oetkera.
80% žen tyto informace rozešle většině svých známých, ať už mají děti nebo
ne.
80% mužů po přečtení půjde zkusit smíchat brzdovou kapalinu se Savem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
11.3.09 21:35

Ahojky, tak to je dost dobrý. Některé příklady na nás sedí. Třeba s tou houpačkou :lol: :lol: . Opravdu jsem se pobavila a četla to i tatínkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.3.09 23:47

Ahoj holky,
nějak teď nemám čas, řešíme teď dost starostí s Elinkou, nějak nám ta tříletá „puberta“ dává zabrat. Navíc bych řekla, že teprve teď začíná žárlit na Kubu, jak je prcek už dost kontaktní a víc se jím zabýváme, tak to Eli asi nese hůř.
Je mi jí dost líto, vždycky večer na ní koukám, jak spinká v postýlce s plyšáky a říkám si, jestli toho na tu její malou hlavičku není moc. :(

Kubulka teď občas dost prďákuje, většinou je kolika tříměsíční a on má snad ODtříměsíční. :evil: :lol:
Chci se zeptat, holky co máte doma ještě starší dítka, masturbují vaše batolata?? Naše El to už dělá snad od roka :oops: a teď to nějak nabírá grády. :roll: Jak to řešíte??

Eliška dneska odpoledne jela zas k našim, bude tam do pondělí. Tak jsem to přežila, bylo mi líto jí nepustit, tak strááášně se těšila. Ale ta hodina a půl, než dojeli, byla k nepřečkání.
Naštěstí aspoň včera přišla nová autosedačka, takže nemusela jet s tou šílenou provizorní no name, co koupil Filip v Boleslavi Hypernově. Sice je to - 6500, ale na tomhle fakt šetřit nehodlám. :wink:

Kykoušku : tak snad už je ti líp a moc přeju, aby už konečně choroby opustily vaší rodinu, to je hrůza, co musí člověk vydržet. :twisted:

Deimy : tak ti ten Tramal dělal přesně totéž, co popisuje spousta lidí, je to fakt oblbovák. Jsem si myslela, že když to předepisují, že už je nějak „inovovaný“ a ono prd. :evil:
Já jsem se na to poinformovala u kolegyň v práci a zřejmě to, co jsem brala v té porodnici nebyl Tramal, ale derivát té účiné látky, ten samotný lpřípravek se snad jmenuje Tramabene, takže to není totéž.
Jinak příspěvek o rodičovství je teda přesný. :lol: Koukám, že jestli se podaří zadělat na třetí dítko, tak nás čekají pěkné věci. :roll: :wink: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
12.3.09 00:59

valíku: s tou váhou - přibírá sice míň, ale přibírá! Ve vašem případě mi připadá, že mu to jde spíš do délky, tak většinu mléka spotřebuje na růst a na přibírání mu toho už tolik nezbude. Kamarádka, s kterou jsem byla v porodnci na pokoji, je na tom úplně stejně s přibíráním - má holčičku a ta měla v 3 měsících 5 kg a 58 cm, v 4 měsících 5,3 kg a 61 cm. Nikdo nic neřeší, holčička je spokojená a v noci hezky spinká.
A s těma očima - sice bych byla radši, kdyby Monče šedé oči nezůstaly, ale když jo, tak mi to samozřejmě vadit nebude. Já mám zelené, manžel zelenohnědé, Luky tmavě hnědé. Ráda bych modré (ty v rodině moc nemáme), ale to Monča mít asi nebude …

Deniso: nevím, jak chce dr. donutit Anetku, aby jí předvedala otočku :) (moje dr. se na otáčení, jestli to dítě umí, ptá až na 6měsíční prohlídce) Ale napadá mě, vždyť Anetka se vlastně narodila o měsíc dřív, takže jí je jakoby o měsíc míň - to by mohlo jako argument obstát, že to ještě nemusí umět.

broskvičko: to, jestli máte stovkovou vaničku, zjistíte jednoduše, když si ji přeměříte. Koukám, že se Matík v kočárku pěkně předvádí. Asi mu vadí, že nemá výhled :)

Lostritis: u nás byla kolika ve vlnách - u Lukyho i u Monči. Nejdřív byla fest do těch 3-4 měsíců, pak chvíli klid a pak zase :? O té masturbaci jsem přečetla pár diskusí (abych se připravila, co mě čeká) a Luky to nepraktikuje snad vůbec :oops: On je mentálně trochu nevyzrálý, tak na to ještě asi nepřišel, má na práci jiné věci (neustálé zlobení a vymýšlení lumpáren :evil: ). Ale všichni v diskusích tam říkali dětem, že osamotě ve svém pokojíčku může, ale jinak nesmí.
Eliška jela tím Favoritem? Taky bych trnula hrůzou.
K tomu Tramalu - u něj přímo píšou, že je to opiát k tlumení středně silných až silných bolestí. U Tramabene nic o opiátu nepíšou, ale podle mě to je skoro totéž (jen ten Tramabene je i v kapkách, které můžou i děti). Tramabene má v letáku, že je pro osob nad 50 kg (což bych nesplnila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
12.3.09 09:14

Ahojky,
Deimy , taky to chci doktorce říct, že je Anetka nedonošená a že má nárok na měsíční skluz :) Doktorka se asi bojí, že by něco zanedbala. Je fakt, že když nás někam pošle, tak asi odporovat nebudu a budu trošku ráda, když se na ni podívá nějaký odborník a řekne, že je vše OK, protože jinak to ani být nemůže :lol: :wink: O tom rodičovství mě dost pobavilo. Musím si to někde uložit a až třeba budeme mít druhé dítě, tak se k tomu vrátím a porovnám to :lol:
Broskvicko , já to mám s Anetkou trošku jiné. Jelikož jsem dostala ve 14 letech dvě transfuse krve, tak Anetka je podle toho jakoby třetí těhotenství, i když je první. Protilátky i bilirubin má Anetka v pořádku. Právě, že kojím, tak se to zlepšilo. O tom, že bych měla přestat koj, mi nikdo nic neřekl. Ty jatérky se jednou zlepší, třeba až začnu přikrmovat :) . Dívala jsem se na mapu, kde ten Malvík sídlí a mám obavu, že tam netrefím, protože to tam neznám. Ale děkuji za odkaz :)
O tom masturbování jsem nevěděla 8O Kolem roku mám teda něco takového očekávat, jo? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí