Low carb a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.6.19 10:49
@kazetkakiki píše:
Jasný, já tomu moc nerozumím právě a proto se vás tady ptám. Spíš mě dneska nastval manžel, že vypadám jak Venuše…asi mě jen zlobil, ale jsem 7 týdnů od porodu, měřím 171 cm a teď vážím 63kg. Už jsem měla i 61,5 a zase jsem nabrala. Jim hodně pečivo a já ho dřív nejedla skoro vůbec, ale teď s miminkem jsem ráda, že si namazu chleba s máslem, šunkou a zeleninu k tomu. Před těhotenstvím jsem vážila 56kg, ale nechci právě blbout a hubnout rychle kvůli tomu kojení. Jsem si toho vědoma. Máte nějaký tipy, jak se pomalu a rozumně vracet k původní postavě a cejtit se fit? Nějaký cvičení…:)

Ježiši, to je blbec… :roll: promiň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
13.6.19 11:04

@Paní Harringtonová v pohodě :lol:. Jsem nečekala, že ho za to bude někdo chválit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26581
13.6.19 11:30

Jela jsem LC striktne i pri kojeni i pri tehotenstvi. Byt tebou, tak se do toho pustim jedine v mirne forme. Zkus treba vynechat rychle cukry, bilou mouku. Ja pri kojeni hodne dbala na dostatek proteinu, vic nez jindy.
@unuděná na LC se nesmi fyzicka aktivita? :mrgreen: A to jsi prosim te, vzala kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.6.19 11:34

@Lenka_Hal Možná jsem si to spletla s ketodietou, přiznávám :mrgreen: :oops: Ale tak stejně, hlava mi radí nedoporučovat ženský s malinkým kojencem začínat bez sacharidovou dietu, pokud na to není zvyklá. Já to udělat při kojení, tak se mnou regulérně švihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26581
13.6.19 11:39
@unuděná píše:
@Lenka_Hal Možná jsem si to spletla s ketodietou, přiznávám :mrgreen: :oops: Ale tak stejně, hlava mi radí nedoporučovat ženský s malinkým kojencem začínat bez sacharidovou dietu, pokud na to není zvyklá. Já to udělat při kojení, tak se mnou regulérně švihne.

Taky bych nedelala zadne radikalni kroky, ciste proto, ze by o mleko mohla prijit, protoze par dnu, nez si telo „prehodi“ mechanismy na cem jede (cukr x tuk) je na suchu. No keto dieta je velmi striktni LC, cili to, co jim ja. Anebo jestli myslis ty komercni ketopytlicky, tak to jo, to je bez sacharidu, ale i bez kalorii, v podstate hladovka. To bych asi taky dosportovala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová