Loyal Brokers Guard - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marie a Anna
10.6.12 14:22

AMB

Vážení AMB je samostatná společnost / najděte si to v rejsříku/nikterak nespolupacující s LBG. Pouze pí. Jurásková a jí podobní pacovala po obě dvě firmy souběžně. To znamená, že nechávala podepsat dvě smlouvy v jeden den, nebo následně, pro obě společnosti. Slyšel jsem, že na základě tohoto jednání LBG s ní ukončila spolupáci a vyhodila ji.

• Citovat
  • Upravit
20
14.6.12 01:13

Co dodat...

@Poradce_L píše:
Dobrý den,

pomáhám klientovi se stejným případem, kdy mu byla uzavřena za klamavých podmínek smlouva. Nicméně stala se mu ještě jedna pikantnost a to že LBG mu uzavřela sama další smlouvu o měsíc později, kde zfalšovala jeho podpis, smlouvu nastavila dokonce na 2000/m a jako korespondenční adresu nastavila sídlo své firmy (figurovala tam určitá firma AMD, nemůžu si teď vzpoměnout na tu zkratku). Takže klient o té smlouvě nevěděl a nechodila mu žádná korespondence, až nedávno mu došlo od pana Bendy vyjádření, že pokud nezaplatí 38.000,–, tak začne vymáhaví řízení.

Tohle beru jako neskutečnou drzost a aktuálně to řeším s ČPP, nicméně zajímalo by mě, jestli se někomu stalo něco podobného, že by LBG založila smlouvu bez jeho vědomí?

Stalo se mi něco podobného, sice mi LGB neuzavřela další smlouvu, ale zato mi IŽP zrušila bez mého vědomí a pochopitelně zfalšovali podpisy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yyyyy
16.6.12 11:30

Milá Telis, v tomto případě je nejlepší zažádat o kopii žádanky o ukončení vaší pojistné smlouvy u ČPP, zkontrolovat podpis s pokud nebude Váš, tak to předet policii… Pokud to neuděláte, tak jsou to jen řeči ničí nepodložené.

• Citovat
  • Upravit
20
20.6.12 00:41
@yyyyy píše:
Milá Telis, v tomto případě je nejlepší zažádat o kopii žádanky o ukončení vaší pojistné smlouvy u ČPP, zkontrolovat podpis s pokud nebude Váš, tak to předet policii… Pokud to neuděláte, tak jsou to jen řeči ničí nepodložené.

Děkuji za radu, kopii mi ČPP poslala, nikdy jsem ji neviděl, takže pochopitelně nepodepsal. Problém je v tom, že ty podpisy vypadají věrohodně. LBG tedy po mně žádala smluvní pokutu. Policie v tomto případě neudělá nic, musel bych podat žalobu… na neznámého pachatele, což je k ničemu, navíc na to nemám finanční prostředky, abych zaplatil právníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.6.12 09:42
@Poradce_L píše:
Dobrý den,

pomáhám klientovi se stejným případem, kdy mu byla uzavřena za klamavých podmínek smlouva. Nicméně stala se mu ještě jedna pikantnost a to že LBG mu uzavřela sama další smlouvu o měsíc později, kde zfalšovala jeho podpis, smlouvu nastavila dokonce na 2000/m a jako korespondenční adresu nastavila sídlo své firmy (figurovala tam určitá firma AMD, nemůžu si teď vzpoměnout na tu zkratku). Takže klient o té smlouvě nevěděl a nechodila mu žádná korespondence, až nedávno mu došlo od pana Bendy vyjádření, že pokud nezaplatí 38.000,–, tak začne vymáhaví řízení.

Tohle beru jako neskutečnou drzost a aktuálně to řeším s ČPP, nicméně zajímalo by mě, jestli se někomu stalo něco podobného, že by LBG založila smlouvu bez jeho vědomí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.6.12 09:47

@poradce_L

Já jsem na tom nějak podobně. mám se obrátit na právníka. Pan Benda, který mi poslal jakýsi dopis z částkou 20860Kč a z datem do 5 dní zaplatit(peníze nemám)jinak exekuce a další poplatky. Dopis přišel jen tak do schránky a zdá se mi, že je to nějaká kopie, že to není ani originál. Co mám dělat, mám strach, že dojede exekuce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
22.6.12 12:21

No co delat je tezka otazka. Nekteri tvrdi neplatit nic ale ja radsi zaplatila tech 20 000 nez se tahat po soudech a pak nakonec platit neco pres 40 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.6.12 12:25

Jojo, a radím, zajit na čpp ještě a zrušit smlouvu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
22.6.12 13:42

Jj to taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katy228
26.6.12 08:39

Dobrý den, 19. 6. 2012 došel mojí mamce dopis s tím, že má uhradit 17.280,–Kč od právničky Burešové, která zastupuje společnost LBG. Bylo nám poraděno, že částku nemáme platit, ale moje mamka má strach… Každopádně ve smlouvě o spolupráci je uvedeno, že se platí pokuta ve výši provize, ale už to je problém, protože moje mamka žádnou provizi nedostala, tudíž nechápu, proč by měla něco platit a přitom je smlouva už rok ukončená… Došel v dnešní době Vám taky nějaký takový dopis?

• Citovat
  • Upravit
35
26.6.12 09:41

katy228

Ano mě došel 20.6.a je tam částka 20860Kč, již jsem zde psala. Dnes jsem odeslala dopis ČPP ať zruší se mnou smlouvu a stahnou advokáta Bendu. čekám co přijde-mám vzáloze právníka. Jak to nezruší nebo naopak přijde, že mám platit něco navíc-okamžitě se na něj obracím. Taky mi bylo poraděno ať nic neplatím, že je to všechno podvod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kecalka
30.6.12 19:09

Ano, mě došel úplně stejný dopis. na částku 17.280kč. nevím jestli mám platit nebo ne… už mě došel jednou, koncem roku 2010, pak došel dopis že je to pozastavené, že to šetří policie. a ted došel dopis znovu…smlouvu s čpp jsem ukončila a zaplatila asi 170kč, už v roce 2011. takže víc jak rok nic a ted najednou znova…

• Citovat
  • Upravit
20
4.7.12 17:26
@kecalka píše:
Ano, mě došel úplně stejný dopis. na částku 17.280kč. nevím jestli mám platit nebo ne… už mě došel jednou, koncem roku 2010, pak došel dopis že je to pozastavené, že to šetří policie. a ted došel dopis znovu…smlouvu s čpp jsem ukončila a zaplatila asi 170kč, už v roce 2011. takže víc jak rok nic a ted najednou znova…

Ano, i mně přišel stejný dopis, historie je přesná jako u Vás. Raději jsem si ale půjčil peníze a částku uhradil, protože jsem nezaměstnaný, nemůžu si dovolit případně platit další penále nebo řešit exekuci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MACKALKA
11.7.12 11:57

JÁ TAKY

Obrýden,
mě došel ten dopis včera, přitom jsem smlouvu ukočila do dvou měsíců .Ted jsem bezradná manžel nadává mám platit 17tisíc poradí někdo co dál

• Citovat
  • Upravit
35
12.7.12 19:40

mackalka

Zda je to možné obrátit se na policii a na právníka. Už je podané trestní oznámení na společnost LBG. Já čekám na vyjádření od mého právníka. Měl mi v úterý volat a nic, tak se celkem bojím co bude dál, ale platit jim to nebudu-smlouvu jsem ukončila a to, že tam maj oni bordel za to nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat