Ahoj, nečetla jsem celé co mamka, to názor, takže ať už máte jedno, pět nebo žádné dítě, je to vaše rozhodnutí já si děti neplánovaně pořídila dvě najednou v 21.letech takže nevím, co to je mít jedináčka, ale i tak bych chtěla děti aspoň dvě mám bráchu a v nejtěžších chvílích jsme si zbyli jen my dva Jinak mě poslední dobou vytáčí matky v mém okolí, všechny mají kolem 35.roku první dítě a nic nezvládají, děti uřvané, dají jim cokoliv na hraní, jen aby měli od nich klid a já pak poslouchám, ty se máš, že máš ty děti tak velké ano, je jim už 13 let, ale taky to byli mimina atd. Někdy si říkám, proč si to dítě pořídili(z povinnosti) když teď je obtěžuje péče o něj Holt svatba, první dovolená, první dítě
Ahoj, nečetla jsem celé
co mamka, to názor, takže ať už máte jedno, pět nebo žádné dítě, je to vaše rozhodnutí
já si děti neplánovaně pořídila dvě najednou
v 21.letech
takže nevím, co to je mít jedináčka, ale i tak bych chtěla děti aspoň dvě
mám bráchu a v nejtěžších chvílích jsme si zbyli jen my dva
Jinak mě poslední dobou vytáčí matky v mém okolí, všechny mají kolem 35.roku první dítě a nic nezvládají, děti uřvané, dají jim cokoliv na hraní, jen aby měli od nich klid a já pak poslouchám, ty se máš, že máš ty děti tak velké
ano, je jim už 13 let, ale taky to byli mimina atd.
Někdy si říkám, proč si to dítě pořídili(z povinnosti) když teď je obtěžuje péče o něj
Holt svatba, první dovolená, první dítě