Loyal Brokers Guard - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
25.5.12 14:28

Zajit na pobočku, oni budou urco vedet, a kdyz si budete postavat penize tak radeji 24tisic, a pak to doplatit na čpp tech 4tisice, a domluvit se ozruseni smluvy, a mozná jestli se tane zazrak tak mozná nejakou castku vratí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efffffa
26.5.12 12:06

pro Sjussi

Za výpověď jsem jsem zatím nic neplatila, ale ta trvá další dva měsíce, takže pro mne je to dalších 2×3.000,– :( Bohužel vyhodím oknem přes 50.000 Kč :zed:

• Citovat
  • Upravit
Efffffa
26.5.12 12:16

Určitě dejte vědět, jestli někam pokročíte a svitne nějaká naděje, jak vymáhat peníze zpět, nebo pokud máte možnost s tím jít do televize, ta takové případy posune aspoň dál a zeptá se právníků a někdy to zkončí i happiendem : ) Musíme se snažit!!! Já teď také sháním svoji smlouvu, protože mi ji Jurásková nedala. Pak to proberu s právníkem a uvidím, co dál :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1142
26.5.12 13:00
@Efffffa píše:
Určitě dejte vědět, jestli někam pokročíte a svitne nějaká naděje, jak vymáhat peníze zpět, nebo pokud máte možnost s tím jít do televize, ta takové případy posune aspoň dál a zeptá se právníků a někdy to zkončí i happiendem : ) Musíme se snažit!!! Já teď také sháním svoji smlouvu, protože mi ji Jurásková nedala. Pak to proberu s právníkem a uvidím, co dál :nevim:

az ji z ni vytahnete tak dejte vedet jak at ji z ni dostanu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.5.12 15:08

Ahojte , jásně dam vědeět jak to dopadne a dejte i vy jak to u vas dopadne s právníkem,…, já ted to budu rušit za par mesícu s čpp, tak jsem zvedava,......nejraději bych je zastřelila, ale co už,…chybama se člověk učí, musím chodit o víkendech do prace aby vubec mela nejakou korunu, jinak se neda vydělat peníze, jen tak jak oni to říkali,.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.5.12 15:10

ale na te smlouvě čpp je číslo smlouvy, ale já si myslím, že to nevadí, staci jim říc číslo op a rodne číslo a urcite vam to tam nnajdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
26.5.12 17:41

jj u nich to neni problem,akorat bych ji radsi mela u sebe kdyby naaahodou neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.5.12 17:45

samozdřejmě, je to doklad, a nechapu na co to vubec tu smlovu má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
26.5.12 18:05

brala si ji ode mne ze prej ji poveze na kriminalku,nakonec sem zjistila ze to vezla kolegovy,ktery to oskenoval a poslal emailem.Takze ji asi ma doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.6.12 19:32

Tak mě napadá, co kdybychom to předali české obchodní inspekci. Ta v minulých dnech dala pokutu 5.000 000,– Kč jedné firmě, která prodávala nemovitosti, pro klamání klientů a nesrovnalosti ve smlouvách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.6.12 07:02

no, nebylo by to špatné,.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poradce_L
8.6.12 09:45

Falšovaná smlouva

Dobrý den,

pomáhám klientovi se stejným případem, kdy mu byla uzavřena za klamavých podmínek smlouva. Nicméně stala se mu ještě jedna pikantnost a to že LBG mu uzavřela sama další smlouvu o měsíc později, kde zfalšovala jeho podpis, smlouvu nastavila dokonce na 2000/m a jako korespondenční adresu nastavila sídlo své firmy (figurovala tam určitá firma AMD, nemůžu si teď vzpoměnout na tu zkratku). Takže klient o té smlouvě nevěděl a nechodila mu žádná korespondence, až nedávno mu došlo od pana Bendy vyjádření, že pokud nezaplatí 38.000,–, tak začne vymáhaví řízení.

Tohle beru jako neskutečnou drzost a aktuálně to řeším s ČPP, nicméně zajímalo by mě, jestli se někomu stalo něco podobného, že by LBG založila smlouvu bez jeho vědomí?

• Citovat
  • Upravit
1142
8.6.12 10:50

dobry den tak ted ste mne pekne vystrasil ale snad mi nic nezalozili,aspon o tom prozatim nic nevim.A doslo mi platit ,,jen,, 20 000 a smlouvu mi rusi od 1.8.2012 tak asi nastesti nic za mne nezfalsovaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie a Anna
10.6.12 11:23

Nějaké divné

Pokud se jedná o paní J… tak smlouvu s AMB, upozoňuji jíná společnost jak LBG, za ní podepsala její matka Anna / příjmení neuvádím/ společně s podvodnou paní z Vnorov. Takže jsme opět u chamtivosti Juáskové a jí podobných lidí. Takhle podvedla přes min 120 lidem. Paní J… nezbývá nic jiného, než na svou matku, která podpis zfalšovala, podat trestní oznámení…

• Citovat
  • Upravit
Poradce_L
10.6.12 12:00

A jakou roli hraje přesně společnost AMB v celém případě? Předpokládám, že jde o firmu napojenou na LBG?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat