Loyal Brokers Guard - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Musíme sehnat co nejvíc lidí, aby nás bylo co nejvíc.. Možná že by se to chtělo i sejít třeba někde na neutrálním místě a začít řešit co s ní uděláme, ale chtělo by to co njedříve… Už nechci, aby si jen tak užívala, chci aby zažila to co my!!! Tak kdo se přidá??
- Citovat
- Upravit
Škoda, že se nemohu připojit k žalobě na paní Juráskovou, protože mě podvedla jiná osoba. Každopádně nic platit nebudu, protože jsem od LGB nedostal ani korunu, tak nevidím důvod proč bych měl něco platit. Navíc mi společnost LGB podvodem zrušila pojistnou smlouvu, takže tím spíš se nezaleknu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zná někdo paní Zdenku Černou? Ta totiž také podváděla při uzavírání smluv…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to neznám. Znam jenom Glace a Juraskovou. Ted jsem došla od čpp jsem nastvaná jako čert, kvuli dvom vse se bude muset zaplatit, a nechapu kdo nám tam daval ty penize a pritom jsem žadneho človeka nenasla a nedostala jsem zadne provize,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavluše0 píše:
to neznám. Znam jenom Glace a Juraskovou. Ted jsem došla od čpp jsem nastvaná jako čert, kvuli dvom vse se bude muset zaplatit, a nechapu kdo nám tam daval ty penize a pritom jsem žadneho človeka nenasla a nedostala jsem zadne provize,…
Vámi sjednané lhůtní pojistné platila první 2 měsíce společnost Loyal Broker´s Guard, aby to skutečně vypadalo, že nám pojistné hradí. Skutečnost ale byla taková, že se jednalo o provizi, kterou jsme dostali za uzavření smlouvy. Byl to tah, jak nám zavřít hubu, protože do 2 měsíců od uzavření pojistné smlouvy jsme ji všichni mohli ze zákona bez problému zrušit. Protože upomínky začaly chodit až po těch 2 měsících, bylo už pozdě případně něco rušit jen tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě se ráda přidám k žalobě. Stačí to jen nějak vymyslet! Dejte dále vědět, jak se to vyvíjí. Já jsem zaplatila, co po mě ČPP chtěla a vypověděla jsem smlouvy. Smířila jsem se s tím, že ty peníze jsou vyhozené oknem a už je neuvidím, ale jediná malá možnost je, vymáhat je hromadně od Juráskové´!!!!
![]()
- Citovat
- Upravit
Paní Zdenka Černá působila na Kroměřížsku a stejně, jako paní Jurásková, podvedla spoustu lidí. Pokud ji někdo znáte, napište na tento blog.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi prave dosla od pravnika Bendy dopis at uhradim 20100 jinak to pujde k soudu a k exekuci a vysplha se to jeste vic a to musim do 5 dni.Volala sem na CPP samozrejme to pry musim uhradit.Posledni nadeje je kpt. Visek z policie v Brne.Snazim se mu dovolat a zjistit co a jak jinak se zitra pujdu domluvit na pobocku na splatkovy kalendar.Jinak to nevidim. ![]()
@Efffffa píše:
Samozřejmě se ráda přidám k žalobě. Stačí to jen nějak vymyslet! Dejte dále vědět, jak se to vyvíjí. Já jsem zaplatila, co po mě ČPP chtěla a vypověděla jsem smlouvy. Smířila jsem se s tím, že ty peníze jsou vyhozené oknem a už je neuvidím, ale jediná malá možnost je, vymáhat je hromadně od Juráskové´!!!!![]()
![]()
A za vypoved smlouvy ste jeste neco platila??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haanaa2 píše:
Musíme sehnat co nejvíc lidí, aby nás bylo co nejvíc.. Možná že by se to chtělo i sejít třeba někde na neutrálním místě a začít řešit co s ní uděláme, ale chtělo by to co njedříve… Už nechci, aby si jen tak užívala, chci aby zažila to co my!!! Tak kdo se přidá??
souhlasim s tim nekde se sejit,sice nemam moc casu,musim to zaplatit do 5 dnu jinak mam na krku exekuci ale rada bych aby na to doplatilo LB Guard.Ja mam bohuzel napsanou jako zprostredkovatele tchyni,tak podam zalobu jen na LBG.Ale na schuzce byli Glac a Juraskova a protoze sem tam byla s tchyni tak mne zrovna napsali na ni aby mela provizi.Zajimave ze ji to zrusili pro neplaceni davno sami a zplatila jen 300 a ja to zrusene nemam a to sem nikoho nesehnala,neplatila a zalozene to mam ve stejny den jako ona.Nejhorsi na tom je ze Juraskova si ode mne vzala smlouvu s tim ze ji da na kriminalku a ted ji nahanim aby mi ji vratila a ona porad vecer dojdu,v pondeli a zitra a porad se vymlouva.Takze ja ani tu smlouvu nemam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidičky, taky jsem to musela zaplatit, 24tiíc,a pak se se ta smlouva zruší,… A když jse mse snazila domluvit z Juraskovou tak vubec neodpovida na esemsky, jenom ze se ozve a ze má schuzku a nemá čas, proste ta jeji basnicka,.....taky by dala na ne trestne oznamení,…protom nam tvrdila jurasková, že kdyz do dvou mesícu nikoho nenajdeme tak seto automaticky zrusi,…proste vyhozene penize, za to by mela super dovolenu,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavluše0 myslím ze s Juraskovou se nema cenu nejak snazit domluvit.Taky uz nevim co a jak
asi fakt nezbyde nez to zaplatit a jit dal.Jeste sem premyslela ze by sme to mohli dat do televize(cerne ovce apod.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do televize to není špatnej napad, ale aby tam nebyla vidět
Juraskove tp je uúlne jedno, dela v AXe a na byvale klienty sere,......hlavne ze me tvrdila že pro nas dela hodne,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit