Loyal Brokers Guard - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
13.10.12 12:12

LBG

Chci se vás tu zeptat JSTE OCHOTNÍ S TÍM JÍT DO MÉDIÍ, ROZVAŽUJEM, ŽE TO DÁME DO TELEVIZE, ČÍM VÍC NÁS BUDE, TÍM SPÍŠ MÁME NADĚJI NA TO, ŽE SE BUDE NĚCO DÍT V NÁŠ PROSPĚCH. vŠECHNO TO BYL PODVOD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.10.12 12:53

nešiko

Ano. Já jsem pro.Jdu do toho s váma i kamarádka i její syn.Jak to rozjedete dejte vědět a jdem na to. Super nápad. I já ho měla, ale neměla jsem odvahu, když nás bude víc tak jdem na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.10.12 15:29

Nešiko

Myslíme si, že to je snad jediná možnost a tak ji musíme využít. Ještě počkám jestli se někdo přihlásí, aby nás bylo víc, at´to má nějakou platnost. Můžu se zeptat odkud jste, my jsme z okolí Veselí nad Moravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.10.12 18:38

LBG

Už jsem to poslala, pokud se chcete podívat jak je to napsané, napište mi email a já vám to přepošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobo2
15.10.12 14:18

Také do toho půjdu!

• Citovat
  • Upravit
bobo2
15.10.12 14:18

Bydlím u Bučovic, což je za Kyjovem.

• Citovat
  • Upravit
bobo2
15.10.12 14:22

Dobrý den, velice Vás prosím, kdo podal trestní oznámení panu Kap. Víškovi, pod jakou značkou je prosím toto řízení vedeno? Abych se také mohla přidat..

Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
11
15.10.12 15:30

To není pro kpt. Víška, ale pro televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.10.12 15:46

Bobo2

Já mám dojem, že trestní oznámení podal pan Glac a Jurásková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.10.12 07:11

zelinka

Já jsem taky kousíček od Veselí nad Moravou.Asi 20km. Se mnou počítejte, přidávám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.10.12 09:25

podvod

Já jsem psala i stížnost ČNB ted´mi došel email, kde chtějí ofocené smlouvy a veškeré papíry, jenže se tam oíše o jednotlivci, jste ochotní to poslat zároveń se mnou? Kdo z Vás by se mohl dostat tenhle pátek do Veselí nad Moravou, na čase bychom se domluvili, mám ještě spoustu dalších informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZELIN
19.10.12 21:15

Aha

Teď zelinko křičíš a le kolik lidí jsi do toho naqtáhla TY? vÍM KDO JSI, TAK SE NEZTRAPŇUJ.

• Citovat
  • Upravit
11
20.10.12 10:49

zelin

Máš pravdu, doporučila jsem pár lidí a oni vstoupili a právě kvůli těmto lidem a taky kvůli sobě s tím chci něco dělat, protože jsem naletěla stejně jako oni. A když víš kdo jsem, tak se neskrývej za anonymitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.10.12 14:51

lbg

Já tam již vše poslala, Myslím do ČNB a čekám co mi odepíšou. Mám zdravotně nemocné dítě, jsem psychicky v prde.. a není možné se dobrat konce. Už kdyby mě napsali, že je konec, že je vše vyřízené a nemusím nic platit, ba naopak, že mi za ty moje nervy někdo něco dá. Ať si takle někdo zkusí žít-pořád ve strachu. První z dítěte a pak tohle. Manžel mi dokola opakuje, že jsem zadlužila rodinu, bojím se, že mi nakonec řekne, že můžu i za zdravotní stav našeho dítěte. Může mi někdo nabídnout práci na doma, tak mu takovou vyšiju a zažaluju. :cert: Už mám toho všeho pokrk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.10.12 13:24

Nešiko

Udělala jsi dobře, že jsi to poslala, jen doufám, že to pošle více lidí. Ty nervy kolem toho asi máme všichni, znám to. Místo super přivýdělku ---nervy, nejistota a dluhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat