Loyal Brokers Guard - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
franky57
25.11.12 09:13

Žádost o radu

Ahoj,
já su taky z Veselí a taky jsem naletěl LBG. Teď mám prý zaplatit ČPP nějakých 35.000,–. Došlo mě to ze soudu z Hodonína s tím, že ČPP zastupuje nějaký JUDr. Benda. Byl jsem aj na ČPP ve Veselí a tam mě řekli, že mám podat k soudu odpor proti platebnímu příkazu. Nevím ani jak by to mělo byt sepsané. Určitě si ale zajdu na Policii ve Veselí a podám trestní oznámení na LBG! Možeš poradit za kým zajít ohledně sepsání odporu a trestního oznámení? Mě tak napadá akorát Občanská poradna při Charitě ve Veselí.
Prosím, odpověz co nejdřív, protože mě běží 15-tidenní lhůta na podání odporu a to od 22.11.2012, takže moc času nemám.
Díky moc
Piš na ***@seznam.cz
ještě jednou moc dík

@Paveljerry píše:
Jeste mam radu zajdete s tim na policii ve veseli nad moravou oni uz to tam maji zavedene tak snad Vam reknou vic ale nic neplatte a zajdete na cpp tam mi rekli ze mame poslat pisemnou zadost o zruseni a o tom jak vam smlouva vznikla taky jsme tak ucinili a cekame na vyjadreni ze strany CPP a policie CR
  • Citovat
  • Upravit
franky57
25.11.12 11:29

Podvodníci z LBG

Ahoj, jdu do toho s vama. Su z Veselí. Jen bych potřeboval nejaký návod, nebo mustr, jak sepsat odpor proti soudnímu platebnímu příkazu, který jsem dostal ve čtvrtek a taky jak napsat trestní oznámení. Moc by mě pomohlo, kdyby někdo z vás něco takového měl a poslal mě to na můj mail : ***@seznam.cz! Díky moc

• Citovat
  • Upravit
3
28.11.12 13:31

lbg

Já jsem ze Žeravic. Jsem taky podvedená. Mám zaplatit 33000,– a taky mi to došlo od soudu Hodonín. Chci podat odpor, ale taky nevím jak. Může někdo poradit? Nebo nebude nejlepší zajet přímo do Hodonína na soud? Jak to vidíte vy? Poraďte mi. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivoš
2.12.12 06:40

Vzor - Odpor proti platebnímu rozkazu

Dobrý den, tento vzor odporu proti Platebnímu rozkazu je použitý v praxi a je dostatečný:

Okresní soud v Hodoníně
Velkomoravská 2269/4
69546 Hodonín

žalobce:Česká podnikatelská pojištovna, a.s. Vienna Insurance Group, se sídlem
Pobřežní 655/23,18600,Praha 8,IČ 63998530,sp.zn.3400050473
zastoupeného :JuDr. Michal Benda, advokát, Apolinářská6,12800,Praha2,IČ14904411 žalovaný:Franta Podvedený, nar.1.1.2000,bytem Pod Mostem č. p.007,
Neštastná Lhota PSČ 777 77

ODPOR
proti platebnímu rozkazu Okresního soudu v Hodoníně ze dne…č. j…

I.
Dne…Okresní soud v Hodoníně vydal platební rozkaz č. j,,,který
mi byl doručen dne…
Uvedeným platebním rozkazem mi byla uložena povinnost uhradit do 15dnů ode dne doručení platebního rozkazu částka…s příslušenstvím.
II.
Tímto podávám proti platebnímu rozkazu Okresního soudu v Hodoníně ze dne… č. j… ODPOR.

v Neštastné Lhotě, dne…a podpis…

Odpor musí být podaný do 15 dnů od doručení platebního rozkazu. Pokud takto učiníte, pak to chce vyhledat co nejdříve advokáta, který Vás bude zastupovat. S ním pak do 30dnů musíte písemně podat zdůvodnění proč nesouhlasíte s placením Pojistné smlouvy.

• Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
5.12.12 13:42

Lumpové z LBG a ČPP

Dobrý den. Jmenuji se Staněk Luboš a jsem z Brna Taky jsem v r.2009 naletěl LBG a po řádném ukončení smlouvy s těmito parchanty ve výpovědní lhůtě dvou měsíců jsem od spolupráce ustoupil a smlouvu zrušil. Po 8 MĚSÍCÍCH se mě ozvala ČPP že chce peníze za nezaplacené pojištění. Tak jsem je poslal do p… a v současné době mě vyhrožuje nějaký Benda že mám zaplatit 35 tisíc jinak bude soud a exekuce. Už se na to těším. Budu se odvolávat třeba až k Ombucmanovi nebo Nejvyššímu soudu a budu požadovat přítomnost zástupců LBG a ČPP. Taky uvažuji o tom, že se seberu a pojedu se podívat tomu BENDOVI přímo do jeho hlavy. To musí být snad jeden z největších lumpů v téhle republice. Vysvětlím mu situaci po svém. Takováto špína už se nedá řešit soudně. Soudy jsou přetížené a nestačí se zabývat vším dopodrobna, notabene když jde o ČPP!!! a velké miliony. Mistr Benda při své kvalifikaci JUDr. zřejmě nemůže pochopit, že když je na něco podáno tr.ozn. na PČR a je to v šetření, toto nerespektuje a jedná za zády policie SÁM!!! To je na přesdržku.

• Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
5.12.12 13:46

Vzor odvolání

Ten vzor je pro začátek dobrý a měl by ho využít každý kdo byl takto podveden. Nejlepší by bylo, sejít se v Brně a podat další tr.ozn. na toho Bendu který koná zjevně protiprávně a myslí si, že mu to svinstvo u soudu projde. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
5.12.12 14:01

Žádáte o radu?

Odpověď na žádost o radu. Podejte na BENDÍKA/JUDr. Benda/ trestní oznámení na PČR pro napomáhání v trestné činnosti společností LBG A ČPP a neoprávněnému zneužívání pravomoci svého titulu JUDr. Věc podvodů spol.:LBG a ČPP je v současné době řešena jako tr. čin na PČR Brno. Konkrétně pan vyšetřovatel kpt. Víšek z 2.odboru hospodářské kriminální služby Krajské správy PČR Jihomoravského kraje. Benda toto nerespektuje a koná na vlastní pěst. Nebojím se veřejně říci, že ho to taky může stát při nejlepším odebrání titulu JUDr. a nebo taky v tom horším případě možná i život samotný. Je zde velká pravděpodobnost, že se někdo z poškozených hodně naštve a půjde si toto jeho sprosté jednání vyřídit přímo s ním. V tomto státě už je možné snad víc než vše. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
5.12.12 14:15
@Mikrasoft.cz píše:
S touto společností již několik měsíců spolupracujeme a jejich aktivity pokládáme za velmi seriózní. Navíc, nedávno jsme společnosti LBG udělili pochvalu „za vzornou platební morálku“. Osobně s touto společností velmi rád spolupracuji.Mikrasoft.cz
Milan Kratochvíl ředitel firmy
  • Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
5.12.12 14:18

Ahoj Milane. Tak co LBG po letech. Pořád jsi spokojený. Měl bys vidět a slyšet co provádějí s lidmi dnes. Pro jistotu se nechali zrušit. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3
5.12.12 18:02

lbg

Luboši smekám před tebou. Konečně pořádná slova.Dnes jsem podávala odpor k soudu do Hodonína. Vžádném případě s tým co mi přišlo nesouhlasím a taktéž jsem ukončila prac. poměr do 2 měsíců, ale přišlo mi to až v březnu a narok na to, respektive za 14 měsíců se mi ozvala ČPP a pak ten frajer Benda, sekretářky tam má drzé ani nevědí co vás trápí-co doma máte. Nebo zda-li jste vůbec vy sám zdráv. Jsou sprostí. A taky budu chtít Juráskovou a Bendu u toho soudu-ŽÁDNÉ zastoupení, pěkně oni. AŤ jim člověk může říct přímo od srdce a od plic cosi onich myslí a kam patří. A samozřejmě, že budu kontaktovat televizi Nova. Ať všichni vidí jaká je tu banda podlích lidí. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luboš Staněk
6.12.12 08:02
@makina78 píše:
Luboši smekám před tebou. Konečně pořádná slova.Dnes jsem podávala odpor k soudu do Hodonína. Vžádném případě s tým co mi přišlo nesouhlasím a taktéž jsem ukončila prac. poměr do 2 měsíců, ale přišlo mi to až v březnu a narok na to, respektive za 14 měsíců se mi ozvala ČPP a pak ten frajer Benda, sekretářky tam má drzé ani nevědí co vás trápí-co doma máte. Nebo zda-li jste vůbec vy sám zdráv. Jsou sprostí. A taky budu chtít Juráskovou a Bendu u toho soudu-ŽÁDNÉ zastoupení, pěkně oni. AŤ jim člověk může říct přímo od srdce a od plic cosi onich myslí a kam patří. A samozřejmě, že budu kontaktovat televizi Nova. Ať všichni vidí jaká je tu banda podlích lidí. :cert: :cert:
  • Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
6.12.12 09:20

Pro Makinu LBG

Díka za odpověď Makino. Před chvilkou jem ti napsal přímo román jak to všechno mezi LBG a ČPP + Bendou funguje, ale najednou se mě to vypařilo z komplu. Nevadí. Dobře jsi udělala. Nech to dojít klidně až do Brna ke Krajskému soudu a pokud ani zde neuspějěš, nevadí. Jsou další cesty jak z toho ven. Už teď tě ale mohu ujistit, že mistr Benda koná protiprávně a soud v Hodoníně taky. Věc je šetřena PČR a to zřejmě celoplošně po ČR. Žádný soud nemůže rozhodovat o něčem co je v počátku tr. řízení v rukou policie. V Hodoníně musejí mít z toho hlavy jak pátrací balon a tak rychle rozhodují aby se tohoto průseru a podvodu na lidech co nejdříve zbavili.Ti co figurují v tr.ozn. na LBG+ČPP ať už samostatně či jako skupiny, se nemusejí obávat že by je smetla třeba i exekuxe. Při odvolání je nad Hodonínem Brno, nad ním zas Olomouc a nad ním zas třeba Brno. Někdo ze soudců na těchto instancích snad pochopí že je to velice jednoduchý a průhledný podvod na lidech ze strany LBG a ČPP a rozhodne ve prospěch podvedených lidí. Ty dárečky které jmenuješ k soudu asi nedostaneš. Jsou příliš posraní na to, aby je někdo konfrontoval natož vyděl jak vypadají. Mají dost penízků na své zástupce a taky na ně mají ze zákona právo. Takže konfrontovat je, bude velice složité. Na jejich vypátrání a osobní pokecání se musí najmout ti správní agenti a ti taky něco stojí. To Benda a jemu podobní moooc dobře vědí a proto chodí většinou kanálama. Jinak by už prděli do hlíny. :D

• Citovat
  • Upravit
3
6.12.12 18:30

.

Příspěvek upraven 10.12.12 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luboš Staněk
7.12.12 09:35

Zhrzený Marian

Maro, ty jsi tomu Bendovi už něco zaplatil? To si děláš srandu!! Asi máš slabé sebevědomí. Benda svýmm způsobemm za nic nemůže. Je to jenom loutka nastrčená společností ČPP. Snažím se vžít do jeho situace ale nějak mě to nejde. Mám totiž charakter na rozdíl od Bendy. Je neuvěřitelně zaslepen vidinou obrovského FINANČNÍHO zisku a tomu se těžko odolává. I já jsem byl kdysi v takové situaci a zvažoval zda být milionář nebo zůstat člověkem. To nejsou žádné kecy. Nedá se o tom jen tak napsat. Musí se to prožít a vidět na vlastní oči. Nejsem věřící ale díky BOHU jsem zůstal člověkem a ctím jak starý tak nový zákon. Benda určitě brzo přes tu svou pusinku dostane a pak teprve zjistí co dělá za zvěrstva. Problém je v tom, že na jeho místo se třepou další zlatokopové a milerádi ho nahradí. To je obyčejný koloběh života a nikdo ho nezastaví. Taktéž nejsem komouš ale přečti si třeba jen tak ze srandy knihu s názvem KAPITÁL. Kdysi dávno ji společně napsali páni Marx a Engels. Soudruha Lenina klidně vynech. Ten se jen přiživil na těchto dvou inteligentních pánech a udělal si z jejich super myšlenek soukromí podnikatelský záměr který v Rusku a na Kubě přetrvává dodnes. Asi na tom něco je. Vraťme se ale k LBG. S klidným srdcem ti mohu vážený Mariane říci, že si klidně půjdu i sednout do krimu když mě to soud nařídí a ještě se odvolám proti rozsudku že je to málo. Co chceš víc?? Snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, kafe, televize, vycházky a jiné výdobytky které si já osobně v současné době nemohu dovolit. A to vše za tebe zaplatí tenhle super stát a nikdy, rozumíš nikdy to z tebe nedostane!! Mám v krimu frajera co mě dluží 2miliony soudně posvěcené a nic se neděje. Nikoho to nezajímá ale já platit MUSÍM??? Na tom je něco divného že??. Sory Mariane, nechci se tě nijak dotknout, ale asi jsi jěště v životě nebyl na tom pomyslným dně jak se to stalo více lidem včetně mé maličkosti a to né díky sám sobě, ale díky super zákonům této prohnilé republiky a vedoucím činitelům kteří ji už 23 let neskutečně rozkrádají a ožebračují prostý lid. Kam se hrabou zloději komunisti. To jsou jen neškodní beránci. Něco o tom vím. Je mě teprve těsně přes 50 let a vím jak to bylo a jak je to včíl. Nepořádek a chaos kterému se můžeš bránit už jen silou. Nic víc nám prostému lidu už nezbývá. Je to obyčejná spirála času kterou si ti páni co jsou právě nahoře neuvědomují jelikož jsou zaslepení korunkama, dolárkama či zlatem a hamižností. Tak přemýšlej a nesuď den před večerem. Hodně štěstí v životě ti přeje ten malej nic nedělající Luboš. :mavam: Napsal bych ti mezi řádky tak jak to opravdu cítím, ale tento diskuzní portál by mě to zamítl a nedovolil otisknout. Český jazyk má krásná peprná slova ale nedají se používat v písemném styku. Škoda. Pak ta diskuze tak nevyzní. :?:

• Citovat
  • Upravit
Asi Tak
7.12.12 15:24

Marian

Maš pravdu Mariane, taky mně bylo řečeno, že nikdo mě pistoli u halvy nedržel, když jsem podepisoval. jenže jsem vbůbec nevěděl, co jsem :? podepsal. Ten spořák u ČPP na důchod zase není tak špatnej, ale ani já pod tlakem negvydržel. Ukončil jsem to. To to jak mně řekli, jsem tam měl už naspořených asi 9 tisíc. Škoda. Stejně platím penzijko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat