Loyal Brokers Guard - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Najde se tady někdo, komu už vypršela ta lhůta na zaplacení??? co se pak děje dál???
- Citovat
- Upravit
neděje se nic
Asi se neděje nic, jelikož se tady k tomu nikdo nevyjádřil…a nebo je tento národ fakt hloupý a všichni to pokorně zaplatí ![]()
- Citovat
- Upravit
radekííí
Já myslela, že jsem tu na vše sama.Kdo je pro hromadné trestní oznámení!!! Nebo o napsaní do TV Nova!!! Já už fakt nevím co dělat. Mě to teď v pátek 3.8.2012 vypršelo, tak čekám co bude.Lidi nedejme se-sakra, jinak nás oškubou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, už jsem tady, jelikoš, jsem mluvila s právníky, oni me rekli, ze to mám zaplatit, mám to zaplacené, jenze já bych nejradeji taky, byla rada, kdyby se to vyresilo a vratily peníze, musella jsem si na to pujčit, jelikoš bych se nechtela setkat s exekucí, já taky si nevím rady, tot je zakopaný pes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze zacatku to bylo, že zjdeme podat hromadne trestné oznamení, nikdo se toho nechytl,…to je to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nejhorší je to, ze se to uzavrelo s čpp a oni se taky nedají…nekdo tam nam dal 1000kč a ta smlouva je platná, kdyby tam nikdo nic nevlozil, tak ta smlouva se neobnoví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasné, to co je u čpp se bohužel musí zaplatit, ale proč se nechat škubat od LBG a kde Vám kdo zaručí, že po zaplacení nebudou chtít další peníze??? Dal Vám snad někdo papír, títo celou záležitost uzavíráme a nemáte již vůdči společnosti žádné závazky??? myslím, že spoustu lidí zaplatilo, ale nic podobného neobdrželo
@Pavluše0 píše:
A nejhorší je to, ze se to uzavrelo s čpp a oni se taky nedají…nekdo tam nam dal 1000kč a ta smlouva je platná, kdyby tam nikdo nic nevlozil, tak ta smlouva se neobnoví
- Citovat
- Upravit
lbg
Já jsem veškeré papíry co mám doma ofotila a poslala doporučeně JUDr. Bendovi. I tu nějakou smlouvu od ČPP i smlouvu z LBG. I to, že jsem již dvakrát ukončovala písemně smlouvu z čpp a nic se z jejich strany neděje. Tak čekám co mi na to řeknou z té advokátní kanceláře. Lidičky pošlete to tak taky ať tam toho maj víc a pak dáme hromadnou žalobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nešiko píše:
Já jsem veškeré papíry co mám doma ofotila a poslala doporučeně JUDr. Bendovi. I tu nějakou smlouvu od ČPP i smlouvu z LBG. I to, že jsem již dvakrát ukončovala písemně smlouvu z čpp a nic se z jejich strany neděje. Tak čekám co mi na to řeknou z té advokátní kanceláře. Lidičky pošlete to tak taky ať tam toho maj víc a pak dáme hromadnou žalobu.
- Citovat
- Upravit
Policie
Nejlepší bude, když se připojíme tady k tomuto co je tady již zmiňované
Tohle došlo z Policie:
Dobrý den,
na základě dnešního telefonického rozhodvoru Vám posílám potřebné informace k probíhajícímu trestnímu řízení v souvislosti se spol. Loyal Broker´s Guard.
Trestní řízení vede 2. oddělení hospodářské kriminality Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje v Brně pod čj: KRPB-6564/TČ-2011–060082. Zpracovatel uvedeného čj je kpt. Víšek, tel. 974 622916.
S pozdravem
npor. Bc. Tomáš Bárta
zástupce vedoucího oddělení
- Citovat
- Upravit
@radekíííííí píše:
Nejlepší bude, když se připojíme tady k tomuto co je tady již zmiňovanéTohle došlo z Policie:
Dobrý den,
na základě dnešního telefonického rozhodvoru Vám posílám potřebné informace k probíhajícímu trestnímu řízení v souvislosti se spol. Loyal Broker´s Guard.Trestní řízení vede 2. oddělení hospodářské kriminality Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje v Brně pod čj: KRPB-6564/TČ-2011–060082. Zpracovatel uvedeného čj je kpt. Víšek, tel. 974 622916.
S pozdravem
npor. Bc. Tomáš Bárta
zástupce vedoucího oddělení
ja sem volala panu Viskovi a ten mi rekl ze sice prosetruje LBG ale s tema exekucema nemuze nic udelat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
2 právníci mi potvrdili, že se smluvní pokuta LBG platit nemá, kdo zaplatí, už peníze nikdy neuvidí. Zkouší to, kdo se chytne. Říkali, že i kdyby to dali k soudu, tak je tam tolik nesrovnalostí, že by to oni prohráli a nakonec museli zaplatit všechny výlohy a to oni ví, takže dělají bububu.
Takže neplatit a podat trestní oznámení.
- Citovat
- Upravit
Tak nevím jak Vám, ale mě nikdo nic neposlal…a jediné co jsem se dověděla od pana likvidátora, že to musím zaplatit a to že mě p. Jurásková podvedla si mám řešit oni s tím nemají nic společného to je prej věc druhá, podmínky jsou prej jasně dané