Loyal Brokers Guard - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mundy
6.2.13 14:12

Děkuji za návod, řekla bych někam strčit, ale je to tvrdý papír.
Pokud budete mít nějaké informace o tomto „chuligánovi“ napište.

• Citovat
  • Upravit
Mundy
10.2.13 08:49

Takže se mně to asi nevyplatilo, že jsem na Bendu nadávala. Druhý den dostal vnuk od soudu v Hododníně „Příkaz k zaplaceni“. A já to můžu čekat každým dnem.
Pane Staněk, můžete mně zase poradit jak má vypadat odvolání do Brna?
Možná jsem odvážná a chci moc, ale nedovvedete si představit jak povzbudivý byl
Váš vzor k soudu v Hododníně.
Předpokládám, že jste asi z jihomoravského kraje, takže až se toto všechno skončí, tak to pořádně zapijem!!!

• Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
12.2.13 17:57

Mundy,odvolání do brna

Dobrý den.
Jeto úplně stejné jako do Hodonína. Musíte napsat odpor k rozhodnutí a adresovat ho soudu který rozhodnutí vydal. Tedy asi Okresní soud Hodonín. Oni jsou povini odpor přijmout a preposlat vyšší instanci, což je v tomto případě Krajský soud Brno. Možná to bude jen Městský soud Brno. Tím lépe pro vás, jelikož se dále můžete odvolat ke KS Brno. Po té Olomouc, pak Praha a pak zase Brno. Navíc je tu ještě ombucman a také Pražský hrad v čele s panem Zemanem. To je ale už extrém. Já vím, není to lehké. Supi jsou hodně hladový a stále drzejší. I po mě jde armáda nenažranců. Někteří oprávněně, jiní asi jen tak z nudy. Mám človíčka co mě dluží 2miliony korun/soudně podloženo/ a světe div se, nikdo s tím nic nedělá. Ani soudní exekutoři a to je napováženou. Aspoň mám v ruce papír že jsem na tom „finančně“ dobře, leč prozatím nemohu na SVÉ peníze dosáhnout. Mám zájem a chci platit oprávněným. Jenže penízky jsou někde jinde. Musím ale přeci dbát zákonů této skurvené republiky a nemohu si pro své penízky dojít jen tak a vzít si je. Na to tu máme policii, soudy a ty kurvy exekutory. No a tito všichni dělají velké h… Už jsem se z toho bordelu poblil a né že je mě na zvracení. Snad příjde den a všechny je pomlátíme klackama a nahážeme do Vltavy v pytlech z Karlova mostu :potlesk: :cert: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Makina 78
13.2.13 20:20

to není možné

Tak si představte, dnes mi volal M. Benda bylo to ve 13:42h. nevzala jsem mu to(jeho číslo mám uložené tak vím, že to byl on)a v zápětí mi došla sms, že mám kontaktovat jeho advokátní kancelář: AK Michal Benda, tel. 738413185 nebo napsat email na: info@ak-benda.cz Nevím, poraďte mi, mám se mu ozvat nebo ne. Já mám na něj takový vztek, a na ČPP, že se mi s nimi vůbec nechce mluvit. A když už, tak jim tam řeknu, že jsem podala nejen trestní oznámení na toto všechno, ale už i odvolání až do Brna k soudu. Já mám strach-o sebe a děti, protože nevím co je to za advokáta, atd.,ale pořád si říkám, že nevím proč bych jim měla platit takové částky co furt po mě chcou.Ne půjdu dál a odvolávat se budu co to jen půjde. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
15.2.13 13:54

Makyna reakce na Bendu

Dobrý den. Určitě se mu ozvěte přes email. Tak vám napíše svůj požadavek budete mít v ruce nějaký doklad o tom co vlastně chce, jak to má podložené soudně a naopak vaše maličkost se ho může takto zeptat z jaké pozice tak jedná a co ho ze zákona včetně vypsaných paragrafů opravňuje k jednání za zády hospodářské kriminálky.
Určitě se odvolávejte do aleluja a pevně si stujte za tím jak to bylo a veškerou vinnu házejte na ten zasranej LBG. Tam se stala chyba ale to moc dobře víte. Ať se soudy starají o vyjádření původce. On totiž už neexistuje a vše stojí na mrtvém bodu. To by se museli lumpové z ČPP přiznat, že si založili sami podvodnou buňku pod názvem LBG a vytáhli z nic netušících lidí neskutečné prachy. Dál to nemá cenu rozebírat. Je to věc vyšetřování policie a Benda je jen kolečko v soukolí podvodníků z ČPP :cert:

• Citovat
  • Upravit
Rachta
11.5.13 17:15

Podívejte se na začátek příspěvků!

Podívejte se na začátek příspěvků!
O kom je tam řeč, kdo se tam první vyjadřoval?
Mikrasoft!
A o koho jde?
Je to Milan Kratochvíl z Vracova.
Tenhle grázl se vždy živil jen podvody. před několika lety kolem sebe šířil chiméru, že prý má Š-120L přestavěnou na pohon vodou. Několik hloupých důvěřivců od něj chtělo i koupit tzv. „vodíkovou jednotku“ za 40 tisíc Kč.
Jeden člověk z Moravy jsi skutečně koupil, ale když zkuistitl, že je to jen podovdné zařízení, chtěl ho Kratochvílovi vrátit a požadovat zpět peníze.
Kratochvíl se mu jen vysmíval. Jelikož soudy pracují pomalu, nechal ten dotyčný Kratochvílovi rozbít hubu a pak Kratochvíl vrátil alespoň část peněz. Pak se ovšem přestěhoval do západních Čech, kd ezkoušel další podvody.
Sám mám zásluhu na jeho znemožnění a zabránil jsem mu v mnoha kšeftech, například při prodeji tzv. elektrocentrál MEG. Kratochvíl již zrušil svoje stránky a dále se kšeftovat nepokouší.
Bohužel, jím doporučovaná Loyal Brokers Guard nadělal škody hodně…

Nevěřte podvodníkům - je jich tu kolem stále hodně. Nenechte se napálit a nekupujte podovdná zařízení, např. tato:

http://www.top-topeni.cz/cs/o-firme

http://jaromir-bednar.webnode.cz/…otle-stafor/

http://usporaphm.unas.cz/mpg.htm

http://jednavodu.cz/shop/

• Citovat
  • Upravit
19789
11.5.13 19:07

@Rachta

Jojo. Vzpomínám si, že kolem řadě těchto „vynálezů“ se vedly i diskuse na fyzikálním fóru Aldebaran, kde vyvolaly pobavení a posměch, když se to tam někdo snažil propagovat.

Třeba tady: http://www.aldebaran.cz/…iewtopic.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.12.14 21:12

podvodnice Jurásková

Jestli si někdo myslí, že paní ustala v podvodech tak opak je pravdou. Stále škodí nevinným lidem a bezelstně je okrádá s úsměvem na rtech. Od té hromadné žaloby jste již upustili??? Já se přidám - dluh 180 000,–Kč. Vím kde bydlí, chce se někdo podělit o informaci? :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat