Loyal Brokers Guard - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Jinak sem si zánik kontrolovala i na CPP a tam je u smlouvy uvedeno, že byla zrušena před více jak 12 měsíci, tak snad mě nic nepotká..
- Citovat
- Upravit
Hrůza. Odstoupení od smlouvy.
Dobrý den. Tak to jste měla super štěstí při odstupu od smlouvy. Já odstoupil též ve lhůtě oněch dvou měsíců a přesto po mě chtějí už desetitisíce!!! Samozřejmě, že nic nedostanou. Naopak skončí všichni velice špatně Je zajímavé že jsem smlouvu podepisoval zároveň se svou tehdejší přítelkyní v jeden den a jednu minutu, pak jsme oba odstoupili v řádně dané době a přítelkyni dodnes nic nedošlo. Úplně ji vygumovali, nebo prostě v tom návalu podvodů zapomněli. Nevím nedokáži posoudit. U pana kpt. Víška jsem veden jako jeden z podvedených ale chytrolínka Bendu(Bendíka/a podvodníky z ČPP a LBG to vůbec nezajímá. Ještě o tom neví/tedy až na Bendu/.Toho už jsem varoval ale panáček nedbá. Už se těším až se mu podívám hluboko do jeho blbé hlavy. V ČPP to pocítí až budou platit velice tučné odškodné. Nebude to hned. Ani pes se rychle nevy…
Takže buďte ráda že jste na tom tak jak jste. Další desetitisíce lidí takové štěstí nemělo. ![]()
- Citovat
- Upravit
makina78
Tak mě už došlo od soudu Hodonín, že mě zamítají můj podaný odpor na tuto sračku. Ale mám tam, že se můžu do 15 dní odvolat i proti tomuto a půjde to ke Krajskému soudu do Brna.Tak zítra hned podávám odvolání, ale nevím jak na to. A zda bych si neměla už najít i dobrého právníka. Já jsem stále za to, že jim nehodlám dát ani korunu, ale od Bendy mám už velké bububu-tam na mě chcou, zda nepřisoupím na jejich podmínky, dát exekuci.Tak co dál. Nedat se a nebo zklopit hlavu a vše jim zaplatit. Bojím se o sebe o děti. když jdou do školy, aby se jim něco nestalo.Fakt nevím. A vánoce před sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro Makinu 78
Dobrý den. Jak to pokračuje u Vás? Podala jste odvolání do Brna? Já to čekám každým dnem od toho Bendy nebo rovnou od soudu z Hodonína.
- Citovat
- Upravit
luboš staněk
Ano. Já jsem se odvolala dál, což znamená Brno okresní soud.Bylo to 28.12.2012 a čekám co z toho bude. Já jim stále nehodlám nic platit. Já vůbec nevím ani za co.Oni to měli všechno pěkně promyšlené a namočili do toho spousty lidí. Jak z ČPP tak snad i ten advokát o tomto všem snad musel vědět a snad musí vědět, že je to všechno velký podvod. Bojím se jít na poštu, že je tam dopis z Brna a že mi to zamítají a já vše musím uhradit.Zda to jde dál-tak se dál budu i odvolávat.
- Citovat
- Upravit
Pro Mikinu
Určitě to půjde i dál. Pak je Krajský soud, pak do Olomouce lze poslat stížnost s odvoláním, Pak Praha a pak zase Brno. Někdo z těch soudců tomu snad udělá přítrž, tedy precedens a budou mít po ptákách. Já jsem rozhodnut jít i sedět. Pak je sedřu z kůže a ten zasran Bende nebo jak se jmenuje, skončí velice špatně. Uvidíme. Třeba příjde ještě násilný převrat v tomto skurveným státě a on už se někdo postará o tyhle zmetky co z nás obyčejných lidí dělají ještě větší žebráky než jsme. Chce to nadhled a nepodléhat nátlaku Bendíků a jim podobných. Co se odehrává v jejich hlavách přesně nevím, ale musí to být neskutečný hnůj. ![]()
- Citovat
- Upravit
trestní oznámení
Dobrý den, také jsem naletěla paní Juráskové. Myslíte, že můžu na ni podat trestní oznámení i když jsem přistoupila na splátkový kalendář a platím každý měsíc 500,–kč za zrušení smlouvy. Pojistné u ČPP jsem zrušila do půl roku od podepsání smlovy a platila jsem něco do čtyř stovek. Také mi chodily různé výhrůžky exekucemi, tak jsem přistoupila na splátkový kalendář už jsem to psychicky nevydržela a dodnes mám z toho deprese.
Myslíte, že ještě můžu to trestní oznámení na Juráskovou podat?
- Citovat
- Upravit
trestní oznámení
Určitě se dá podat, ale už je na ni podané v UH na policii
- Citovat
- Upravit
Božidara, tr.ozn.
Dobrý den.
Ve vašem případě je to z 99% zbytečné. Tím že jste smlouvu NEZRUŠILA s LBG do dvou měsíců od uzavření spolupráce je Vaše situace bezvýchodná a to co dlužíte ČPP budete nejspíše muset doplatit třeba tou formou splátek. Už i ta skutečnost, že jste přistoupila na splátkový kalendář, Vás staví do pozice člověka, který de fakto souhlasil s nároky ČPP. Ti, kteří spolupráci s LBG zrušili do dvou měsíců od podepsání spolupráce a dál již společnosti ČPP ničeho neplatili, jsou ve výhodě, jelikož podmíněné pojištění u ČPP MĚLA ZRUŠIT DLE SMLOUVY SPOLEČNOST LBG!!! To, že tak neučinila v několika tisících případech po celém území ČR je dle obyčejného selského rozumu PODVOD. Zainteresovaní lidé z ČPP to moc dobře vědí a snaží se z těchto podvedených lidí dostat řádově miliardy korun ať to stojí co to stojí. Jsou to totiž jedni a titíž, co založili LBG!!! Je zajímavé, že nejvyšší vedení v čele s Generálním ředitelem/presidentem/ ČPP to vědí taktéž a staví tím pádem sami sebe do role jedněch z největších GRÁZLŮ v této republice. Každý exekutor, právník či vymahač který souhlasí a vykonává vymožení různých finančních částek po podvedených lidech, se steví též do role podvodníka a bezpáteřního GRÁZLA. Možná se ptáte proč?? Odpověď je jednoduchá: v kauze LBG a ČPP je vedeno trestní řízení orgány PČR právě pro podezdření ze spáchání tr. činu podvodu na nic netušící lidi, kteří podepsali SPOLUPRÁCI s LBG a NÉÉÉ s ČPP. Dokud vyšetřování neskončí ať už jak koli, NEMÁ NIKDO PRÁVO vymáhat smyšlené finanční částky po podvedených lidech. To se týká i všech soudů v ČR které se již angažovaly a vynesly nezákonné rozsudky. Nejvíce se to týká dle zjištění soudu v Hodoníně, kde nejspíše pracují jako soudci úplný magoři. Divím se, jak jim to může procházet?? I když, zatím za vlády šílence Klause je v tomto kocourkově možné i nemožné. Uvidíme kam to dovede náměsíčný Zeman. Pořád asi lepší jak šlechtic s gestapáckou krví. Dočkat se opětovné nadřazenosti nácků, to bych opravdu nechtěl.
Tak vám držím palce a hroutit se z toho nemusíte. Na světě jsou mnohem horší věci než pár magorů co nás obyčejný lid chtějí sedřít z kůže a obrat o to málo co máme. S těmito lumpi se dá bojovat.
![]()
- Citovat
- Upravit
Falešná smlouva 2
Dobrý den, jsem překvapená co vše jsem se dnes dozvěděla o LB GUARD. Nikdy jsem se s touto firmou nesetkala až do dnešního dne. Včera jsem od soudu dostala Platební rozkaz a velmi jsem se divila, že je na částku 36.000,– a mám ji zaplatit za dlužné pojistné, KTERÉ JSEM NIKDY S ĆPP NEUZAVŘELA. Abych to ujasnila, před dvěma lety mě ukradli doklady, vše jsem nahlásila, ale i tak jsem se nyní po dvou letech dozvěděla, že na ukradené doklady byla uzavřena 5 dní po odcizení dokladů Pojistná smlouva s ČPP a smlouvu uzavřela výše uvedená společnost LB Guard. Dnes se mi povedlo získat smlouvu od ČPP, sice z toho nadšení nebyli, ale smlouvu nakonec vytiskli a já měla konečně tu čest se seznámit s tím, co to vlastně beze mě bylo uzavřeno. Jediné co souhlasilo bylo moje jméno, rodné číslo a číslo OP, jinak vše ostatní bylo do posledního písmenka smyšleno. Tak mě čeká návštěva právníka a podání Odporu proti Platebnímu rozkazu, podle toho co jsem tady od Vás četla, tak zřejmě to bude velmi zajímavé a výsledek nejistý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dopis od Bendy
Taky jste dostali další dopis od JUDr. Bendy, že Vás žaluje Ćeská podnikatelská
pojištovna o podstatně menší částku /3287,–/ Kč než před tím o desetitisíce?
Je to zajímavé, jak se částky mění.
- Citovat
- Upravit
Benda a spol.
Nevím. Zatím jsem ničeho neobdržel a kdyby náhodou došlo cokoli, třeba na částku 1.halíř, tak si to za rámeček mistr Benda nedá. Moc dobře ví, která bije a pouze to zkouší koho zastraší a kdo se sesype z jeho vyhrožování. Benda nemůže být při smyslech. A pokud je, pak se jedná o velice nebezpečného bezpáteřního tvora, na kterého budou platit mnohem tvrdší metody než vykecávání u Hodonínského soudu.
- Citovat
- Upravit
Dčkuji za povzbuzení. Ještě bych chtělě dodat, dopis nebyl doporučený. ![]()
- Citovat
- Upravit
Bendovi akce "Z"
Dopis nebyl doporučený??? Ouvej. Na mistra Bendu už je toho asi moc. Třeba zapomněl v tom návalu klientů LBG co chce neoprávněně oškubat. Tak si ho nechte třeba na památku, nebo ho prostě vyhoďte. Nemá vůbec žádnou právní váhu.
- Citovat
- Upravit
Lidi vy mě strašíte..taky sem naletěla paní Juráskové a podepsala jít to.. řekněme, že mě dokázala perfektně „ukecat“ nicméně sem do týden procitla a po milionech telefonátů smlouvu ukončila -stihla jsem to do těch zmiňovaných 2 měsíců. Smlouvu o ukončení spolupráce od nich mám, a mám v ruce i papír o zániku pojistné smlouvy, zatim se mi nikdo neozval (jen pan Víšek, prostřednictvím mejlu, tam jsem mu i popsala stanovisko a od té doby nic)..budu doufat, že se ani nikdo jiný neozve..je mě z toho špatně