Loyal Brokers Guard - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MACKALKA píše:
Obrýden,
mě došel ten dopis včera, přitom jsem smlouvu ukočila do dvou měsíců .Ted jsem bezradná manžel nadává mám platit 17tisíc poradí někdo co dál
Pokud jste ukončila smlouvu do dvou měsíců a můžete to doložit, buďte v klidu, nic se vám nestane. Ze zákona máte právo do 60 dnů od uzavření smlouvy ji zrušit, aniž byste musela něco platit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Telis
No to je právě ten problém. Já nemám podmínky smlouvy od pojišťovny. Právník jim to říkal, že nic nemám, ale oni tvrdí, že mám. Klidně půjdu i k soudu. Já teď musím dokázat a prokázat, že je nemám-což bude mazec-
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neplatná smlouva
Tak jsem včera napsala email čpp, že nemám smluvní podmínky, že si nemůžu přečíst postih za neplnění pojištění, atd. byli překvapeni a začali to konečně se mnou řešit. Lidičky nedejte se a hned kontaktujte čpp. Popř. plicii a právníka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
ted jsem mluvila s právníkem a ten řekl že to mám rači zaplatit, protože jsem sice smlouvu ukončila ale jen s ČPP a ne LBG a to že trvá ona ani ukončit nešla protože tak je to zakamoflováno v té smlouvě. Mám si nechat zaslat potvrzení že tímto moje závazky z firmou LBG končí. Přemýšlím jestli zkusit ještě jiného advokáta co řekne. Poradíte někdo děkuji
- Citovat
- Upravit
mackalka
Ano, já doporučuji ještě jiného právníka a pak, když vám dva řeknou totéž tak až pak bych reagovala, ale tomu druhému bych zapřela, že již jsem před ním kontaktovala právníka. Je fakt, že všichni co jsem píšeme jsme většinou hodně bezradní a pravda je i v tom, že nám téměř nikdo neporadí. Jen ať zaplatíme, ale já jim nechci dát ani korunu, ale jsem jen obyčejný člověk tak asi jim to budu muset též zaplatit, ale dokud je tu náděj, že za mnou stojí právník a policie tak jim zatím nedám nic a doufám, že to tak bude, že jim nebudu muset dát ani korunu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Falšované podpisy
Dobrý den,
je tu možnost, že podpisy p. Krásného na smlouvách o splupráci jsou falšované, moje kamarádka uzavřela tuto smlouvu s paní Juráskovou, měla zaplatit 17280Kč, řešila to, nenechala se a nakonec přišli na to, že podpis je zfalšovaný, není pravý, takže je smlouva neplatná. Chtěla bych poprosit všechny, kdo mají smlouvu sepsanou s paní Juráskovou, jestli by mi naskenovali smlouvu o spolupráci do mailu pro porovnání, kamarádka se domnívá, že také podpis na její smlouvě je falešný. Posílejte, prosím, na mail:***@seznam.cz děkuji
- Citovat
- Upravit
falšované podpisy
Ano i já mám smlouvu od juráskové-přepošlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro wikiki
A který právník Vám to radil, neplatit to? Podle čeho? Děkuji za zprávu
- Citovat
- Upravit
@wikiki píše:
Nic neplaťte..radil nám to právník…
Který právník Vám to řekl, že to nemáte platit, podle čeho? Jak tedy postupovat? Díky
- Citovat
- Upravit
@anonymus1 píše:
Dobrý den, nám pojišťovna odpustila dlužnou částku a platila jsem s manželem jen okolo 600,– za zrušení pojistky, a abych nemusela platit tu „smluvní pokutu“ firmě LBG, i když je v likvidaci, bylo zapotřebí se připojit k trestnímu oznámení. Navíc dle právníčky není důvod jim platit, protože jsem se ničeho nedopustila.
Dobrý den,
takže když podám trestní oznámení na LBG, tak nemusím platit tu jejich smluvní pokutu? Naúčtovali pokutu ve výši 17.280Kč. Která právnička Vám to řekla? Děkuji
- Citovat
- Upravit
JÁ TAKY
MĚ TEDY ŘEKLI ŽE BY MĚ TRESTNÍ OZNÁMENÍ NEPOMOHLO PROTOŽE JSEM TO PODEPSALA A JSEM SVEPRVNÁ. MĚLA JSEM SI SMLOUVU ŘÁDNĚ PŘEČEST .TU PRY JIM MUSEL SEPISOVAT NĚKDO KDO V TOM UMÍ CHODIT, PROTOŽE JE TAK SIKOVNE SEPSANA A JA BYCH SOUD PROHRALA
- Citovat
- Upravit
pro: @anonymus1
@ex píše:
Dobrý den,
takže když podám trestní oznámení na LBG, tak nemusím platit tu jejich smluvní pokutu? Naúčtovali pokutu ve výši 17.280Kč. Která právnička Vám to řekla? Děkuji
Tomu se mi nechce věřit, jak jste to dokázala? Jak jste to vysvětlila pojišťovně a kolik po vás ČPP požadovala? Po mě dlužnou částku ČPP vymáhala přes právníka a nic na ně neplatí. Podělte se o radu prosím.
- Citovat
- Upravit
Přesně tak, jednou se to uzavřelo s pojištovnou čpp a jich to nezajímalo,
- Citovat
- Upravit
Nejdou sem vypisovat e-mailové adresy, a proto nemůžeme spojit svoje síly… přijde na to někdo??
- Citovat
- Upravit
@MACKALKA píše:
MĚ TEDY ŘEKLI ŽE BY MĚ TRESTNÍ OZNÁMENÍ NEPOMOHLO PROTOŽE JSEM TO PODEPSALA A JSEM SVEPRVNÁ. MĚLA JSEM SI SMLOUVU ŘÁDNĚ PŘEČEST .TU PRY JIM MUSEL SEPISOVAT NĚKDO KDO V TOM UMÍ CHODIT, PROTOŽE JE TAK SIKOVNE SEPSANA A JA BYCH SOUD PROHRALA
A kdo Vám to řekl?
- Citovat
- Upravit