Loyal Brokers Guard - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
2.4.12 15:43

to je zajímave, já jsem taky nic nerušila, neplatila. ted me došel dopis od Právníka Bendy. Byla jsem ted na čpp a jeden pan kvuli temu jel o Brna, že neví stim prípadem rady, má me volat , tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.4.12 15:53

Ale ten právník po Vás chce, abyste platila LBGuardu, ne? To nemá s pojistkou u čpp momentálně vůbec co dělat. Já psala o pojistné smlouvě a o tom, že padla a já platila čpp 600 Kč. Nic o LBG…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.4.12 16:07

Me to poslala čpp aby to uhradila, topře jakýsiho jakýsi právníka, který me to ani neposlal doporuceně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.4.12 16:07

Me to poslala čpp aby to uhradila, topře jakýsiho jakýsi právníka, který me to ani neposlal doporuceně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.4.12 16:11

Mě to došlo od čpp, poslal to za ne jakýsi právník Benda. Ani to nedošlo doporučeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.4.12 16:17

Tak to je divné… Možná už tam měli těch padajících smluv od LBG tolik, že se rozhodli to řešit… Ale že by to od právníka nebylo doporučeně… Tak v tom případě držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paveljerry
7.4.12 13:57

To samé došlo i mé přítelkyní podpis a razitko jde videt ze je vytiskle a ne originalni navic neprisel taky doporucene a kdyz jsme tam zkouseli volat zvedali to jen nejake jeho sekretarky a ze nas nemohou s panem Bendou spojit ze to proste musime zaplatit nam rekli ale to bohuzel je dalsi podvod jelikoz pokud vam dojde castka 34000 a nenabidnou vam ani splatkovy kaledar a ani tam neni uvedene za co to musime zaplatit tak to proste platit nebudu.

• Citovat
  • Upravit
3491
7.4.12 14:02

Tak v tom případě je to fakt hodně divné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paveljerry
7.4.12 14:27

Jeste mam radu zajdete s tim na policii ve veseli nad moravou oni uz to tam maji zavedene tak snad Vam reknou vic ale nic neplatte a zajdete na cpp tam mi rekli ze mame poslat pisemnou zadost o zruseni a o tom jak vam smlouva vznikla taky jsme tak ucinili a cekame na vyjadreni ze strany CPP a policie CR

• Citovat
  • Upravit
Efffffa
13.4.12 17:56

Jsem na dně

Dobrý den, mě poradila přímo ČPP, že mám nechat smlouvu pro neplacení spadnout. Ale už je to přes rok, musela jsem zaplatit jejich advokátům DESETITISÍCE! A navíc v druhé pobočce ČPP mi řekli, že ta smlouva spadne, až mi pošlou doporučeně upomínku s dodejkou a tohle oni nemají povinnost dělat, takže se toho nedočkám nikdy. Prosím řekněte mi, jak jste to udělali, že Vám to pro neplacení ukončili??? Díky za odpověď, jsem z toho na dně :( Efa

• Citovat
  • Upravit
3491
13.4.12 18:01

Tak ja jsem proste nereagovala na upominky. Nemela jsem na zaplaceni penize. Az pak jednoho dne mi prisel dopis, ze smlouva byla zrusena ze strany CPP pro neplaceni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efffffa
13.4.12 18:04

Musela jsem platit

Mě přišel ten samý dopis od JUDr.Bendy, také obyčejně, zaplatila jsem 34.380,– :,( :,( :,( protože vyhrožoval exekucí! Teď nevím, co dál. Moje smlouva po víc jak roce nespadla pro neplacení.

• Citovat
  • Upravit
Efffffa
13.4.12 22:21

Pro Paveljerry: vy jste to opravdu neplatil? Obdivuji Vaší odvahu, napiště prosím, jak jste postupoval dál? Já budu totiž uplně ten samej případ, akorát jsem zaplatila, navíc na splátky by přistoupili, stačilo se domluvit s tou sekretářkou… Díky

• Citovat
  • Upravit
Efffffa
13.4.12 22:30

pro Pavluše0

Pavluše, jak Vám to dopadlo? Také řeším dopis od právníka Bendy. Díky za rychlou odpověď :(

• Citovat
  • Upravit
54
17.4.12 20:09

bohužel jsem to zaplatila, když človeku vyhrožuji exekucí :? ale prý jsem mluvila s jedním a řekl me ze se to nemelo platit, tak fakt nevím. na čpp me rikali, ze to mám zaplatit, zmenili smlouvu, tak fakt nevím,…ale taky říkali, pokud to tam nesvali tak se bude i platit tech 20tisic, a asi me ten dopis došel a prý to není ukončené, tak fakt nevím, porad te co a jak , jak steho vybruslit, díky za vsechny rady, nevím co dál, taky už nic nechci platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat