Loyal Brokers Guard - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Loyal Brokers Guard
Slyšel někdo?
Jaký to na vás dělá dojem?
Mě se to zdá jako jeden velký podvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Seriózní společnost
S touto společností již několik měsíců spolupracujeme a jejich aktivity pokládáme za velmi seriózní. Navíc, nedávno jsme společnosti LBG udělili pochvalu „za vzornou platební morálku“. Osobně s touto společností velmi rád spolupracuji.
Mikrasoft.cz
Milan Kratochvíl ředitel firmy
- Citovat
- Upravit
Loyal Brokers guard
Dobrý den tato firma mě dnes oslovila kvůly práci chtěla bych se vás zeptat jestli sní máte už nějaké zkušenosti at vím co odtoho čekat děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez problémů.
Dobrý den,
my sice pro tuto firmu pracujeme dodavatelsky, ale jejich aktivity se nám líbí a doporučujeme ji.
Kratochvíl
- Citovat
- Upravit
Ano, jde o bandu podvodníků.
A také je dobré dávat pozor na Mikraoft, který ji tu chválí, je to též podvodník.
- Citovat
- Upravit
Lies
Jediné co se da rict je to ze je to banda podvodniku co taha lidi do problemu!! mam s nimi zkusenosti a je to peklo na take lidi nůž............
![]()
- Citovat
- Upravit
Prosím ozvěte se kdo má problémy!!! Mě taky paní JUrásková podvedla a nyní mám platit přes 16000,–, které ani nemám.
![]()
- Citovat
- Upravit
Firma už tuším zanikla a u většiny pojišťoven je na Black Listu. Snaží se teď z lidí dostat peníze. Taky jsme jim bohužel naletěli. Doporučuju NIC NEPODEPISOVAT a pokud po Vás něco chtěj, poradit se s právníkem před jakýmkoliv dalším krokem. Hlavně, opakuji, NIC NEPODEPISOVAT.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Salvaje píše:
Firma už tuším zanikla a u většiny pojišťoven je na Black Listu. Snaží se teď z lidí dostat peníze. Taky jsme jim bohužel naletěli. Doporučuju NIC NEPODEPISOVAT a pokud po Vás něco chtěj, poradit se s právníkem před jakýmkoliv dalším krokem. Hlavně, opakuji, NIC NEPODEPISOVAT.
Díky za podporu, jsem z toho všeho vyřízená, nemocná, bezradná. Co jste podnikla Vy??? Mám schůzku s právníčkou domluvenou na pondělí, tak jsem zvědavá jestli se tohoto jde nějak zbavit!????
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pojistku u LBG jste zrušila nebo nechala padnout pro neplacení? Já nepodnikám zatím nic, nikdo se mi neozval a nic po mně nechce, možná proto, že jsem se od té doby přestěhovala a změnila i telefon. Ale můj přítel má telefon pořád stejný a taky se mu zatím nikdo neozval. Nechali jsme tu pojistku padnout pro neplacení, takže jsme z ní nic nedostali, tak po nás snad nic chtít nemůžou. Ale po lidech z mého okolí chtějí nějaké peníze a vyrožují žalobou. Dejte prosím vědět, co Vám řekla právnička, docela by mě to zajímalo. Nicméně, já z nich strach nemám a nehodlám se nechat zastrašovat. Nebojte, myslím, že tohle dobře dopadne. Sami mají na krku žaloby a vracení provizí, tak se asi snaží vytahat peníze, kde to jen jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se bojím exekutora
Já i s manželem bohužel padla do nenasytného chřtánu podvodnice paní Juráskové, co vše podala jako nebe na zemi!! Nic není povinné, nic se nemusí a hlavně nic nikomu nehrozí, když nikoho neseženeme. Sehnat se mi nikoho nepodařilo - a dnes jsem tomu ráda, protože bych se těm lidem nemohla ani do očí podívat!!!
U nás to bylo tak, že jsem pojistku neplatila - já to paní Juráskové zrovna říkala, že na to, abych platitla pojistku nemám!!!! Ona mě ujišťovala, že já nemusím nic platit. A ani to jako normální pojistku nepodala…to je prostě odměna firmy. Takže přišla nějaká upomínka, pak další…posléze volala paní z Prahy z ČPP, že tam máme s manžeem dluh, tak jsem jí říkala o tom, že nemáme peníze, manželovi zůstane z výplaty jak kdy okolo 2000,– až 3000,– a z toho ještě většinou vše projezdí do práce, mě z důchodu zůstane 2500,– máme 3 děti, že z toho prostě nejde vyjít........a paní hned: vy jste přes paní Juráskovou, že??? Ano, my víme co dělala - je to podvodnice, na kterou je podané trestní oznámení.....a doporučila mi, ať zajdu na pobočku a smlouvy zruším, aby nenabíhalo další penále. Tak jsem i udělala.
Pak přišlo BU BU BU od LBG a chtějí po každém přes 16000,–!!!!
Psala jsem maily, dopisy kde jsem vysvětlovala, jak se věci mají…posléze přišel od firmy dopis kde bylo uvedeno, že máme napsat vše co se na schůzce dělo.....udělala jsem tak, ovšem doporučený dopis přišel nazpět.......a nic se nedělo, až minulý pátek přišel dopis od advokátky, že chtějí tu pokutu za zrušení smlouvy!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my naštěstí nechali smlouvy padnout pro neplacení, takže jsme je vlastně nezrušili, zrušila nám je ČPP sama a já platila jen cca 600 Kč. Zatím se nám nikdo z LBG neozval a nic po nás nechce. Podle mě hledají snadné obětní beránky. V pondělí to všechno ukažte právničce, případně zkuste kontaktovat přímo ČPP. Držím palce, ať to dobře dopadne!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neuvěřitelné
Tak já jsem zcela originální případ. Představte si, že ČPP mi zrušila pojistnou smlouvu údajně na moji písemnou žádost, kterou jsem ovšem neposílal. Takže pochopitelně nárokují článek VII. ve smlouvě o spolupráci… Jinak se obávám, co se týká předchozího příspěvku, že i když padne smlouva pro neplacení lhůtního pojistného, sankce mají nárok požadovat, protože smlouva je prostě zrušená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Telis píše:
Tak já jsem zcela originální případ. Představte si, že ČPP mi zrušila pojistnou smlouvu údajně na moji písemnou žádost, kterou jsem ovšem neposílal. Takže pochopitelně nárokují článek VII. ve smlouvě o spolupráci… Jinak se obávám, co se týká předchozího příspěvku, že i když padne smlouva pro neplacení lhůtního pojistného, sankce mají nárok požadovat, protože smlouva je prostě zrušená.
Ničeho se nebojte, já se ode dneška, už nebojím a ani nehroutííííím!!!! Právníčka mi napsala velmi potěšující zprávu, takže nebudeme platit a ani exekutor nepřijde!!!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedejte se!!!!!!!!
Všem kdo naletěl podvodníkům z LB GUARD vzkazuji - podejte na ně trestní oznámení!!! To, už je vedeno Policí Brno!!!!
V pondělí jdu za paní advokátkou a ta mi to trestní oznámení napíše - musí to být podáno písemně!!!!
Když jsem byla toto pondělí u paní advokáty a vzala jí všechny písemnosti co mám, včetně smlouvy bylo mi řečeno, že smlouva s těmi podvodníky byla na dobu jednoho roku, což dávno padlo a navíc JÁ nikomu nic nedlužím a je to jasný podvod ze strany LB GUARD!!!!!!
Takže se nikdo nebojte a podejte na ně trestní oznámení!!!!!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit