Lituji očkování proti Covidu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
8.11.21 21:58
@FlorenceF Jenkins píše:
Hmm, hele, nezlob se, ale takhle vznikaji hoaxy. "Oni na to prisli, jak-nevim, jaky je mechanismus-nevim, ale jinak je to sichrovka :lol:

Prof. Shoenfeld, Asia syndrom, muzes googlit.
Bylo to v jeho prednasce par let zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
8.11.21 23:23
@bse.pedro píše:
Zajímavé je i toto… Ze stejného webu/soudku… 8)
https://nastub.cz/…Skm4v1iWcDXN

tak jistě to bude zajímavé pro někoho, kdo se zajímá o plejádské lodě.

V tvém pojetí je to ovšem jako obvykle šlápnutí vedle. Videa o plejádských lodí jsou natolik nezajímavá a neškodná, že je lze v klidu shlédnout na youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
8.11.21 23:48
@cartera píše:
tak jistě to bude zajímavé pro někoho, kdo se zajímá o plejádské lodě.V tvém pojetí je to ovšem jako obvykle šlápnutí vedle. Videa o plejádských lodí jsou natolik nezajímavá a neškodná, že je lze v klidu shlédnout na youtube.

To ale není pravý @bse.pedro . V tom příspěvku je víc textu než ikonek a ani se žádná neopakuje. :lol:

• Citovat
  • Upravit
11364
9.11.21 05:44
@catch-22 píše:
To ale není pravý @bse.pedro . V tom příspěvku je víc textu než ikonek a ani se žádná neopakuje. :lol:

Ty jo, že by toho pravýho už vypnuli? :think: To je brzo, ne? Možná nějaký testy, chudák, že vybrali zrovna jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
9.11.21 08:21
@jita22 píše:
Ty jo, že by toho pravýho už vypnuli? :think: To je brzo, ne? Možná nějaký testy, chudák, že vybrali zrovna jeho.

Anebo má očkování i pozitivní vedlejší účinky. :think:

• Citovat
  • Upravit
11364
9.11.21 08:35
@catch-22 píše:
Anebo má očkování i pozitivní vedlejší účinky. :think:

Teda, že se nestydíš, šířit takový dezinformace :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24019
9.11.21 09:56
@catch-22 píše:
To ale není pravý @bse.pedro . V tom příspěvku je víc textu než ikonek a ani se žádná neopakuje. :lol:
@jita22 píše:
Ty jo, že by toho pravýho už vypnuli? :think: To je brzo, ne? Možná nějaký testy, chudák, že vybrali zrovna jeho.

Sebranko… :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :zed: Dělad si prrrdel s cyzýho netesťý… :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert: Hold se ve vel..koséryjový… vír. o.b. j.e sem..tam nějakej va.dn.ej chi. p ne :roll: pov :think: :think: ede… :roll: :nevim: 8) Ale proč zrovn. a j. áá… :? :nevim: :nevim: :nevim: :roll: :nevim: Ale v le.dnu dost 8) anu nov. e.j… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8) Došlo pré k temu vinó vadné elektrónky v podniko Katoda Olomóc… :roll: :roll: :roll: :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
9.11.21 10:03
@bse.pedro píše:
Sebranko… :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :zed: Dělad si prrrdel s cyzýho netesťý… :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert: Hold se ve vel..koséryjový… vír. o.b. j.e sem..tam nějakej va.dn.ej chi. p ne :roll: pov :think: :think: ede… :roll: :nevim: 8) Ale proč zrovn. a j. áá… :? :nevim: :nevim: :nevim: :roll: :nevim: Ale v le.dnu dost 8) anu nov. e.j… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8) Došlo pré k temu vinó vadné elektrónky v podniko Katoda Olomóc… :roll: :roll: :roll: :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8)

Koukám, že účinky očkování už vyvanuly. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24019
9.11.21 10:10
@catch-22 píše:
Koukám, že účinky očkování už vyvanuly. :kytka:
:think: :think: :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8) 8) 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 10:13

Nečetla jsem diskuzi, ale taky lituji že jsem se nechala očkovat. Podlehla jsem tlaku, neočkovala jsem se protože se bojím o své zdraví, jsem mladá a zdravá, ani proto abych chránila okolí, ti co se bojí jsou očkování. Covid jsem měla, nebylo to zlé, protilátek jsem měla i po roce moc. Jsem biolog a něco málo tomu umím porozumět.
Očkovaná jsem protože mě do toho postupně dotlačilo okolí. Jsem naštvaná sama na sebe, protože to nebylo moje svobodné rozhodnutí, moje vlastní vůle. Bylo to jen z tlaku ze všech stran, zaměstnavatel, školka a škola, že když to chytí děti, budeme zase celá rodina v karanténě. Placení testů - ekonomický nátlak.
Prostě mi to celkové vadí, nejsem antiočkovací fašista, ale jsem zastáncem svobodné vůle a chci mít informace, reálné, nikoli zkreslené a taky nechci aby nějaký herec v televizi říkal abych se nechala očkovat.
No nenadělám nic, podlehla jsem a musím se s tím vyrovnat sama, nehroutim se z toho, jen mě to štve. Ale celá ta kampaň je špatně.

• Citovat
  • Upravit
104
9.11.21 18:46
@Anonymní píše:
Nečetla jsem diskuzi, ale taky lituji že jsem se nechala očkovat. Podlehla jsem tlaku, neočkovala jsem se protože se bojím o své zdraví, jsem mladá a zdravá, ani proto abych chránila okolí, ti co se bojí jsou očkování. Covid jsem měla, nebylo to zlé, protilátek jsem měla i po roce moc. Jsem biolog a něco málo tomu umím porozumět.
Očkovaná jsem protože mě do toho postupně dotlačilo okolí. Jsem naštvaná sama na sebe, protože to nebylo moje svobodné rozhodnutí, moje vlastní vůle. Bylo to jen z tlaku ze všech stran, zaměstnavatel, školka a škola, že když to chytí děti, budeme zase celá rodina v karanténě. Placení testů - ekonomický nátlak.
Prostě mi to celkové vadí, nejsem antiočkovací fašista, ale jsem zastáncem svobodné vůle a chci mít informace, reálné, nikoli zkreslené a taky nechci aby nějaký herec v televizi říkal abych se nechala očkovat.
No nenadělám nic, podlehla jsem a musím se s tím vyrovnat sama, nehroutim se z toho, jen mě to štve. Ale celá ta kampaň je špatně.

Jsem na tom uplne stejne. Ockovana v pondeli, musela jsemsi vzit dovolenou, mam horecky, migrenu, je mi proste zle. Predtim dva roky ani ryma.
Necitim se vubec lip, vim, ze jsem se nechala dotlacit take temi duvody co pises. Musim se s tim smirit. Vim, ze na preockovani uz nechci a jestli schvali platnost covid pasu na 180 dni, tak jsem si nepomohla.
A nejsem nijak proti ockovani a kdybych byla starsi sla bych do toho sama od sebe. Za deti budu bojovat co to pujde.
Nejsi v tom sama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.11.21 13:12

Jako skoro se bojím, co všechno vyleze časem napovrch.
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek