Loyal Brokers Guard - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Děkuji moc za povzbuzení
Akorát je škoda, že to v člověku přesto hlodá. V dnešní době je totiž možné úplně všechno a spravedlnost je slepá.
Ale i tak moc děkuji a přeji nám všem, aby to dobře dopdlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Telis píše:
Děkuji moc za povzbuzeníAkorát je škoda, že to v člověku přesto hlodá. V dnešní době je totiž možné úplně všechno a spravedlnost je slepá.
Ale i tak moc děkuji a přeji nám všem, aby to dobře dopdlo.
Nebojte, fakt je nadějě. A mě dnes ze srdce spadl obrovský šutr ze srdce!!!! Po tom co mi přišel mail od paní advokátky a ´přečetla si ty super zprávy!!!!
Já se bála celý týden, i když mě v pondělí paní advokátka ujišťovala, že nejsou v právu a nemám jim nic platit. Máme termín do 5.2. buď zaplatit nebo požádat o slaátky, ale smůůůůla…nic nedostanou!!!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zlomená píše:
Všem kdo naletěl podvodníkům z LB GUARD vzkazuji - podejte na ně trestní oznámení!!! To, už je vedeno Policí Brno!!!!
V pondělí jdu za paní advokátkou a ta mi to trestní oznámení napíše - musí to být podáno písemně!!!!
Když jsem byla toto pondělí u paní advokáty a vzala jí všechny písemnosti co mám, včetně smlouvy bylo mi řečeno, že smlouva s těmi podvodníky byla na dobu jednoho roku, což dávno padlo a navíc JÁ nikomu nic nedlužím a je to jasný podvod ze strany LB GUARD!!!!!!Takže se nikdo nebojte a podejte na ně trestní oznámení!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Prosím Vás, můžete mi říct, jaká je skutková podstata toho trestního činu, nebo jinými slovy: podle kterého paragrafu se cituje daný trestný čin?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mikrasoft.cz píše:
S touto společností již několik měsíců spolupracujeme a jejich aktivity pokládáme za velmi seriózní. Navíc, nedávno jsme společnosti LBG udělili pochvalu „za vzornou platební morálku“. Osobně s touto společností velmi rád spolupracuji.Mikrasoft.cz
Milan Kratochvíl ředitel firmy
SOLIDNÍ FIRMA?????? TO MYSLÍTE VÁŽNĚ?????
To opravdu musí být, když je na ni vedeno trestní řízení v řádu desítek milionů korun!!!!!
Tak není nad to být spokojení!!!!! S touto firmou Vám to opravdu po našich zkušenostech přeji!!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Telis píše:zlomená píše:Prosím Vás, můžete mi říct, jaká je skutková podstata toho trestního činu, nebo jinými slovy: podle kterého paragrafu se cituje daný trestný čin?
Všem kdo naletěl podvodníkům z LB GUARD vzkazuji - podejte na ně trestní oznámení!!! To, už je vedeno Policí Brno!!!!
V pondělí jdu za paní advokátkou a ta mi to trestní oznámení napíše - musí to být podáno písemně!!!!
Když jsem byla toto pondělí u paní advokáty a vzala jí všechny písemnosti co mám, včetně smlouvy bylo mi řečeno, že smlouva s těmi podvodníky byla na dobu jednoho roku, což dávno padlo a navíc JÁ nikomu nic nedlužím a je to jasný podvod ze strany LB GUARD!!!!!!Takže se nikdo nebojte a podejte na ně trestní oznámení!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Tohle došlo z Policie:
Dobrý den,
na základě dnešního telefonického rozhodvoru Vám posílám potřebné informace k probíhajícímu trestnímu řízení v souvislosti se spol. Loyal Broker´s Guard.
Trestní řízení vede 2. oddělení hospodářské kriminality Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje v Brně pod čj: KRPB-6564/TČ-2011-060082. Zpracovatel uvedeného čj je kpt. Víšek, tel. 974 622916.
S pozdravem
npor. Bc. Tomáš Bárta
zástupce vedoucího oddělení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji mnohokrát za Vaši ochotu a snahu. Tyto informace jsou pro mě k nezaplacení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní Marie Jurásková
Dobrý den, taktéž sháníme s několika dalšími lidmi další, kteří by se spojili a podali buďto žalobu nebo trestní oznámení na paní Marii Juráskovou. Telefony nebere, neodpovídá a NAVÍC JI KE VŠEMU ZAMĚSTNALI V AXE!Chtělo by to jí řádně zatopit…
- Citovat
- Upravit
Dobrý den všem podvedeným společností LBG. Před chvílí jsem ukončil telefonát s kapitánem Víškem a sdělil mi, že všichni, kteří podepsali smlouvu o spolupráci budou obesláni, aby se dostavili k výpovědi na jednotlivých okrscích Policie ČR. Chtěl bych tímto uklidnit všechny, kterých se to týká, protože k výslechu by se mělo dostavit cca 2500 lidí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sme na tom stejně, P. Jurásková na nás taky ušila boudu, nyni nezvedá tel. nebo odepíše s textem ozvu se jak bude čas. Máme s tchýní a manželkou platit něco přes 40.000,–
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, ale pojištění ČPP se musí uhradit-dnes jsem byla na pobočce a když jsem se ptala na paní Juráskovú tak mlžili a nechtěli nic konkrétního říct. Jaké s tím máte zkušenosti vy? Děkuju za odpověď
- Citovat
- Upravit
podvod
dobry vecer,6.2 mi přišel dopis od ČPP se složenkou na 14 tisíc,včera jsem byla na pobočce ČPP,kde mě paní řekla,že je nejrozumnější částku zaplatit,nebo to může převzít i exekuce,takže sem si musela jít vyřídit půjčku kvůli nějaké-nechci uvádět ty tvrdé slova které mám na jazyku je to podvonice,byla bych ráda kdyby ta p.JUrásková za to pěkně zaplatila!!!!!,chtěla bych podat trestní oznámení:kdo se přidá????
- Citovat
- Upravit
Marie Jurásková
Dobrý den,myslím,že můžete být klidní..Myslím že spravedlnosti se učiní za dost..Na každou svini se vaří voda..Taktéž jsem naletěla..ale podle informací které jsem obdržela je vše na dobré cestě..Dáváme dohromady seznam na hromadnou žalobu na paní Juráskovou..Paní Jurásková je zkutečně velká potvora a stále dělá že se nic neděje..Jelikož to kní nemám daleko tak jsem se na tu hrůzu jela podívat z očí do očí…Pokud si myslíte že je za vodou tak to ani omylem..nedávno tam řádil exekutor… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ráda se přidám
Podvedeni píše:
Dobrý den, taktéž sháníme s několika dalšími lidmi další, kteří by se spojili a podali buďto žalobu nebo trestní oznámení na paní Marii Juráskovou. Telefony nebere, neodpovídá a NAVÍC JI KE VŠEMU ZAMĚSTNALI V AXE!Chtělo by to jí řádně zatopit…
- Citovat
- Upravit
Kdo se přidá k žalobě na Juráskovou????
Kdo se chcete přidat k podání žaloby na tu podvodnici Juráskovou - pište: podvodniceJuraskova@seznam.cz
Podvedla nás, tak musí dostat trest!!!!!
- Citovat
- Upravit