Loyal Brokers Guard - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Efffffa
17.4.12 22:04

Bohužel už sem nikdo moc rad nepíše a nám jde přitom o každý den :( :( To mě mrzí. Lidi, poraďte, ať víte cokoliv, moc prosím :roll:

• Citovat
  • Upravit
20
18.4.12 15:28

Reakce

Dobrý den, nejlepší asi bude zavolat kapitánovi Víškovi. Tel. č. 974 622 916. Každý případ, jak tak čtu, je odlišný, takže jednejte raději s Policií, než s jednotlivými pobočkami ČPP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
celéééér
18.4.12 16:30

Dnes se přihlašuji poprvé na tyhle stránky..vzkazuji všem,pokud Vám přišla platba od ČPP platba nebo od advokáta Bendy okamžitě to zaplaťte.Včera jsem seděla dvě a půl hodiny na policii ve Veselí, sice semnou sepsali protokol, ale řekli mi že v každém případě se to musí zaplatit.Poškozeným je v první řadě ČPP a ne my co máme smlouvy.Proto všem radím nečekejte a okamžitě to zaplaťte nebo Vás čeká soud popřípadě exekuce.Jsem s toho velmi rozčarovaná protože jsem se na těchto stránkách dověděla že vše dobře dopadne a nebudeme to muset platit.Velice mě to zklamalo protože to není pravda.Já konkrétně za to že jsem naivně věřila panu Glacovi který mě tvrdil že smlouvy jsou neplatné, tak místo 12 500,– zaplatím 25 000,–.Na policii mi radili že bych ty peníze měla vymáhat po něm…

• Citovat
  • Upravit
Efffffa
18.4.12 17:07

Pro: Celéééér

Díky za informace, prosím, jestli mi věnujete 5 minut, napiště mi na e-mail ***@seznam.cz
Chci také podat trest.oznámení, ale nevím jak, policie mne odmítla. Díky, nezdržím Vás příliš. :roll:

• Citovat
  • Upravit
54
18.4.12 19:35

Přesně i mě Glac řekl, že to nemám platit, jelikoš jsem to zaplatila, tak fakt nevím, Celeer a co se stalo kdyz jste to zaplatila, došlo vám něco od čpp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.4.12 19:37

nepodáme ho hromadně to trestne oznamení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.4.12 19:51

Mě bylo řečenona čpp že dojde dopis od čpp že to nemusí to zmeněnou smlouvu uznat, a když to neuznají tak ješte nejaké peníze se budou platit,…tak fakt nevím, máte stím někdo zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
19.4.12 15:18

Trestní oznámení už podané je, kamarád byl vypovídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efffffa
19.4.12 15:21

Ano, nás, poškozených je přes 3000, takže je trestní oznámení podané, ale já se chci přidat. Poraďte mi, prosím, jakým způsobem. Díky

• Citovat
  • Upravit
3491
19.4.12 15:27
@Telis píše:
Dobrý den, nejlepší asi bude zavolat kapitánovi Víškovi. Tel. č. 974 622 916. Každý případ, jak tak čtu, je odlišný, takže jednejte raději s Policií, než s jednotlivými pobočkami ČPP.

Co třeba takto? To by nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efffffa
19.4.12 15:33

Jemu už jsem volala, nic nového mi neporadil, jen říkal, že vyšetřuje LBG, tak mi na mail pošle do 14 dní pár otázek, ale pořád nebudu mít žádný papír v ruce…

• Citovat
  • Upravit
3491
19.4.12 15:42

Tak mu pak na ten mail odepsat, že se chci připojit k trestnímu oznámení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.4.12 17:16
@celéééér píše:
Dnes se přihlašuji poprvé na tyhle stránky..vzkazuji všem,pokud Vám přišla platba od ČPP platba nebo od advokáta Bendy okamžitě to zaplaťte.Včera jsem seděla dvě a půl hodiny na policii ve Veselí, sice semnou sepsali protokol, ale řekli mi že v každém případě se to musí zaplatit.Poškozeným je v první řadě ČPP a ne my co máme smlouvy.Proto všem radím nečekejte a okamžitě to zaplaťte nebo Vás čeká soud popřípadě exekuce.Jsem s toho velmi rozčarovaná protože jsem se na těchto stránkách dověděla že vše dobře dopadne a nebudeme to muset platit.Velice mě to zklamalo protože to není pravda.Já konkrétně za to že jsem naivně věřila panu Glacovi který mě tvrdil že smlouvy jsou neplatné, tak místo 12 500,– zaplatím 25 000,–.Na policii mi radili že bych ty peníze měla vymáhat po něm…

Dobrý den, pokud je v první řadě poškozeným ČPP, jak píšete, proč nepodá trestní oznámení ona, a čeká, jak budou reagovat pojištěnci? ČPP a LGB mají mezi sebou mandátní smlouvu, takže kopou za stejný manšaft proti nám. Navíc nechápu, proč právníci radí nic neplatit a Policie přesný opak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.4.12 20:07

Vážení, no jsem zvědavá, jak to teda dopadne. Hlavně , že Glac a Jurasková, vše vyřešili :-(. Nikdo nechce nikomu poradit, všeci se boji, radši to zaplatím, doufejme , ze už to zkončí!! Přeto je v nas tolik lidí a nejde nic udelat, jenom samé stresy!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haanaa2
20.4.12 22:45

Zdravím všechny kdo má nebo měl čest se setkat s juráskovou, znám opravdu spoustu lidí kteří mají stejné problémi jako my všichni tady a proto Vám všem mooc dobře radím ZAPLAŤTE to co nejdřív jinak bude částka narůstat a potom už to nebude sranda, vím že jsou to peníze vyhozené za nejakou mrchu, ale nenecháte si kvuli ní nasekat ještě větší problémi než jsou. Známá byla na policii a jediné řešení je opravdu zaplatit, je možné si sjednat splátkový kalendář… Po té by se dalo podat na juráskovou trestní oznámení a ty částky které zaplatíme vymáhat po ní… Což stojí aspoň za pokus, nenecháme ji přece bez trestu škubat další lidi.. Když začnete splácet tím pádem už na vás nebude dále podáváno trestní oznámení a můžeme se věnovat tomu jak to zavařit juráskové a myslím si že nás do toho pujde docela hodně…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat