Loknul se octa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
31.3.10 23:13

promiň, ale musím se smát :lol: to musel bejt hnus co… u nás už to vypadá dobře, nic se neprojevilo uf…

Jura007 píše:
No tak JAR jsem si kdysi jako kluk taky spletl s jablečným sirupem - byly ve stejném jednorázovém obalu s tím odstřihávacím zobáčkem, jestli si někdo pamatujete… Tak jsem si dělal sirupovou vodu a divil jsem se, proč ten sirup tak strašně pění… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.4.10 08:14
Lesina píše:
Jura007 píše:
No tak JAR jsem si kdysi jako kluk taky spletl s jablečným sirupem - byly ve stejném jednorázovém obalu s tím odstřihávacím zobáčkem, jestli si někdo pamatujete… Tak jsem si dělal sirupovou vodu a divil jsem se, proč ten sirup tak strašně pění… :lol:
pamatujůůůůů!

Taky se hlásím do klubu pamětníků!!
A taky jsem nechtě ochutnala. myslela sjem, že to bude můj konec - sklenička byla otočená dnem vzhůru na dřezu, na kterém byl vylitý JAR. Já jsem si do skleničky nalila vodu a ten kraj celý ulepený od JARU jsem strčila do pusy. BLéééééééééééé!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
4.5.10 13:24

Ahoj.
Můžu taky něco přidat pro pobavení?
Stalo se to, když jsem chodila do školky. Mohlo mi být tak 5, už si přesně nepamatuju. V noci mě vzbudilo čůrání. Na wc se u nás chodilo z ložnice přes obývák, kde jsme si u dveří nechávali bačkory. A já je v tý tmě nemohla najít, nenapadlo mě vůbec abych se na ně teda vyprdla, ale hledala jsem a hledala. Už jsem to čůrání nemohla vydržet, ale našla jsem je, no a samozřejmě v tom spěchu jsem je obula jenom na půl. Letěla jsem na ten záchod přes obývák, přes chodbu… A jasně že doběhla.
Záchod jsme tenkrát měli na takovým stupínku nebo schůdku, něco takovýho. Já už už jsem chtěla dosednout a jak jsem couvala a chtěla si na ten stupínek stoupnout, tak mi v těch blbě obutých bačkorách uklouzla noha a já spadla na prdel vedle mísy, udělala k tomu jakože kotoul vzad a co myslíte, že jsem tenkrát poprvé ochutnala? Svěrač povolil a jak jsem udělala ten kotoul vzad, TAK JSEM SI NAČŮRALA DO PUSY!!!!!
To byl nářez, do rána jsem jenom :poblion: .
Ani do školky jsem tenkrát nešla. Do dneška to mám živě v paměti. :lol:
No a přidám ještě malou příhodu se synem. Jsou mu 2 roky a měsíc. Stalo se to asi před měsícem. Kubíček mi za zády pronesl aviváž a mužskej ho našel v obýváku na gauči, jak ochutnává a u toho si pomlaskává a říká mňam mňam. Nic se nestalo, jen si loknul. Dala jsem mu hned pořádně pít, ale stejně jsme ještě nějakou dobu cítili, jak krásně mu voní dech… :-D
Zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.5.12 21:55

Napil se octu

ahoj právě se nám stalo to samé 18 měs syn si obrátil flašku s octem do ust hned začal brečet a kroutit se pak pár minut na to se pozvracel pak se uklidnil -zkoušela jsem mu dát napít vody ale nechtěl dožadoval se mléka (kojím) tak chvilku pil a jelikož už je doba spaní a byl unavený usnul ted jsem ho uložila a převrátila na bok kdyby náhodou zvracel zas .volala jsem okamžitě na 155 abych se poradila a tam mě okamžitě posílala do nemocnice -příteli se to nezdálo prý kdyby ho ten ocet leptal tak kluk brečí a né klidně spí.tak jsem ještě volala přímo do nemocnice na pohotovost a mluvila s doktorkou řekla že by se nemělo nic dít a hlavně když to vyzvracel že by to mělo být v pořádku.kdyby prý nějaká změna máme jít zítra za obvodackou . bože jsem tak pitomá vůbec by se k těmhle věcem neměl dostat a já ten ocet měla ve skříňce kam dosáhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.14 20:03

Synek taky právě obrátil ale prázdnou lahev letěla jsem k němu, očička měl rudý a jen „ňam ňam ňam“… takže snad v pohodě?? Kdyby zrvracel nebo plakal tak raději jet asi že? :roll: :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
31.1.14 20:04
@Anonymní píše:
Synek taky právě obrátil ale prázdnou lahev letěla jsem k němu, očička měl rudý a jen „ňam ňam ňam“… takže snad v pohodě?? Kdyby zrvracel nebo plakal tak raději jet asi že? :roll: :think:

pokud toho nevypil celou láhev, bude v pohodě. Kdyžtak vygoogli toxikologickou linku - je tam tč, zavolej na něj, poradí Ti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
31.1.14 20:15

:hug: :hug: pár kapek, to bude dobrý, max. si :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 20:22
@Anonymní píše:
Synek taky právě obrátil ale prázdnou lahev letěla jsem k němu, očička měl rudý a jen „ňam ňam ňam“… takže snad v pohodě?? Kdyby zrvracel nebo plakal tak raději jet asi že? :roll: :think:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Neboj, toxické to není, je to, tuším 3% kyselina tvořená netoxickými látkami (narozdíl třeba od čistících přípravků), takže mu to opravdu nic neudělá, v žaludku má silnější kyseliny :hug:
V nejhorším se :poblion:
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
31.1.14 20:22

Je to přírodní koncentrát, buď to tělo vstřebá, nebo vyloučí. Na pohotovost bych nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
31.1.14 20:28

Taky myslím, že po loku octa se nic nestane. Můj bratránek cca ve 2 letech vypil panáka slivovice. Byl zvyklí, že má teta na okně sklenku se sifónem, ale tenkrát něco slavili. No, prej řval jak tur, za chvilku bylo vidět, že se začíná motat, ale nic z toho nebylo. Na radu doktora dali pořádně napít a on se z toho vyspal. Následky taky žádné, dnes je dospělý a za něj úspěšný ortoped :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.1.14 21:24

Jeje, ocet je 6-8 % kyselina octová (podle původu, kvasný lihový 8 %, kvasný vinný 6%), je to neškodné, co myslíte, že máme v žaludku? nikam bych nejezdila, pokud by zrovna nevyžahlo dítě celou lahev na ex.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák