Loyal Brokers Guard - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hrůza...
18.12.12 17:32

Lidi vy mě strašíte..taky sem naletěla paní Juráskové a podepsala jít to.. řekněme, že mě dokázala perfektně „ukecat“ nicméně sem do týden procitla a po milionech telefonátů smlouvu ukončila -stihla jsem to do těch zmiňovaných 2 měsíců. Smlouvu o ukončení spolupráce od nich mám, a mám v ruce i papír o zániku pojistné smlouvy, zatim se mi nikdo neozval (jen pan Víšek, prostřednictvím mejlu, tam jsem mu i popsala stanovisko a od té doby nic)..budu doufat, že se ani nikdo jiný neozve..je mě z toho špatně

• Citovat
  • Upravit
Hrůza...
18.12.12 17:40

Jinak sem si zánik kontrolovala i na CPP a tam je u smlouvy uvedeno, že byla zrušena před více jak 12 měsíci, tak snad mě nic nepotká..

• Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
19.12.12 15:15

Hrůza. Odstoupení od smlouvy.

Dobrý den. Tak to jste měla super štěstí při odstupu od smlouvy. Já odstoupil též ve lhůtě oněch dvou měsíců a přesto po mě chtějí už desetitisíce!!! Samozřejmě, že nic nedostanou. Naopak skončí všichni velice špatně Je zajímavé že jsem smlouvu podepisoval zároveň se svou tehdejší přítelkyní v jeden den a jednu minutu, pak jsme oba odstoupili v řádně dané době a přítelkyni dodnes nic nedošlo. Úplně ji vygumovali, nebo prostě v tom návalu podvodů zapomněli. Nevím nedokáži posoudit. U pana kpt. Víška jsem veden jako jeden z podvedených ale chytrolínka Bendu(Bendíka/a podvodníky z ČPP a LBG to vůbec nezajímá. Ještě o tom neví/tedy až na Bendu/.Toho už jsem varoval ale panáček nedbá. Už se těším až se mu podívám hluboko do jeho blbé hlavy. V ČPP to pocítí až budou platit velice tučné odškodné. Nebude to hned. Ani pes se rychle nevy… :lol:Takže buďte ráda že jste na tom tak jak jste. Další desetitisíce lidí takové štěstí nemělo. :cert:

• Citovat
  • Upravit
3
19.12.12 15:24

makina78

Tak mě už došlo od soudu Hodonín, že mě zamítají můj podaný odpor na tuto sračku. Ale mám tam, že se můžu do 15 dní odvolat i proti tomuto a půjde to ke Krajskému soudu do Brna.Tak zítra hned podávám odvolání, ale nevím jak na to. A zda bych si neměla už najít i dobrého právníka. Já jsem stále za to, že jim nehodlám dát ani korunu, ale od Bendy mám už velké bububu-tam na mě chcou, zda nepřisoupím na jejich podmínky, dát exekuci.Tak co dál. Nedat se a nebo zklopit hlavu a vše jim zaplatit. Bojím se o sebe o děti. když jdou do školy, aby se jim něco nestalo.Fakt nevím. A vánoce před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luboš Staněk
9.1.13 09:58

Pro Makinu 78

Dobrý den. Jak to pokračuje u Vás? Podala jste odvolání do Brna? Já to čekám každým dnem od toho Bendy nebo rovnou od soudu z Hodonína.

• Citovat
  • Upravit
Makina 78
9.1.13 18:14

luboš staněk

Ano. Já jsem se odvolala dál, což znamená Brno okresní soud.Bylo to 28.12.2012 a čekám co z toho bude. Já jim stále nehodlám nic platit. Já vůbec nevím ani za co.Oni to měli všechno pěkně promyšlené a namočili do toho spousty lidí. Jak z ČPP tak snad i ten advokát o tomto všem snad musel vědět a snad musí vědět, že je to všechno velký podvod. Bojím se jít na poštu, že je tam dopis z Brna a že mi to zamítají a já vše musím uhradit.Zda to jde dál-tak se dál budu i odvolávat.

• Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
10.1.13 08:57

Pro Mikinu

Určitě to půjde i dál. Pak je Krajský soud, pak do Olomouce lze poslat stížnost s odvoláním, Pak Praha a pak zase Brno. Někdo z těch soudců tomu snad udělá přítrž, tedy precedens a budou mít po ptákách. Já jsem rozhodnut jít i sedět. Pak je sedřu z kůže a ten zasran Bende nebo jak se jmenuje, skončí velice špatně. Uvidíme. Třeba příjde ještě násilný převrat v tomto skurveným státě a on už se někdo postará o tyhle zmetky co z nás obyčejných lidí dělají ještě větší žebráky než jsme. Chce to nadhled a nepodléhat nátlaku Bendíků a jim podobných. Co se odehrává v jejich hlavách přesně nevím, ale musí to být neskutečný hnůj. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Božidaraa
31.1.13 12:34

trestní oznámení

Dobrý den, také jsem naletěla paní Juráskové. Myslíte, že můžu na ni podat trestní oznámení i když jsem přistoupila na splátkový kalendář a platím každý měsíc 500,–kč za zrušení smlouvy. Pojistné u ČPP jsem zrušila do půl roku od podepsání smlovy a platila jsem něco do čtyř stovek. Také mi chodily různé výhrůžky exekucemi, tak jsem přistoupila na splátkový kalendář už jsem to psychicky nevydržela a dodnes mám z toho deprese.
Myslíte, že ještě můžu to trestní oznámení na Juráskovou podat?

• Citovat
  • Upravit
zekinka
31.1.13 13:35

trestní oznámení

Určitě se dá podat, ale už je na ni podané v UH na policii

• Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
31.1.13 14:59

Božidara, tr.ozn.

Dobrý den.
Ve vašem případě je to z 99% zbytečné. Tím že jste smlouvu NEZRUŠILA s LBG do dvou měsíců od uzavření spolupráce je Vaše situace bezvýchodná a to co dlužíte ČPP budete nejspíše muset doplatit třeba tou formou splátek. Už i ta skutečnost, že jste přistoupila na splátkový kalendář, Vás staví do pozice člověka, který de fakto souhlasil s nároky ČPP. Ti, kteří spolupráci s LBG zrušili do dvou měsíců od podepsání spolupráce a dál již společnosti ČPP ničeho neplatili, jsou ve výhodě, jelikož podmíněné pojištění u ČPP MĚLA ZRUŠIT DLE SMLOUVY SPOLEČNOST LBG!!! To, že tak neučinila v několika tisících případech po celém území ČR je dle obyčejného selského rozumu PODVOD. Zainteresovaní lidé z ČPP to moc dobře vědí a snaží se z těchto podvedených lidí dostat řádově miliardy korun ať to stojí co to stojí. Jsou to totiž jedni a titíž, co založili LBG!!! Je zajímavé, že nejvyšší vedení v čele s Generálním ředitelem/presidentem/ ČPP to vědí taktéž a staví tím pádem sami sebe do role jedněch z největších GRÁZLŮ v této republice. Každý exekutor, právník či vymahač který souhlasí a vykonává vymožení různých finančních částek po podvedených lidech, se steví též do role podvodníka a bezpáteřního GRÁZLA. Možná se ptáte proč?? Odpověď je jednoduchá: v kauze LBG a ČPP je vedeno trestní řízení orgány PČR právě pro podezdření ze spáchání tr. činu podvodu na nic netušící lidi, kteří podepsali SPOLUPRÁCI s LBG a NÉÉÉ s ČPP. Dokud vyšetřování neskončí ať už jak koli, NEMÁ NIKDO PRÁVO vymáhat smyšlené finanční částky po podvedených lidech. To se týká i všech soudů v ČR které se již angažovaly a vynesly nezákonné rozsudky. Nejvíce se to týká dle zjištění soudu v Hodoníně, kde nejspíše pracují jako soudci úplný magoři. Divím se, jak jim to může procházet?? I když, zatím za vlády šílence Klause je v tomto kocourkově možné i nemožné. Uvidíme kam to dovede náměsíčný Zeman. Pořád asi lepší jak šlechtic s gestapáckou krví. Dočkat se opětovné nadřazenosti nácků, to bych opravdu nechtěl.
Tak vám držím palce a hroutit se z toho nemusíte. Na světě jsou mnohem horší věci než pár magorů co nás obyčejný lid chtějí sedřít z kůže a obrat o to málo co máme. S těmito lumpi se dá bojovat. :D :cert:

• Citovat
  • Upravit
1
1.2.13 22:20

Falešná smlouva 2

Dobrý den, jsem překvapená co vše jsem se dnes dozvěděla o LB GUARD. Nikdy jsem se s touto firmou nesetkala až do dnešního dne. Včera jsem od soudu dostala Platební rozkaz a velmi jsem se divila, že je na částku 36.000,– a mám ji zaplatit za dlužné pojistné, KTERÉ JSEM NIKDY S ĆPP NEUZAVŘELA. Abych to ujasnila, před dvěma lety mě ukradli doklady, vše jsem nahlásila, ale i tak jsem se nyní po dvou letech dozvěděla, že na ukradené doklady byla uzavřena 5 dní po odcizení dokladů Pojistná smlouva s ČPP a smlouvu uzavřela výše uvedená společnost LB Guard. Dnes se mi povedlo získat smlouvu od ČPP, sice z toho nadšení nebyli, ale smlouvu nakonec vytiskli a já měla konečně tu čest se seznámit s tím, co to vlastně beze mě bylo uzavřeno. Jediné co souhlasilo bylo moje jméno, rodné číslo a číslo OP, jinak vše ostatní bylo do posledního písmenka smyšleno. Tak mě čeká návštěva právníka a podání Odporu proti Platebnímu rozkazu, podle toho co jsem tady od Vás četla, tak zřejmě to bude velmi zajímavé a výsledek nejistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mundy
4.2.13 14:01

dopis od Bendy

Taky jste dostali další dopis od JUDr. Bendy, že Vás žaluje Ćeská podnikatelská
pojištovna o podstatně menší částku /3287,–/ Kč než před tím o desetitisíce?
Je to zajímavé, jak se částky mění.

• Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
5.2.13 08:49

Benda a spol.

Nevím. Zatím jsem ničeho neobdržel a kdyby náhodou došlo cokoli, třeba na částku 1.halíř, tak si to za rámeček mistr Benda nedá. Moc dobře ví, která bije a pouze to zkouší koho zastraší a kdo se sesype z jeho vyhrožování. Benda nemůže být při smyslech. A pokud je, pak se jedná o velice nebezpečného bezpáteřního tvora, na kterého budou platit mnohem tvrdší metody než vykecávání u Hodonínského soudu.

• Citovat
  • Upravit
Mundy
5.2.13 09:18

Dčkuji za povzbuzení. Ještě bych chtělě dodat, dopis nebyl doporučený. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Luboš Staněk
5.2.13 10:41

Bendovi akce "Z"

Dopis nebyl doporučený??? Ouvej. Na mistra Bendu už je toho asi moc. Třeba zapomněl v tom návalu klientů LBG co chce neoprávněně oškubat. Tak si ho nechte třeba na památku, nebo ho prostě vyhoďte. Nemá vůbec žádnou právní váhu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat