Poradna duly
Jana Čurdová
Jsem se prave preobjednavala na dyl:-)sestricka nechapala, ze chtej vsichni hned a ja to oddaluju ![]()
Já čekám teda první a když jsem tak pročítala diskuze, tak většina běží hned jak vidí na testu //. Já nechci pospíchat kdyby se něco pokazilo a hlavně, aby tam bylo něco už vidět. Jsem teda nejistá, jestli je vše v pořádku, ale snad ano ![]()
Simi, ja u prvniho bezela hned, byla jsem vyplasena z pripadnych komplikaci jako mimodelozni a tak. Ted pri druhem vaham, preci jen jsem v jistych vecech „mazak“ a mela bych o jednu prohlidku mene
tech prohlidek je behem tehu totiz mraky
Pokud se cítíš dobře, tak není problém. Budeš akorát ušetřena jedné prohlídky a na UTZ uz bude neco videt. ![]()
Jen mě občas pobolívá podbřišek, ze začátku bolel víc, teď je to lepší…ten týden to už vydržím a 20. hurá na kontrolu ![]()
@Jani83 a kolik je prvnímu prckovi??
Tak ja dnes volala doktorce, ze mam pozitivni tehotensky test a jestli muzu prijit pristi tyden a kdepak, pristi tyden maji naslapano. Takze se mam stavit zitra ![]()
@SimčaAgi píše:
Takže neni nic špatnýho když půjdu až tak v tom 8tt?
U nás by1o mimi počato 13.11.,a jsem objednaná na první proh1ídku až na 4.1edna. By1a jsem z toho první chví1i dost vyp1ašená, a1e evidentně nejsem sama, kdo nepůjde hned po objevení dvou čárek
Doufám, že bude vše o. k., tam, kde má být a přiznám se, že trochu závidím ty fotky z UZ pod stromečkem.. ![]()
Tak pokud vše bude ok tak půjdu příští týden, pokud by se mi něco nezdálo tak poletím dřív ![]()
@Jani83 Jak dopadla kontrola a UTZ? ![]()
Tak dnes u doktorky pohoda, domluvila jsem se s ni, ze na krev nemusim a na utz pujdu az bude 100% srdicko, coz vychazi mezi svatkama, jupi. Uz se tesim, az zase uvidim ten zazrak ![]()
Dnes 5+1 a na prvni utz pujdu min v 7 nebo 8 tt. Simi a ty?