Louis Vuitton Pařížská Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13114
12.11.12 21:47
@Taminka píše:
toz teda celkem divny kurz :think: ve Vidni stala o cca 4tacky mene nez v Praze. [/citac
@Taminka píše:
toz teda celkem divny kurz :think: ve Vidni stala o cca 4tacky mene nez v Praze.

Já si tašky kupuju převážně v zahraničí, ale jednou jsem schválně porovnávala cenu jedné kabelky a rozdíl vycházel na pár stovek. 4tácy mi přijde teda hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
12.11.12 21:48

Zalezi na kurzu. Ceny sedi dle webu. Ale oni prodavaji za kurz, ktery si zrovna interne vyhlasi. Takze se stane ze cely svet zdrazi a Praha jeste vesele jede dal v lepsich cenach. Byva to i naopak. Jsem si kupovala Almu o 4 tis. levneji nez bych si ji koupila v zahranici. 2 dny na to tam byla znama a uz byla cena i v Parizske vyssi. Nejlepsi je zavolat si tam. Ochotne reknou ceny i zda tu tasku maji. Pripadne objednaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.11.12 19:07

Tak mi manžel dnes přivezl z pařížské tu kabelku a vychází stejně jako na jejich internetových stránkách.. Příště zkusím tu Vídeň, ať můžu porovnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.14 21:22

Jednou jsem si v Praze koupila LV keepall 55 a stal 22tis. a v Německu jsem jí viděla a koupila za 15tis. jezdím do Frankfurtu, Kolina(něm.) nebo Vídne:) :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.7.16 13:38

Holky nevite jaky je ted kurz ve Vidni v LV??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák