Loyal Brokers Guard - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MACKALKA
6.8.12 17:31

Dobrý den, znáte nějakého právníka z Veselí nad moravou dobráho já jenom Adamec a syn znáte je jsou dobří? díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
ex
6.8.12 21:24
@MACKALKA píše:
Dobrý den, znáte nějakého právníka z Veselí nad moravou dobráho já jenom Adamec a syn znáte je jsou dobří? díky za odpověď

Neznám tam žádného

• Citovat
  • Upravit
3
9.8.12 13:33

.

Příspěvek upraven 07.10.12 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radekíííííí
9.8.12 16:40

Bohužel je to tak, kdo nezrušil čpp, tak to zaplatit musí a co se týká LBG a jejich pochybné smlouvy, tak to jen tak s bojem nevzdám :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Ivoš
10.8.12 13:33

Hromadná žaloba

Dobrý den,
mého syna, také podvedla M. Jurásková ze Vnorov ve spolupráci s LBG. Sháním další informace, které by sloužily pro podání trestního oznámení. Popsalo se tu hodně stran, ale stejně nevíme, jak postupovat a jak se ochránit před placením těchto pokut, poplatků, soudních výloh a exekucí. Někdo sem dal informaci, že podvedených by mohlo být až 3000 lidí. Kdyby jsme se spojili k podání hromadné žaloby, tak by jsme i pro advokáty byly zajímavý případ. Pokud se nechcete nechat okrást, tak mi pošlete e-mailovovou adresu a naplánujeme termín setkání s advokátkou z Hodonína, která by nás zastupovala. Jestli by chtěl někdo pomoct při organizaci obrany proti těm zlodějům, tak budu moc rád. Nebojte se, když nás bude víc, tak to dobře skončí a budeme moci zase klidněji spát.

• Citovat
  • Upravit
35
10.8.12 18:56

Ivoš

Milý Ivoši zavolej na telefonní číslo: 974 622 916.Chtěj kapitána Víška. U něj je již podáno trestní oznámení na společnost LBG a Českou podnikatelskou pojišťovnu. Když tam zavoláš tak řekni, že chceš kapitána Víška a že voláš ohledně podání trestního oznámení na společnost LBG a ČPP. On ti řekne další kroky. Já jsem to vše řešila teď středa a čtvrtek. A dnes mne již telefonicky kontaktovala ČPP a příští týden mi od nich přijde dopis s dalšími kroky, atd. Určitě zavolej. A nejen ty-volejte všichni co nevíte co máte dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivoš
10.8.12 20:12

Nešiko

Milá Nešiko, děkuji za jiskřičku naděje, v pondělí zavolám kpt. Víška a budu informovat, jak jsem dopadl.Dnes jsem zjistil z pořadu na čt1-Reportéři, že se jedná o klasický podvod známý pod názvem „Letadlo“, a v té reportáži nabízí p. Tomáš Zimmermann z České národní banky právní pomoc všem těm, kdo si naběhl a byl lapen do sítě podvodníků, kteří za účelem okrást spousty lidí založili firmy a ty po akci dají do likvidace. Potom nastoupí advokáti podvodníků a ti dílo dokonají. Takovýchto firem je hodně a scénář je vždy stejný i lidé, kteří za těmito podvody stojí. Jurásková, Glac a jiní jsou jejich „Bílí koně“,to neznamená, ale že jsou obětmi, ale naopak tyto lidé jsou nejzrádnější, protože zneužívají důvěry těch nejbližších a známých. Bez nich by ty „Tuneláři“ nic nevydělali. E-mail na právní pomoc: media@cnb.cz,tel.:224412013
Taky jsem dnes zjistil, že firma LBG s. r.o. je v likvidaci od 28.7.2012 a její majitel Igor Bilyansky je z Ukrajiny, má ještě další 4 firmy, všechny na jednoduché stavební práce bez odborné kvalifikace. Takže taky bílý kůň a musíme hledat o patro výš.

• Citovat
  • Upravit
35
10.8.12 21:24

Ivoš

I tobě moc díky za další informace co zde píšeš. Taky v pondělí hned napíši email na tu adresu co tu píšeš. Dík. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivoš
11.8.12 08:37

Nešika

Milá Nešiko, podívejte se na tento pořad z ČT o tom, jak funguje v pojištovnictví„Letadlo“resp.„Pyramida“ a právníci v tomto pořadu říkají:"zákon ukládá pojištovnám po nezaplacení 1.upomínky, aby smlouva automaticky zanikla. Takže, kdo má schovanou upomínku, tak si ji opatrujte-je to hlavní důkaz a pojištovna od svých požadavků ustoupí.

klikni:
http://www.ceskatelevize.cz/…40027/video/

• Citovat
  • Upravit
20
17.8.12 21:58

Další problém je ale to, že pokud žádá LGB o zaplacení a s pojišťovnou je to OK. Chtějí zaplatit, protože se ohání článkem sankce ve smlouvě o spolupráci, ve kterém se píše, že pokud bude smlouva zrušena z naší strany, zavazujeme se uhradit smluvní pokutu ve výši odpovídající provizi zprostředkovatele… tzn. že jejich právní zástupce pí. Burešová zasílá výzvy k úhradě, bez ohledu na pojišťovnu. A tak by mě zajímalo, co mají dělat ti, kteří pojišťovně nedluží nic, přesto LGB žádá zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie_6
20.8.12 13:22

Hezký den, ani já pojišťovně nic nedlužím, jelikož jsem pojistku zrušila do dvou měsíců a dle smluvních podmínek mi byla vyčíslena pokuta. Ve výzvě bylo uvedeno chybně datum ukončení smlouvy (přesahovalo dva měsíce), takže nyní čekám na přepočítání.
Existuje šance, že to nebudeme muset zaplatit? Názory právníků se bohužel liší.
Zahájili s někým, kdo nezaplatil, už soudní řízení, kterým vyhrožují?

• Citovat
  • Upravit
20
21.8.12 23:41
@Marie6 píše:
Hezký den, ani já pojišťovně nic nedlužím, jelikož jsem pojistku zrušila do dvou měsíců a dle smluvních podmínek mi byla vyčíslena pokuta. Ve výzvě bylo uvedeno chybně datum ukončení smlouvy (přesahovalo dva měsíce), takže nyní čekám na přepočítání.

Dobrý den, právě proto, že se názory právníků liší, bych nespoléhal na naši „spravedlnost“ a jistou částku uhradil… Pokud má někdo jasné listinné důkazy ve svůj prospěch, ať se brání soudně.
Zatím ještě žádné řízení neproběhlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
22.8.12 10:40
@Marie6 píše:

Tak po příteli chtějí vrátit provize, protože prý nikdy nebyl ve smluvním vztahu, což není pravda. Bohužel firmu jaksi přejmenovali nebo převedli na s. r.o. a nové smlouvy se nepodepisovali. A ano, na něj už žalobu podali :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.8.12 12:36

pozor

Lidičky. tak mě už došlo na email, že se jim mám ozvat.teda nějaké společnosti M. B.A. finance s.r.o.je to nějaká firma, která nás vyzívá. DLUŽNICI ZAPLAŤTE, pokus o smír. Ale já jsem si zjistila, že jsou to taky podvodníci, že co jsou různé firmy, jakožto Inkasso nebo jiné vymahačské firmy tak z těchto M. B.A. nejsou vůbec nadšeni a že jim kazí reputaci-co se týče mezi námi klienty(neplatiči)a nějakou tou vymahačskou mimo soudní cestou-společností. A dokonce je na tuto společnost(M. B.A. finance)podané trestní oznámení. Neboť klienty zastrašují a dělají na ně bubu a dokonce vyhrožují!!!Pokud se tak stane, máme se obrátit na soud. A teď babo raď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ex
22.8.12 14:57

Pro nešiko

A to Vám přišlo skrz co? Skrz tu smluvní pokutu u LBG nebo pojišťovnu?
Jaká částka?

@nešiko píše:
Lidičky. tak mě už došlo na email, že se jim mám ozvat.teda nějaké společnosti M. B.A. finance s.r.o.je to nějaká firma, která nás vyzívá. DLUŽNICI ZAPLAŤTE, pokus o smír. Ale já jsem si zjistila, že jsou to taky podvodníci, že co jsou různé firmy, jakožto Inkasso nebo jiné vymahačské firmy tak z těchto M. B.A. nejsou vůbec nadšeni a že jim kazí reputaci-co se týče mezi námi klienty(neplatiči)a nějakou tou vymahačskou mimo soudní cestou-společností. A dokonce je na tuto společnost(M. B.A. finance)podané trestní oznámení. Neboť klienty zastrašují a dělají na ně bubu a dokonce vyhrožují!!!Pokud se tak stane, máme se obrátit na soud. A teď babo raď.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat