Loyal Brokers Guard - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
25.7.12 22:32

smluvní podmínky

Chci se zeptat-vy máte někdo ke smlouvě SMLUVNÍ PODMÍNKY??? Já ne, já mám pouze smlouvu na které není napsané nač jsem pojištěná, atd. Já mám pouze nějaký modrý papír. Jinak jsem napsala email na ČPP, že jsem ochotna jít až před soud neboť byl na mne udělán podvod. A oni mi slíbyli, že to dají na odborné prozkoumání a že se mi ozvou, ale je to již týden a nic.Tak jsem se jim opět připoměla a oni znovu ten samý slib. Zvažuji, že zajdu na nejbližší pobočku a vše jim tam převykládám a ať mi okamžitě ukončí smlouvu. Jinak jsem taky podala trestní oznámení na LBG a Juráskovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MACKALKA
26.7.12 11:24

Mě to řekl advokát za kterým jsem zašla. nevím za kým bych jinak zasla

• Citovat
  • Upravit
MACKALKA
26.7.12 11:25
Mě to řekl advokát
@ex píše:
A kdo Vám to řekl?
  • Citovat
  • Upravit
ex
26.7.12 13:30
@nešiko píše:
Chci se zeptat-vy máte někdo ke smlouvě SMLUVNÍ PODMÍNKY??? Já ne, já mám pouze smlouvu na které není napsané nač jsem pojištěná, atd. Já mám pouze nějaký modrý papír. Jinak jsem napsala email na ČPP, že jsem ochotna jít až před soud neboť byl na mne udělán podvod. A oni mi slíbyli, že to dají na odborné prozkoumání a že se mi ozvou, ale je to již týden a nic.Tak jsem se jim opět připoměla a oni znovu ten samý slib. Zvažuji, že zajdu na nejbližší pobočku a vše jim tam převykládám a ať mi okamžitě ukončí smlouvu. Jinak jsem taky podala trestní oznámení na LBG a Juráskovou.

Prosím, mohla byste mi zaslat vzor trestního oznýmení, ať to nemusím nějak tvořit??? existuje@seznam.cz
 děkuji

• Citovat
  • Upravit
35
26.7.12 15:15

ex

To zajdete na policii a oni to tam s vámi sepíšou. Vy jim jen řeknete jak jste se stali pojištěncem a jméno na koho podáváte trestní oznámení a plus teda společnost LBG. Já dala M. Juráskovou a společnost LBG. A ne teda sama je nás tu víc v ten jeden den bylo podáno trestní oznámení hned 4 krát a stále nás přibývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kill lbg
26.7.12 21:52

Jediná šance ? Prohlášení od LBG?

Tak máme novou zkušenost co se týká LBG. Smlouvu s ČPP jsme vypověděli sami, chce to vypovědět co nejdříve protože když nestihnete dvouměsíční termín výpovědi na životní pojištění, pak trvá asi 3 měsíce (to nevím jistě) než vám to zruší na písemnou žádost a za celou dobu platné pojistky má pojišťovna nárok na zaplacení pojistného. To co asi většina řeší poslední dobou je, že spol.LBG resp. její likvidátor a mašinérie právníků nárokuje SMLUVNÍ POKUTU V SOULADU SE SMLOUVOU O SPOLUPRÁCI s firmou LBG. Asi jste jí všichni podepsali ale moc nečetli no maj to tam hezky vymyšlený. Nicméně pro vás všechny je teď nejdůležitější sehnat si následující papír:
"Vedení společnoti Loyal Broker´s Guard, s. r.o. prohlašuje, že v žádném případě nebude uplatňovat po bývalých i současných spolupracovnících tzv. sankce vyplývající ze Smlouvy o spolupráci. blablabla podepsáno jednatelem LBG Romanem Krásným a krásné razítko společnosti s jeho podpisem. Ještě se tam distancuje od Marie Juráskové a Zdeňka Glace. Jako příloha jména spolupracovníků(mám jenom jednu stránku) všechno s podpisem a razítkem. Musíte to dostat od lidí, od kterých jste pojistky uzavírali!!! Tak uvidíme dneska jsme to posílali právničce Kristiánové a likvidátorovi Kolínskému. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
MACKALKA
27.7.12 19:13

Já jsem to uzavírala s Juráskovou a kde to tedy mám sehnat já když je to skoro dva roky. děkuji za odpověď

@kill lbg píše:
Tak máme novou zkušenost co se týká LBG. Smlouvu s ČPP jsme vypověděli sami, chce to vypovědět co nejdříve protože když nestihnete dvouměsíční termín výpovědi na životní pojištění, pak trvá asi 3 měsíce (to nevím jistě) než vám to zruší na písemnou žádost a za celou dobu platné pojistky má pojišťovna nárok na zaplacení pojistného. To co asi většina řeší poslední dobou je, že spol.LBG resp. její likvidátor a mašinérie právníků nárokuje SMLUVNÍ POKUTU V SOULADU SE SMLOUVOU O SPOLUPRÁCI s firmou LBG. Asi jste jí všichni podepsali ale moc nečetli no maj to tam hezky vymyšlený. Nicméně pro vás všechny je teď nejdůležitější sehnat si následující papír:
"Vedení společnoti Loyal Broker´s Guard, s. r.o. prohlašuje, že v žádném případě nebude uplatňovat po bývalých i současných spolupracovnících tzv. sankce vyplývající ze Smlouvy o spolupráci. blablabla podepsáno jednatelem LBG Romanem Krásným a krásné razítko společnosti s jeho podpisem. Ještě se tam distancuje od Marie Juráskové a Zdeňka Glace. Jako příloha jména spolupracovníků(mám jenom jednu stránku) všechno s podpisem a razítkem. Musíte to dostat od lidí, od kterých jste pojistky uzavírali!!! Tak uvidíme dneska jsme to posílali právničce Kristiánové a likvidátorovi Kolínskému. :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
35
27.7.12 20:42

kill ibg

Já mám od LBG, že jem s nima ukončila prac. smlouvu, ale na čpp mi řekli, že toto ukončení je neplatné a že mi stále platí pojistná smlouva! už vážně nevím co dělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ex
27.7.12 22:16

Tedy to je šance a od koho jste to zíkal/a vy? Sepisovala jsem to s p. Juráskovou, ale prý se stěhovala, tak jak to z ní mám dostat? Můžete mi to, prosím, přeposlat na mail existuje@seznam.cz. Moc děkuji za naději

@kill lbg píše:
"Vedení společnoti Loyal Broker´s Guard, s. r.o. prohlašuje, že v žádném případě nebude uplatňovat po bývalých i současných spolupracovnících tzv. sankce vyplývající ze Smlouvy o spolupráci. blablabla podepsáno jednatelem LBG Romanem Krásným a krásné razítko společnosti s jeho podpisem. Ještě se tam distancuje od Marie Juráskové a Zdeňka Glace. Jako příloha jména spolupracovníků(mám jenom jednu stránku) všechno s podpisem a razítkem. Musíte to dostat od lidí, od kterých jste pojistky uzavírali!!! Tak uvidíme dneska jsme to posílali právničce Kristiánové a likvidátorovi Kolínskému. :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
35
28.7.12 08:44

jediná šance

Prosím mohli byjste mi to taky přeposlat. Abych to mohla dál řešit. Abych to taky poslala tomu lokvidátorovi. Moc, moc prosím. můj Email je: rajmicovi@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ex
28.7.12 11:06

Prý když chcete rušit tu pojistku u ČPP, tak je nejlepší první snížit měsíční pojistné z 1000 kč na co nejmíň a až pak poj. zrušit, nebudete potom tolik platit za zrušení :-)

• Citovat
  • Upravit
anonimka111
30.7.12 12:15

Zaplatila za mě 3 splatky na pojištění!!!

• Citovat
  • Upravit
anonimka111
30.7.12 12:16

Dnes se tam se sestrou chystame

• Citovat
  • Upravit
ex
30.7.12 12:33
@anonimka111 píše:
Zaplatila za mě 3 splatky na pojištění!!!

kdo to zaplatil?

• Citovat
  • Upravit
ex
30.7.12 12:33
@anonimka111 píše:
Dnes se tam se sestrou chystame

kam se chystáte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...