Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@michaela1808 píše:
Ahojky, v Biomarketu u zeleného stromuve Zlíně na Prioru. stál 59Kč a řekne mi kurňa tady někdo jak ho upravit?! paní, co mi ho prodala moc nevěděla a než propátrám net, chtěla jsem zkusit zde nějaký osvědčený zdroj
Tady na té stránce si můžeš o lotosu přečíst více a hlavně je tam napsáno, jak udělat čaj. Já jsem ho nesladila a aby dětem víc chutnal, přidala jsem trochu štávy nebo čaje. Já jsem sušenej vyvářela třeba i třikrát. Vždycky o 5min. déle. Tady je stránka http://www.ireceptar.cz/…aj-i-chipsy/
Jo a píšu ti tuto stránku, protože jsem nevěděla přesný poměr vody a koleček lotosu. ![]()
Já ho taky zkouším prvně. zatím mi dobře pomáhá sléz a yzop se šípkem a diviznou, popř. podbělem. ale tak proč nezkusit i dryák z Číny, že?! ![]()
No asi to taky vyzkouším, právě bojujeme celou zimu že malá furt tak průběžně je zahleněná a kašle…
ne a ne se toho zbavit
@berca1 píše:
Tady na té stránce si můžeš o lotosu přečíst více a hlavně je tam napsáno, jak udělat čaj. Já jsem ho nesladila a aby dětem víc chutnal, přidala jsem trochu štávy nebo čaje. Já jsem sušenej vyvářela třeba i třikrát. Vždycky o 5min. déle. Tady je stránka http://www.ireceptar.cz/…aj-i-chipsy/Jo a píšu ti tuto stránku, protože jsem nevěděla přesný poměr vody a koleček lotosu.
díííky!!! už ho vařím, škoda, že nemám čerstvý…
@michaela1808 píše:
díííky!!! už ho vařím, škoda, že nemám čerstvý…
Tak snad pomůže. Nám celkem pomáhá. Já měla hnisavou rýmu cca 3týdny než jsem sehnala lotos a pak jsem to pár dní pila a úplně jsem cítila, jak se rýma spouští a mizí. Čerstvej lotos se dá objednat i přes net, tak uvidíš, když vám bude pomáhat, tak si můžeš objednat.Ale sušenej máš zase na delší dobu. A prosím tě, ty se zajímáš trochu o české bylinky? Já jsem začala tím, že jsem si pořídila knížku, ale třeba vůbec nevím, kdy se jaká bylina sbírá
![]()
Ahoj, tak jsem se tu dozvěděla co a jak z předchozích příspěvků, akorát nevím jak často se takovyhle ňamky užívají? Je to pro 4letou chrchlandu. Poraďte prosím.
@kacacihla píše:
Ahoj, tak jsem se tu dozvěděla co a jak z předchozích příspěvků, akorát nevím jak často se takovyhle ňamky užívají? Je to pro 4letou chrchlandu. Poraďte prosím.
Přesně nevím, ale já jsem ho dávala holkám dvakrát denně do hrníčku nebo lahvičky, dělala jsem to se šťávou aby to vypily a nebyl problém. Zkus mrknou ještě po netu, určitě jsem to někdy někde viděla, ale teď nevím přesně kde. ![]()
Je to jednoduchy: staci tak 3 - 4 kolecka na hrnek, na hodinu namocit a pak varit asi ctvrt hodiny. makrobiotici sladej rejzovym sladem, ja tu potrebu nemam, me caj chutna i neslazenej.
@michaela1808 píše:
Ahojky, v Biomarketu u zeleného stromuve Zlíně na Prioru. stál 59Kč a řekne mi kurňa tady někdo jak ho upravit?! paní, co mi ho prodala moc nevěděla a než propátrám net, chtěla jsem zkusit zde nějaký osvědčený zdroj
Ja kupuji suseny (platky) v CoutryLife. Je uzasny a delam z neho vyvar (cca 10 min. varit), ktery vypijeme a jeste samotny vyvareny koren snime. Vyvar se z neho da udelat i nekolikrat. Davala jsem ho tyden dceri, ktera mela od narozeni do 14-ti mesicu hodne mirny kaslik a nemohla se ho zbavit. Pila jsem ho i ja, takze si sama mlaskla a jeste ho mela z kojeni. Opravdu uzasna vec a bez chemie. Doporucuji
Ahoj holky, prosím vás, kde bych ten Lotus mohla sehnat? Ptala jsem se u nás ve zdravé výživě a nemají ho. Dá se sehnat třeba v lékárně? ![]()
Díky ![]()
Ahoj holky,
právě dělám vývar a budu podávat dcerce, neustále je zahleněná. Jak dlouho asi a kolikrát denně podávat? Můžu jí to dát do školky místo obyč čaje na celodenní pití?
Díky.
@1Luca píše:
Ahoj holky,
právě dělám vývar a budu podávat dcerce, neustále je zahleněná. Jak dlouho asi a kolikrát denně podávat? Můžu jí to dát do školky místo obyč čaje na celodenní pití?
Díky.
A kde jsi ho sehnala, prosím?