Loyal Brokers Guard - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
23.8.12 07:51

ex

Došel mi email bez částky. Jen, že jim mám zavolat na jedno z dvou telef. čísel a pokus o smír. Nebudu jim psát. Já jsem té sekretářce řekla, že jsem se přidala k trestnímu oznámení a k žalobě na společnost LBG.Jak jsem již jsem psala, že sekretářka od advokáta Bendy byla po hlase překvapena, že je podané trestní oznámení, atd. A jak zprvu byla hrubá tak brátila a snažila se mi vysvětlit, že mám raději zapaltit nebo na mne podají žalobu. Řekla jsem jí, že nesouhlasím ani z jedním a rozloučila jsem se s ní. A opravdu jim nehodlám nic zaplatit a zatím neplatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MACKALKA
3.9.12 12:50

vyučtování

Žádal jste někdo o vyučtování proč je tozrovna taková částka? dík za odpověď

• Citovat
  • Upravit
ex
4.9.12 00:07
@MACKALKA píše: Žádal jste někdo o vyučtování proč je tozrovna taková částka? dík za odpověď

No když jsem chtěla po likvidátorovi, aby mi ukázal papír, podle kterého se dostali na takovou částku, kterou jakože po nich chce ČPP uhradit, tak se cukal a že budu mít dřív na krku exekuci atd… a papír jsem samozřejmě neviděla. Jen se dušoval, že to jsou pouze peníze, které po nich požaduje pojišťovna za zrušení smluv, ale tomu nevěřím.

• Citovat
  • Upravit
MACKALKA
4.9.12 12:45
@ex píše:
No když jsem chtěla po likvidátorovi, aby mi ukázal papír, podle kterého se dostali na takovou částku, kterou jakože po nich chce ČPP uhradit, tak se cukal a že budu mít dřív na krku exekuci atd… a papír jsem samozřejmě neviděla. Jen se dušoval, že to jsou pouze peníze, které po nich požaduje pojišťovna za zrušení smluv, ale tomu nevěřím.

a zaplatila jste to?

• Citovat
  • Upravit
ex
4.9.12 15:36
@MACKALKA píše:
a zaplatila jste to?

ne

• Citovat
  • Upravit
fuuu
11.9.12 08:47

podvod

Dobrý den, na tom jsem stejně jako vy, platim to měsičně a zaroven jsem poslala trestní oznamení na policii do Brna panu kapitanovi Víškovi, ted jen čekam na odpověd…

• Citovat
  • Upravit
fuuu
11.9.12 08:53
@Pavluše0 píše:
Přesně i mě Glac řekl, že to nemám platit, jelikoš jsem to zaplatila, tak fakt nevím, Celeer a co se stalo kdyz jste to zaplatila, došlo vám něco od čpp?

já jsem na tom stejné, to mi taky říkal pan Glac a zaroven jsem podala trestni oznamení na policii do Brna panu Víškovi, tak čekám jen na odpověd ale musím platit dluh ve splátkách.

• Citovat
  • Upravit
MACKALKA
1.10.12 16:11

JE NĚCO NOVÉHO MÁ NĚKDO NA KRKU ŽALOBU? NAPIŠTE PROSÍM

• Citovat
  • Upravit
Marie_6
2.10.12 10:26

Už je to víc jak měsíc, co čekám na „přepočítání“ smluvní pokuty a že se mi znovu ozve paní notářka…

• Citovat
  • Upravit
BoboH
2.10.12 15:14

Dobrý den, souhlasím se všemi, kteří jsou nazvání, díky paní Juráskové, obětí, jako já. Nejlepší bude tedy ta společná žaloba, kde čím více nás bude, tím lépe, aby nastala protiváha. Celou věc sama musím řešit s právníkem, jelikož mi přišlo vyučtování na 17.000kč a platit to nebudu, jelikož jsem studentka, která něco neuvážlivě podepsala, ale nemá to takovou váhu mé hlouposti, abych za ni tak draze platila. Jurásková si zaslouží vězení!

• Citovat
  • Upravit
BoboH
2.10.12 15:27

Ráda bych se přidala k žalobě, můžete mi prosím poradit jakým způsobem mohu? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
BoboH
2.10.12 15:41

Jsou spokojení, jelikož mají část těch peněz, který z nám mámí. Je to jasný!

• Citovat
  • Upravit
BoboH
2.10.12 15:44
@Ivoš píše:
Dobrý den,
mého syna, také podvedla M. Jurásková ze Vnorov ve spolupráci s LBG. Sháním další informace, které by sloužily pro podání trestního oznámení. Popsalo se tu hodně stran, ale stejně nevíme, jak postupovat a jak se ochránit před placením těchto pokut, poplatků, soudních výloh a exekucí. Někdo sem dal informaci, že podvedených by mohlo být až 3000 lidí. Kdyby jsme se spojili k podání hromadné žaloby, tak by jsme i pro advokáty byly zajímavý případ. Pokud se nechcete nechat okrást, tak mi pošlete e-mailovovou adresu a naplánujeme termín setkání s advokátkou z Hodonína, která by nás zastupovala. Jestli by chtěl někdo pomoct při organizaci obrany proti těm zlodějům, tak budu moc rád. Nebojte se, když nás bude víc, tak to dobře skončí a budeme moci zase klidněji spát.

Ráda bych se přidala k žalobě, můj email : ***@mail.muni.cz. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
MACKALKA
3.10.12 15:16

Byla jsem za druhým právníkem a ten mě řelk že je to tzv. letadlo. Řekl že jim napíše dopis že není možné chtít po mě peníze za zrušení pojistky a že je to protiprávní

• Citovat
  • Upravit
11
12.10.12 12:37

LBG

Mám ty stejné problémy a nervy nadranc, platit nehorázné sumy když to měl být jen spořící účet. Proti ničemu tam nejsme pojištění a přesto si ČPP žádá takový peníze. Zkuste všichni jak jste tady napsat na www.cnb.cz v pravém horním rohu :kontaktujte nás : tam vše popište. Pan Tomáš Zimmermann po prošetření poradí co se s tím dá dělat. Nečekejte a napište tam. Čím více nás tam napíše - tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat