Loyal Brokers Guard - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
woiceq píše:
Jak to je s ČPP? musí se dlužná částka platit???
Pokud Vám z pojišťovny nepošlou složenku s dlužnou částkou, tak neplatíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, dne 30 . 3 me došl dois v obyčejne obalce ze dlužím asi 19tisic, od pana právníka Michal Benda, mám to zaplatit, spolupracovala jsem s firmou LBG, a porad paní jurasková trvdla ze je to zrušené, pa pojištovne po me chteji i zaplatit tech 20tisíc, no nevím, prosim o radu? ! Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, jak jste to vše vyřešily? když nezaplatím, hrozí exekuce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podvodníci LBG a Jurásková
@Pavluše0 píše:
Dobrý den, dne 30 . 3 me došl dois v obyčejne obalce ze dlužím asi 19tisic, od pana právníka Michal Benda, mám to zaplatit, spolupracovala jsem s firmou LBG, a porad paní jurasková trvdla ze je to zrušené, pa pojištovne po me chteji i zaplatit tech 20tisíc, no nevím, prosim o radu? ! Děkuji moc
Dobrý den, nám pojišťovna odpustila dlužnou částku a platila jsem s manželem jen okolo 600,– za zrušení pojistky, a abych nemusela platit tu „smluvní pokutu“ firmě LBG, i když je v likvidaci, bylo zapotřebí se připojit k trestnímu oznámení. Navíc dle právníčky není důvod jim platit, protože jsem se ničeho nedopustila.
- Citovat
- Upravit
Podáváte někdo trestní oznámení??????
@Podvedeni píše:
Dobrý den, taktéž sháníme s několika dalšími lidmi další, kteří by se spojili a podali buďto žalobu nebo trestní oznámení na paní Marii Juráskovou. Telefony nebere, neodpovídá a NAVÍC JI KE VŠEMU ZAMĚSTNALI V AXE!Chtělo by to jí řádně zatopit…
Tak co, už je podaná žaloba???? Já bych se mooooc ráda připojila a určitě i plno dalších, jen napište kam!!!! Paní Jurásková nás všechny podvedla, tak ať ví, že se to nedělá!!! Navíc její drzost nezná mezí…nedávno mi poslala sms, chápete to???????? Drzá je jako štěnice!!!! Fakt klobouk dolů, před takovou osobou. Já bych chodila kanálem, nemohla se ani lidem podívat do očí a ona mi bude vypisovat??? Jak ONA za nic nemůže to ONI ( firma) ji podvedla........no, každopádně ona tedy kanálem chodit nebude, klidně se nám do očí podívá!!!!! To je tedy nátura!!!! A po ní prý chtějí 300.000,–!!! Za to co udělala je to málo!!!! Jen, ať platí, potrestání zaslouží!!!!
![]()
- Citovat
- Upravit
Psal vám i právník JUDr. Benda? A zaplatili jste to a rea govali jste na to,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže me radíte neplatit tech 20tisíc? A přesto rikali , že si toho nemáme všímat, ze to ktomu nepatří. Mě řekli na čpp ze když budu chtít zrušit smlouvu musím zapltit 20tisic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavluše0 píše:
Takže me radíte neplatit tech 20tisíc? A přesto rikali , že si toho nemáme všímat, ze to ktomu nepatří. Mě řekli na čpp ze když budu chtít zrušit smlouvu musím zapltit 20tisic
Mě taky chodily upomínky a nakonec smlouva padla pro neplacení a já platila jen cca 600 Kč nějaké jejich náklady… Ale už je to cca rok…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano,na vás. to bylo jako zaplacení tech 20tisíc a co jako dlužím čpp? A to jste zrušila smlouvu a zapltila ten poplatek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
podávala jste nějakou vypovědní smluvu? Posílala jste někam něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smlouvu jsem nerušila. Zrušila ji až čpp pro neplacení. Pak mi přišel dopis, že zrušili pojistnou smlouvu pro neplacení, a složenku na cca 600 Kč. Ty jsem zaplatila a hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak to je s ČPP? musí se dlužná částka platit???